Închide meniul

Eugen Neagoe încă mai speră să cucerească titlul cu Universitatea Craiova: „Avem şanse să câştigăm campionatul!”

Cosmin Olteanu Publicat: 19 aprilie 2023, 17:00

Reclamă
Eugen Neagoe încă mai speră să cucerească titlul cu Universitatea Craiova: Avem şanse să câştigăm campionatul!”

Eugen Neagoe încă mai speră să cucerească titlul cu Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, în timpul unui interviu / AntenaSport

Eugen Neagoe încă mai speră să cucerească titlul cu Universitatea Craiova! În următoarea partidă din play-off-ul Ligii 1, formația din Bănie o va întâlni, în deplasare, pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul va avea loc vineri, de la ora 20:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 4 din play-off, cu 32 de puncte obținute.

Eugen Neagoe încă mai speră să cucerească titlul cu Universitatea Craiova

Eugen Neagoe susține că încă mai speră la titlu, atâta timp cât șanse matematice există. Totodată, atrage atenția la faptul că echipa sa va avea un meci greu în fața celor de la Sepsi, chiar dacă vine după o victorie în fața Rapidului, 3-1.

„Chiar dacă venim după o victorie frumoasă (3-1), un joc foarte bun împotriva Rapidului, ne va aştepta un joc dificil. E o deplasare complicată, ştim foarte bine echipa din Sfântu Gheorghe, o echipă cu jucătorul valoroşi, care joacă destul de agresiv acasă, dar sper eu să ne ridicăm la nivelul adversarului şi îmi doresc să practicăm un fotbal frumos, un joc bun şi să reuşim să câştigăm cele trei puncte. Este foarte important pentru noi să continuăm evoluţia bună pe care am avut-o în acest play-off.

Am avut trei jocuri foarte bune în play-off. Suntem o echipă bună şi merităm să avem mai multe puncte în acest moment, cred că jocurile ne îndreptățeau să avem mai multe puncte. Am urmărit celelalte jocuri din play-off, dar nu mi-am dorit un rezultat în mod special. Este foarte important ceea ce facem noi. Matematic avem şanse să câştigăm şi campionatul, dar suntem realişti şi vreau să tratăm foarte serios următorul joc. Nu vreau să ne gândim la ce fac adversarii, la ce se poate întâmpla. Atâta timp cât sunt şanse matematice ne dorim să câştigăm toate cele şase meciuri care au rămas de jucat. Dar vom vedea dacă vom reuşi acest lucru”, a declarat Eugen Neagoe, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Sepsi.

Reclamă

Mihai Rotaru, dezamăgit de ceea ce a realizat la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la Universitatea Craiova, a declarat faptul că nu este mulțumit de performanțele pe care formația din Bănie le-a obținut sub patronatul său.

„A fost doar zvon că voi prelua CSA Steaua, nu a fost niciodată măcar un sâmbure de adevăr. Nu voi investi la o altă echipă de fotbal din România. Singura este Universitatea Craiova și asta am făcut-o de acum 10 ani. Cred că mi-am îndeplinit obligațiile față de echipa cu care țin.

Sunt dezamăgit pentru că, dacă m-ați fi întrebat acum 10 ani dacă aș fi mulțumit cu două Cupe și o Supercupă, e clar că nu. Mi-aș fi dorit mult mai mult. Nu consider că a fost o perioadă de succes pentru mine.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru ceea ce a însemnat Universitatea Craiova sigur că am reînceput să câștigăm trofee, să batem la porțile Europei, să punem jucători la echipa națională. Am ridicat nivelul, dar eu față de mine însumi nu sunt mulțumit. Sunt dezamăgit”, a spus Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și