Închide meniul

Eugen Neagoe a făcut anunțul, după ce Gigi Becali a spus că îl vrea la FCSB: „E o echipă mare!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 noiembrie 2022, 16:22

Eugen Neagoe a făcut anunțul, după ce Gigi Becali a spus că îl vrea la FCSB: „E o echipă mare!

Prima reacţie din tabără lui U Cluj, după ce Eugen Neagoe s-ar fi înţeles cu Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, în timpul unui meci pentru U Cluj/ Profimedia

Eugen Neagoe a făcut anunțul, după ce Gigi Becali a spus că îl vrea la FCSB. Patronul roș-albaștrilor se află în căutarea unui nou antrenor, după despărțirea de Nicolae Dică. Latifundiarul din Pipera a vorbit despre mai multe variante, printre care se numără și Neagoe, aflat în prezent la cârma lui U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce inițial a declarat că nu vrea să discute despre o posibilă instalare pe banca FCSB-ului, Eugen Neagoe a revenit cu explicații.

Eugen Neagoe a făcut anunțul, după ce Gigi Becali a spus că îl vrea la FCSB: „E o echipă mare!”

La conferința de presă premergătoare duelului Universitatea Craiova – U Cluj, din Liga 1, antrenorul de 55 de ani a anunțat că, la ora actuală, se gândește doar la echipa sa.

Eugen Neagoe a amintit că s-a mai aflat pe lista scurtă a posibililor înlocuitori și la Universitatea Craiova, în trecut, și, în cele din urmă, nu a fost ales. Totuși, tehnicianul lui U Cluj a precizat că se simte bine pentru că se află în atenția lui Gigi Becali.

Neagoe a caracterizat FCSB drept „o echipă mare” și are încredere că Becali și staff-ul său administrativ vor lua decizia cea bună în privința băncii tehnice.

Reclamă

U Cluj a învins FCSB în etapa precedentă, scor 2-1. În urma meciului din Ardeal, Nicolae Dică și-a dat demisia, la invitația lui Gigi Becali.

„Astea cu listele… Am mai fost pe liste. Și Sorin Cârțu a zis că am fost pe lista Universității Craiova, scurtă sau foarte scurtă, dar n-am ajuns acolo. Când apar astfel de discuții, mai ales în media, orice antrenor trebuie să se simtă bine, atunci înseamnă că munca îi este apreciată.

De la discuțiile apărute în presă la ce se întâmplă la FCSB, e cale lungă. FCSB e echipă mare, știe ce are de făcut în bucătăria ei, îi urez succes cu West Ham. Dacă, dacă… Nu avem despre ce să vorbim, dacă aș fi luat în considerare o eventuală propunere. Sunt aici, la Cluj, nu mă gândesc decât la meciul cu Craiova, concentrarea mea e doar la U.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB nu a făcut un joc prost, noi am evoluat foarte bine. Nu cred că se așteptau ca noi să fim agresivi din start, să avansăm din primul minute. Ne-a ieșit în mare tot ceea ce am pregătit la antrenamente. Până la eliminarea lui Romario, am fost echipa care a controlat meciul, mai putea da 4-5 goluri, fără falsă modestie. Chipciu a avut două oportunități, Thiam bară transversală, alte două ocazii mari”, a spus Eugen Neagoe, înainte de Universitatea Craiova – U Cluj.

Gigi Becali are un obiectiv teribil pentru noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali are un obiectiv teribil pentru noul antrenor de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor îi cere înlocuitorului lui Nicolae Dică să ia titlul în acest sezon.

Misiunea pare una extrem de grea dacă ne uităm peste clasamentul Ligii 1. FCSB e la nu mai puţin de 17 puncte distanţă de liderul Farul, dar şi la 12 de Rapid, sau la 8 de CFR Cluj. Faţă de primele două, roş-albaştrii au două meciuri în minus disputate.

„Dacă nu câştigă campionatul, pleacă în vară. Să nu vină dacă nu ia campionatul. Aşa e la Becali. Străini nu aduc niciodată. Eu nu sunt viclean.

Dacă am posibilitatea să îi dau unui român nişte bani, care dup-aia se duce şi la arabi şi ia milioane. De ce să nu ajut un român?”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și