Închide meniul

Eugen Neagoe răsuflă uşurat, după Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0: „Nici echipele mari din Europa nu reușesc să ducă ritmul!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 martie 2023, 21:48

Eugen Neagoe răsuflă uşurat, după Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0: „Nici echipele mari din Europa nu reușesc să ducă ritmul!

Eugen Neagoe răsuflă uşurat, după Universitatea Craiova - FC Argeş 1-0

Eugen Neagoe, în timpul unui meci/ Profimedia

Eugen Neagoe răsuflă uşurat, după ce Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0 în partida cu FC Argeş. Antrenorul oltenilor susţine că victori a fost pe deplin meritată, remarcând faptul că toţi jucătorii trimişi în teren din primul minut au avut sub 30 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a obţinut un succes extrem de important pentru lupta la podiumul Ligii 1. Oltenii au câştigat cu 1-0 duelul cu FC Argeş, gaţie golului marcat de Andrei Ivan din penalty, în minutul 74.

Eugen Neagoe răsuflă uşurat, după Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0

Eugen Neagoe a comentat succesul înregistrat de echipa sa şi a declarat că echipa sa ar fi putut să se impună chiar şi cu un scor mai mare. Totodată, tehnicianul trupei din Bănie a mai declarat că repriza a doua a fost dominată în tottalitate de jucătorii săi.

În privinţa meciului următor, cu Petrolul, „Geană” a remarcat trei jucători ai „Lupilor galbeni”, şi anume Constantin Budescu, Gicu Grozav şi Paul Papp, mărturisind că toţi sunt buni fotbalişti.

De asemenea, în privinţa absenţelor din lotu său. Neagoe a declarat că îi simte lipsa lui Mihai Căpăţînă şi a lui Ştefan Baiaram, ambii fiind accidentaţi.

Reclamă

„Nici nu are importanță cum s-a marcat golul, e o victorie meritată, clară, fără niciun dubiu. Am avut șase jucători sub 21 de ani, n-am avut niciun jucător de peste 30 de ani. A ajuns cel mai în vârstă Vătăjelu, veteranul echipei.

Am forțat, am jucat și cu doi atacanți, am încercat să mai marcăm, am avut ocazii, dar, din păcate, nu am reușit să marcăm golul doi. Puteam să marcăm și cred că reflecta realitatea din teren. A fost o dominare totală în repriza a doua, băieții merită felicitări pentru atitudine, pentru determinare, pentru ce au arătat în repriza a doua.

Eugen Neagoe: „Ne gândim la următorul meci!”

Nu am încercat niciodată să găsesc scuze când am avut reprize mai modeste. Ne lipsește foarte mult Nicușor Bancu, un jucător nu important, foarte important pentru echipa noastră, este liderul acestei echipe. Ne lipsește Mihai Căpățână, ne lipsește Ștefan Baiaram, Raul Silva nu a fost nici în lot pentru că acuza o stare de oboseală. Sunt decizii pe care le luăm și pe care ni le asumăm.

Reclamă 4 / 0/3

Acum ne gândim la următorul joc, de la Ploiești, va fi un meci dificil, în compania unei echipe bune, cu jucători buni, Grozav, Budescu, Papp, care a plecat de la noi. Din păcate, acolo e terenul așa cum este, dar nu trebuie să stăm cu gândul la teren, trebuie să jucăm cât mai bine.

Suporterii au dreptate să ceară mai mult, sunt obișnuiți cu fotbal de calitate și cred că am practicat un fotbal de calitate în repriza a doua. Mi-aș dori să o facem 90 de minute, dar este destul de greu, nici echipele foarte mari din Europa nu reușesc să ducă ritmul 90 de minute”,a declarat Eugen Neagoe, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și