Închide meniul

Eugen Neagoe, încântat de Andrei Ivan după Universitatea Craiova – Hermannstadt 2-0: „De asta este căpitanul echipei!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 ianuarie 2023, 22:46

Eugen Neagoe, încântat de Andrei Ivan după Universitatea Craiova – Hermannstadt 2-0: „De asta este căpitanul echipei!

Eugen Neagoe s-a declarat încântat de Andrei Ivan după Universitatea Craiova - Hermannstadt 2-0

Eugen Neagoe s-a bucurat alături de Andrei Ivan / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Eugen Neagoe l-a felicitat pe Andrei Ivan
  • Universitatea Craiova – Hermannstadt 2-0

Eugen Neagoe s-a declarat încântat de Andrei Ivan după meciul Universitatea Craiova – Hermannstadt, scor 2-0, meci din etapa a 23-a a Ligii 1. Atacantul în vârstă de 26 de ani a fost MVP-ul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan a „dezgheţat” tabela din Bănie în startul reprizei secunde. Nu i-a dat nicio şansă portarului advers. Lui Karlo Letica i-a fost imposibil să intervină. Starul oltenilor a preluat mingea la aproximativ 40 de metri, l-a driblat pe Ene şi a şutat din afara careului, la colţul lung. A plasat perfect balonul. Ivan nu a putut fi oprit nici în minutul 69, când a reluat perfect, cu capul, o centrare excelentă a lui Cîmpanu!

Eugen Neagoe s-a declarat încântat de Andrei Ivan după Universitatea Craiova – Hermannstadt 2-0

Neagoe a stat în premieră pe banca oltenilor şi poate răsufla uşurat. Alb-albaştrii s-au apropiat la un singur punct de podium.

Reclamă

Este al doilea joc. Chiar dacă nu am fost pe bancă la Botoşani, tot eu am pregătit echipa. În această seară am întâlnit o echipă bună, ştiţi foarte bine ce rezultate au avut cei de la Hermannstadt. Ne aşteptam că va fi un joc dificil. Dar cred că am controlat de la un capăt la altul.

În repriza a doua cred că am făcut un joc foarte foarte bun. Am marcat 2 goluri, am avut şi o bară. Cred eu că scorul putea să fie chiar şi mai mare. Nu întâmplător l-am pus căpitan pe Andrei Ivan, este un jucător valoros. De asta este Ivan căpitan, de asta este în vizorul echipei naţionale. Trebuie să vină cu execuţii foarte bune. Este meritul în totalitate al băieţilor, au făcut un efort foarte mare. Hermannstadt a avut momente în care nu reuşea să iasă din propriul careu.

Reclamă

Mă bucur foarte mult că a revenit Koljic, mă bucur şi pentru Martic. Băieţii au fost exemplari, mai puţin jocul de la Botoşani. În acest moment nu am discutat despre alt transfer, dar dacă va apărea un jucător valoros cred că patronul va reacţiona pozitiv, aşa cum a făcut şi până acum„, a declarat Eugen Neagoe la digisport.ro.

La meciul de pe stadionul Ion Oblemenco a fost prezent şi fostul mare fotbalist brazilian Rivaldo, venit în România pentru a-şi urmări fiul, pe Rivaldinho.

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: Arlauskis – Martic, V. Găman, Raul Silva, Vătăjelu – Căpăţînă (Mateiu 70), Screciu (Hanca 79) – Işfan, Nistor (Cîmpanu 61), A. Ivan – Rivaldinho (Koljic 61). ANTRENOR: Eugen Neagoe

Reclamă 4 / 0/3

FC HERMANNSTADT: Letica – C. Ene (Babic 80), Bejan, Issah – Butean, P. Petrescu (Bărbuţ 70), Mino Sota, Opruţ – Balaure (Bisceanu 70), D. Paraschiv, Oroian (Iancu 46). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Andrei Ivan, euforic după ce a înscris o „dublă”

Andrei Ivan a avut prima reacţie după ce a marcat o „dublă” și a adus victoria echipei sale.

Sunt bucuros, în primul rând, pentru echipă, pentru că am câștigat, dar si pentru mine, pentru că nu am mai marcat de ceva timp. O primă repriză destul de bună, dar nu ne-am creat ocazii.

Trebuie să urcăm mai sus, pe podium. e normal, la Craiova, să te gândești la titlu, dar având în vedere situația in care suntem… E nevoie de Mister pe bancă, la Botoșani ne-a lipsit. Știe să comunice cu noi, știe să ne vorbească.

Îmi doresc să marchez cât mai mult pentru Universitatea Craiova. Asta nu am de unde să știu (n.r dacă există oferte pentru a pleca de la Universitatea Craiova), doar domnul președinte știe”, a declarat Andrei Ivan, la finalul partidei cu FC Hermannstadt.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”