Închide meniul

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce ar fi ajuns pe lista scurtă pentru înlocuirea lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2023, 12:05

Reclamă
Reacţia lui Marius Şumudică, după ce ar fi ajuns pe lista scurtă pentru înlocuirea lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce ar fi ajuns pe lista scurtă pentru înlocuirea lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Marius Şumudică a avut o primă reacţie după ce ar fi ajuns pe lista scurtă pentru înlocuirea lui Eugen Neagoe. Mihai Rotaru este nemulţumit de startul de rezultatele obţinute de Universitatea Craiova în startul noii ediţii din Liga 1 şi ia în calcul să schimbe antrenorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul grupării din Bănie nu mai are răbdare, după ce echipa lui a remizat alb cu nou-promovata Oţelul Galaţi. Cu gânduri de titlu, Rotaru ar urma să îl demită pe Eugen Neagoe şi are două variante de antrenor cu care este gata să negocieze. Laurenţiu Reghecampf şi Marius Şumudică sunt doriţi la Universitatea Craiova.

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce ar fi ajuns pe lista scurtă pentru înlocuirea lui Eugen Neagoe

Marius Şumudică este liber de contract şi a recunoscut că îşi doreşte să îşi găsească cât mai rapid o echipă. S-a ferit însă să vorbească despre interesul lui Mihai Rotaru, cât timp Eugen Neagoe este antrenorul oltenilor.

Nu vreau să comentez prea mult. Craiova are antrenor acum și eu respect mult acest lucru. Sunt cu familia, am sărbătorit-o luni pe fiica mea și am celebrat și o vârstă frumoasă de când sunt căsătorit. Ce pot să spun este atât: îmi este dor de fotbal, să antrenez”, a declarat Marius Șumudică pentru prosport.ro.

Marius Şumudică ar fi fost dorit de Mihai Rotaru încă din luna mai, dar Eugen Neagoe l-a convins pe patronul Universităţii Craiova să fie păstrat la echipă. Şi Laurenţiu Reghecampf, dat afară de Neftchi Baku, este o soluţie luată în calcul de finanţatorul alb-albaştrilor.

Reclamă

Universitatea Craiova este pe locul 5 în Liga 1, după primele două etape. Oltenii au suferit pentru victoria cu Dinamo. A fost 0-0 la pauză, iar la scorul de 1-0 jucătorii lui Ovidiu Burcă au avut un penalty ratat.

Marius Şumudică a sperat la o revenire pe banca Rapidului, dar şefii din Giuleşti l-au ales pe Cristiano Bergodi. „Şumi” a promis răzbunare şi a anunţat că va accepta orice propunere venită de la o echipă de play-off. Mai mult, a promis că o va lăsa pe Rapid fără titlu.

De acum încolo voi lua în calcul orice ofertă voi avea din ţară pentru că îmi doresc să performez. Peste o lună sau două dacă voi ajunge la o altă echipă, pentru că Rapid nu îmi doresc, dacă voi ajunge la oricare altă echipă din primele 4-5, voi fi fanul acelei echipe. Voi da totul pentru acea echipă ca să iau campionatul. Dacă voi avea şansa să ajung, şi cred că o să ajung, atunci eu voi ajunge campion. Vă fac o promisiune, Şumudică la orice echipă va merge voi fi campion.

Reclamă 4 / 0/3

Voi face tot ceea ce ţine de mine pentru echipa pe care o voi antrena. Fie că este Craiova, FCSB, Dinamo… orice echipă va fi„, spunea Şumudică.

Eugen Neagoe: „Nu am ce să le reproşez jucătorilor”

La finalul partidei cu Oţelul Galaţi, Neagoe a lăudat jocul echipei chiar dacă Universitatea Craiova nu a reuşit să câştige.

Cred că am făcut un joc bun, ne am dominat în totalitate adversarul, am lovit bara, nu am reușit să marcăm, dar cred că am făcut un joc bun. Când îți faci atât de multe ocazii nu știu dacă mai e ceva de spus.

Nu este vorba de concentrare, au avut atitudine, au avut concentrare, am făcut pressing, i-am ținut aproape de careu. Chiar nu am nimic să le reproșez jucătorilor, dar nu am reușit să marcăm.

Ivan este un jucător valoros, așa cum sunt și ceilalți, joacă oriunde avem nevoie de el. A făcut un joc bun, putea să marcheze și el, după o fază frumoasă. Au fost câteva situații după faze chiar frumoase, dar, din nou, nu am reușit să marcăm.

Nu aș vrea să vorbesc despre transferuri imediat după joc, perioada de transferuri durează până în septembrie, orice este posibil. Sunt dezamăgit că nu am câștigat, dar nu am ce să le reproșez jucătorilor. Acesta este fotbalul, dar am făcut un joc, cred eu, destul de bun.

CFR va fi un adversar bun, dar poate la Cluj o să avem 2 ocazii și să marcăm 2 goluri, așa cum au făcut alte echipe. Ne dorim să câștigăm. Mă bucur că a revenit Ovidiu Hațegan, am vorbit cu el, este un arbitru valoros, îi doresc multă sănătate”, a spus Eugen Neagoe, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și