Închide meniul

Elias Charalambous, mesaj clar despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Am vorbit cu el!”

Viviana Moraru Publicat: 15 iulie 2023, 13:05

Reclamă
Elias Charalambous, mesaj clar despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Am vorbit cu el!

Elias Charalambous, mulțumit după FCSB - Poli Iași 2-1:

Elias Charalambous, în timpul unei conferinţe de presă

Elias Charalambous a transmis un mesaj clar despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor a dezvăluit că a purtat o discuţie cu fundaşul, care se antrenează alături de jucătorii vicecampioanei. Cipriotul susţine că decizia de a semna cu FCSB îi va aparţine în totalitate stopperului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş este dorit cu insitenţă la FCSB, însă pretenţiile salariale ale acestuia sunt mult prea mari pentru Gigi Becali.

Elias Charalambous, mesaj despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Elias Charalambous susţine că, deocamdată, nu este nimic decis în privinţa lui Vlad Chiricheş. Antrenorul cipriot a avut doar cuvinte de laudă la adresa fundaşului central, fiind de părere că ar aduce un plus indiscutabil la FCSB.

„L-am văzut zilele trecute și am vorbit cu el. Nu avem nimic încă, dar vedem ce va fi. Așa cum a spus și domnul Gigi Becali, decizia îi aparține lui (n.r. lui Chiricheș). Este un fotbalist de mare valoare, a jucat mulți ani la un nivel bun, are experiență și ne-ar putea ajuta. Vedem ce se va întampla”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu FC U Craiova 1948.

De asemenea, Charalambous a vorbit şi despre începutul de sezon. Tehnicianul cu licenţă PRO de la FCSB susţine că jucătorii săi sunt motivaţi să ia startul în noua stagiune de Liga 1.

Reclamă

„Vreau să spun tuturor cluburilor să aibă un an sănătos și să aibă parte de o competiție frumoasă. Suntem motivați, jucătorii sunt motivați să înceapă campionatul”, a mai spus Charalambous.

Gigi Becali plusează pentru aducerea lui Vlad Chiricheş la FCSB

Gigi Becali plusează pentru aducerea lui Vlad Chiricheș la FCSB. Patronul vicecampioanei i-a făcut o nouă ofertă fundașului, pentru ca acesta să revină la formația „roș-albastră”.

Patronul echipei „roș-albastre” a dezvăluit că i-a oferit fundașului un salariu în valoare de 400.000 de euro pe sezon și un contract valabil pe un an. Totuși, potrivit latifundiarului, Chiricheș nu este mulțumit de oferta primită.

Reclamă 4 / 0/3

„Pe Chiricheș îl mai las, i-am făcut o ofertă cum nu mai există în România! Îi dau 400.000 de euro pe sezon, un an de contract. El vrea 500.000 și doi ani. Însă el poate să ajungă într-un an la mai mult de un milion de euro, cu primele de campionat și Conference League. Ia banii ăștia dacă iau și eu bani. Nu e normal așa?”, a spus Gigi Becali, pentru gsp.ro.

Vlad Chiricheș a mai jucat pentru FCSB în perioada ianuarie 2012 – august 2013. Grație evoluțiilor bune de la echipa lui Gigi Becali, acesta a prins un transfer important în Premier League, la Tottenham. În schimbul fundașului, englezii i-au plătit latifundiarului suma de 9,5 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și