Închide meniul

Elias Charalambous a dezvăluit cine l-ar putea înlocui pe Florinel Coman, în FCSB – Universitatea Craiova: „E o soluţie!”

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2023, 18:34

Reclamă
Elias Charalambous a dezvăluit cine l-ar putea înlocui pe Florinel Coman, în FCSB – Universitatea Craiova: „E o soluţie!

Elias Charalambous a dezvăluit cine l-ar putea înlocui pe Florinel Coman, în FCSB - Universitatea Craiova

Florinel Coman, după ce a fost eliminat în UTA - FCSB/ Profimedia

Elias Charalambous a dezvăluit cine l-ar putea înlocui pe Florinel Coman, în derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova. Antrenorul cipriot al roş-albaştrilor a dezvăluit că Octavian Popescu este o soluţie pentru atacul vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a primit cartonal roşu în duelul din etapa trecută, cu UTA, astfel că va rata derby-ul cu Universitatea Craiova. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 21:45, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Elias Charalambous a dezvăluit cine l-ar putea înlocui pe Florinel Coman, în FCSB – Universitatea Craiova

Elias Charalambous a prefaţat duelul cu Universitatea Craiova, şi s-a declarat convins că oltenii vor da totul pentru a obţine cele trei puncte.

Antrenorul cipriot al roş-albaştrilor a oferit declaraţii şi despre absenţele FCSB-ului. Acesta a confirmat faptul că Alexandru Băluţă şi Adrian Şut sunt apţi pentru duelul cu oltenii lui Laurenţiu Reghecampf.

În privinţa lui Florinel Coman, Charalambous a declarat că „Mbappe de România” ar putea fi înlocuit în primul 11 de către Octavian Popescu, deşi decarul echipei a fost criticat după ultimul meci.

Reclamă

„Nu poți câștiga tot timpul. Acum e important că avem un nou meci. Importamt e ca jucătorii să se recupereze.

Craiova e o echipă bună, dar e prea devreme să vorbim de titlu. Ei sunt ca noi. Nu contează cu cine joci. Adversarii sunt dificili în campionat. Ei vor să joace cu noi ca să ne rate că sunt o echipă bună.

Băluță și Șut sunt pregătiți să intre mâine în lot. Doctorii l-au verificat, primul diagnostic este că va lipsi 3-4 luni, dar săptămâna asta va fi din nou analizat, cred că va lipsi mult. Sper să revină cât mai rapid, sănătos și să ajute echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu e o soluție (n.r. în locul lui Florinel Coman), dar vom vedea mâine cine va juca. E un joc, Băluță va evolua mâine. El are personalitate, are experiență. E pregătit”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Universitatea Craiova.

Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători importanţi revin la derby-ul cu Universitatea Craiova

Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători importanţi, Adrian Șut și Alexandru Băluță, revin la derby-ul cu Universitatea Craiova, care se dispută mâine, de la ora 21:45, pe stadionul din Ghencea.

Potrivit fanatik.ro, Adrian Şut şi Alexandru Băluţă au fost refăcuţi şi ar putea intra pe teren încă din primul minut în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova.

În ultimul meci din Liga 1 FCSB a fost învinsă cu 2-1 de către UTA Arad. Roş-albaştrii au deschis scorul, în minutul 4, prin Florinel Coman, dar arădenii au întors rezultatul partidei, prin golurile marcate de Fabry (min. 18, penalty) şi Godberg Cooper (min. 60).

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor Vezi toate știrile
Citește și