Închide meniul

Emilian Hulubei anunță că Leo Strizu nu și-a dat demisia de la FCSB: „Trebuie să dea înapoi 50% din ce a luat!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 13 martie 2023, 17:55

Emilian Hulubei anunță că Leo Strizu nu și-a dat demisia de la FCSB: Trebuie să dea înapoi 50% din ce a luat!”

Emilian Hulubei anunță că Leo Strizu nu și-a dat demisia de la FCSB

Leo Strizu / captură Antena Sport

Emilian Hulubei, președintele AFAN, anunță că Leo Strizu nu și-a dat demisia de la FCSB! Leo Strizu a decis să plece de la formația roș-albastră, din cauza divergențelor pe care le-a avut cu Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 57 de puncte obținute după 30 de meciuri jucate.

Emilian Hulubei anunță că Leo Strizu nu și-a dat demisia de la FCSB

Emilian Hulubei susține că Leo Strizu nu și-a înaintat demisia de la FCSB. Totodată, acesta spune că, în cazul în care, într-un final, își va da demisia, Strizu va trebui să înapoieze 50% din banii primiți de la FCSB.

„Vali Argăseală a zis, la Comitetul Executiv, că nu a primit nicio demisie. A fost chiar a doua zi de când Leo Strizu a spus că își dă demisia sau a plecat, pur și simplu. Dacă își dă demisia, conform regulamentului, trebuie să dea înapoi 50% din ce a luat. Iar în cazul în care vrea să plece liniștit, poate să facă un act, o înțelegere de comun acord cu clubul, care trebuie să semneze și trebuie trimisă apoi la Școala de Antrenori. După aia, clubul are 30 de zile la dispoziție să caute un nou principal.

Eu cred că o să-și rezolve, nu cred că o să-i ia cineva acei 50%, dar trebuie să facă un acord. În cazul în care FCSB nu va dori să-i rezilieze de comun acord, atunci e o problemă, pentru că va trebui să-și dea demisia și dacă și-o dă, va da 50% sau va fi suspendat dacă nu se prezintă la locul de muncă. Trebuie să o facă, pentru că îți trebuie documentul respectiv la Școala de Antrenori”, a declarat Emilian Hulubei, pentru digisport.ro.

Reclamă

Leo Strizu, cuvinte dure la adresa lui Mihai Stoica

După plecarea de la FCSB, Leo Strizu a vorbit în termeni duri despre Mihai Stoica.

„N-am fost niciodată un sfânt, dar niciodată nu poate să-mi spună mie din prieteni, cunoștințe, că sunt bețiv. A, că pe unde l-am dus pe MM-ul m-a făcut de râs din cauza băuturii, ăsta e un subiect în care aș vrea să intru, să-l vorbesc altădată.

Pentru o confirmare de-a dumneavoastră, vă las un număr de telefon de la băieții de la discoteca la care l-am dus pe Mihai Stoica la Brașov, la „No Problem”, în care ei poate să vă confirme ce putea să facă un om beat. Nu-l dau pe ăla mai rău, vă spun doar că… toată lumea bem, unii se mai îmbată. Bă, dar la un moment dat să nu-ți convină să bei din pahar și tu să te descalți să-ți pui băutura să bei din pantof?! Eu zic că e bine să mă opresc. Dacă e ceva normal… eu n-am văzut până la el.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu dacă aș găsi un exemplu să fac o asociere. Este un fel de porumbel voiajor care îi aduce lui Pinti lotul de 20 (n.r. – lista), îi mai aduce primul unsprezece și ceea ce mai trebuie să facă în timpul meciului.

Sunteți oameni de presă, dacă mie îmi aduceți o dovadă că eu am dat ceva despre echipă în toată această perioadă sau am menționat vreun nume, acea sursă care comanda articole… eu atunci ridic mâna și spun da, am dat. Singura dată când am spus a fost în dimineața aceea când presa era pe aeroport și am fost sunat, «domnule Strizu, unde sunteți?». Dorm. Când m-ați auzit vreodată în afară de flash-uri și conferință?!”, a declarat Leo Strizu, pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Emilian Hulubei anunță că Leo Strizu nu și-a dat demisia de la FCSB
  • 55 de ani are Leo Strizu

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și