Închide meniul

„Eşti altceva!” Ianis Hagi şi Florinel Coman, schimb de replici savuros! Fiul „Regelui”, impresionat de forma lui „Mbappe”

Viviana Moraru Publicat: 30 ianuarie 2024, 10:32

Reclamă
„Eşti altceva! Ianis Hagi şi Florinel Coman, schimb de replici savuros! Fiul „Regelui, impresionat de forma lui „Mbappe

Ianis Hagi şi Florinel Coman, schimb de replici savuros

Ianis Hagi şi Florinel Coman/ Profimedia

Ianis Hagi şi Florinel Coman au avut un schimb de replici savuros pe reţelele de socializare. Fiul „Regelui” s-a declarat impresionat de forma excelentă pe care o traversează extrema stânga a FCSB-ului, şi i-a lăsat acestuia un comentariu fabulos la ultima postare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman traversează o formă de vis la FCSB. Mijlocaşul a marcat în ultimul meci, victoria cu Universitatea Craiova, şi a ajuns la 11 goluri marcate în acest sezon, în toate competiţiile.

Ianis Hagi şi Florinel Coman, schimb de replici savuros

Florinel Coman a postat o fotografie pe Instagram, din partida cu Universitatea Craiova. Ianis Hagi a reacţionat imediat şi i-a lăsat acestuia un comentariu: „Eşti altceva”, a notat internaţionalul român de la Alaves. Răspunsul lui „Mbappe” nu a întârziat să apară: „Puţin aşa!”, a dat replica Florinel Coman.

De asemenea, şi Dennis Man a comentat la fotografia postată de Florinel Coman. Mijlocaşul de la Parma i-a lăsat în comentariu fostului său coleg două emoticoane care înfăţişau o gorilă, iar Coman a răspuns cu o inimioară.

Nici Luis Phelipe, brazilianul transferat de FCSB în această iarnă, nu a rămas indiferent atunci când a văzut fotografia postată de Florinel Coman. „Joacă tare, frate!”, i-a transmis mijlocaşul, Coman replicând cu două emoticoane, unul în formă de flăcări.

Reclamă

Alexandru Băluţă, Carlo Casap şi Darius Olaru sunt alţi fotbalişti care au comentat la fotografia lui Florinel Coman, fotografie în care se bucura după golul marcat împotriva Universităţii Craiova.

Florinel Coman, mesaj savuros după Universitatea Craiova – FCSB 0-3

Florinel Coman a fost desemnat jucătorul meciului după ce a marcat un gol fabulos cu Universitatea Craiova. Coman a marcat golul cu numărul 10 pentru el în acest sezon.

Olaru a deschis scorul în prelungirile primei reprize, după ce Marcel Birsan a acordat cu ajutorul VAR lovitura de pedeapsă. Coman l-a majorat imediat după pauză, iar Miculescu a marcat un gol fabulos după o gafă a lui Bancu.

Reclamă 4 / 0/3

„Un meci bun, cu o echipă extrem de dificilă. A venit după 4-5 eşecuri. Ne gândeam că vom întâlni o echipă rănită care vrea să se ridice împotriva noastră. Ne-am gândit că suntem liderul campioantului şi ne-am impus să câştigăm. Viteză, am luat deciziile bune, am fost puternici. Nu e nimic grav, am terminat anul cu o durere la deget. Am fost frig şi m-a durut. M-a călcat şmechereşte în prima repriză şi asta a fost.

În a doua repriză mi-a amorţit piciorul. Sunt foarte credinicios, mi se întâmplă lucruri foarte bune şi dedic golul celui care trimite totul asupra mea. Cântăm ce cântă galeria şi facem o horă acolo. Suntem pe drumul cel bun, nu trebuie să ne-o luăm în cap. Normal, este un meci special. E ziua Regelui, se joacă de Ziua regelui, va fi special. Cu siguranţă va fi un spectacol cu ei„, a spus la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și