Închide meniul

Elias Charalambous, primele concluzii după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Mesaj direct pentru jucători

Alex Ioniță Publicat: 20 iulie 2024, 0:27

Reclamă
Elias Charalambous, primele concluzii după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Mesaj direct pentru jucători

Elias Charalambous, primele concluzii după Unirea Slobozia - FCSB 2-2. Mesaj direct pentru jucători

Elias Charalambous, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Elias Charalambous a tras primele concluzii după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Tehnicianul campioanei a avut un mesaj direct pentru jucătorii pe care îi pregătește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Unirea Slobozia și FCSB s-a jucat la Clinceni și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Elias Charalambous, primele concluzii după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Mesaj direct pentru jucători

Antrenorul campioanei a transmis că jucătorii săi trebuie să aibă o reacție după acest rezultat negativ, la meciul cu Maccabi Tel Aviv, din turul 2 al preliminariilor UEFA Champions League.

De asemenea, Charalambous a vorbit și despre reușitele ialomițenilor, dar și despre problemele echipei sale.

„Știam că adversarul va juca pe contra-atac. Ăsta e fotbalul, adversarii au înscris. Am fost descoperiți, ei au avut ceva mai mult noroc decât noi.

Reclamă
Reclamă 4

Atunci când nu ai rezultate bune, încerci să ai o reacție. Trebuie să avem această reacție, pe teren, la meciul cu Maccabi Tel Aviv.

Atunci când adversarul are două ocazii și înscrie… Nu vreau să găsim scuze totuși.

Primul gol pe care l-am primit a fost din fază fixă, iar al doilea este unul dintre cele mai frumoase ale anului. Jucătorii l-au lăsat pe adversar să centreze, iar după aceea am asistat la o execuție pe care nu cred că o vom mai vedea în acest sezon. La al 2-lea gol nu am ce să comentez.

Reclamă

Ne doream o victorie, nu am reușit să o obținem.

Nimeni nu a fost odihnit astăzi. Am jucat cu cel mai bun prim 11 pe care îl considerăm. Ne vom gândi la meciul cu Maccabi abia mâine.

Nu e vorba doar despre noi jucători, mă bucur că au venit la noi, cu siguranță ne vor ajuta. Toată echipa trebuie să își îmbunătățească nivelul. Așteptăm să ne arate lucruri mai bune în viitor.

Dacă aș fi fost fericit după doar două meciuri, înseamnă că ceva nu e bine. Nicio echipă nu arată tot ce poate după doar două etape. Asta o putem face în timp, încercăm să fim din ce în ce mai buni.

Băieții care au fost la echipa națională au pierdut perioada de pregătire, e normal să nu fie la 100%. Sunt sigur că în curând își vor arăta valoarea.

Următorul meci este cel mai important, cel cu Maccabi”, a spus Elias Charalambous, la digisport.ro.

Scandal la penalty-ul controversat primit de FCSB în partida cu Unirea Slobozia

Scandal la penalty-ul controversat primit de FCSB în partida cu Unirea Slobozia. În minutul 51, Vlad Baban a acordat penalty după un duel între Darius Olaru şi Marius Antoche.

Nana Antwi a făcut un sprint pe partea dreaptă, a câştigat mingea, moment în care se pregătea să centreze. În zona de la marginea careului, a avut un duel între Darius Olaru şi Marius Antoche.

Vlad Baban a acordat lovitura de pedeapsă pentru FCSB şi a aşteptat şi validarea de la VAR. În acest timp, fanii de pe stadionul din Clinceni au început să scandeze „Hoţii! Hoţii!„.

Mai exact, Antoche i-a dat un umăr lui Olaru. Reluările nu au fost concludente, iar unul dintre comentarii partidei de la Digisport şi-a exprimat dezaprobarea pentru decizie. „E bizar să dai penalty, mai ales că faultul a fost în afara careului”, a spus Dan Ştefănescu, unul dintre comentatori.

Darius Olaru şi-a ieşit din minţi în finalul primei reprize cu Unirea Slobozia

Darius Olaru şi-a ieşit din minţi în finalul primei reprize cu Unirea Slobozia. Căpitanul celor de la FCSB nu a avut o evoluţie consistentă în prima repriză a partidei cu Slobozia. Darius Olaru a cedat nervos în minutul 40 al partidei cu Unirea Slobozia, după un duel cu Ariel Lopez. Căpitanul celor de la FCSB a fost faultat într-o zonă neutră, dar asta nu l-a împiedicat să aibă o reacţie nervoasă.

Darius Olaru l-a pus la pământ pe Ariel Lopez, în încercarea de a repune cât mai rapid mingea în joc. Olaru l-a împins cu putere pe jucătorul celor de la Slobozia. Pentru ieşirea nervoasă, Darius Olaru nu a primit nici măcar un cartonaş galben din partea lui Vlad Baban.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:49 20 iul.

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi din cauza atacurilor la Elias Charalambous: „Nu îl mai luați la mișto că e prost sau ipocrit!”

0:36 20 iul.

Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!”

0:19 20 iul.

Darius Olaru, discurs dur după Slobozia – FCSB 2-2: „Nu avem scuză!” Atac la arbitraj: „Mi s-a părut fault la primul gol!”

23:36

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Palermo! A învins-o pe Ann Li în două seturi

23:31

„Hoţii! Hoţii!” Scandal la penalty-ul controversat primit de FCSB în partida cu Unirea Slobozia: „E bizar”

23:19

Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Campioana a fost încurcată de nou promovata lui Adrian Mihalcea! Dorobanțu, eroul ialomițenilor

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 FotoImagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim” 3 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 4 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position 5 Florinel Coman, mesaj superb după despărțirea de FCSB! Postarea lui „Mbappe de România” a strâns rapid mii de aprecieri 6 Este aducerea lui Hamilton benefică pentru Ferrari? Adrian Georgescu, despre mutarea anului în Formula 1
Citește și