Închide meniul

Explicaţiile FRF după ce Poli Iaşi a avut un gol anulat cu FCU Craiova! Scandal uriaş în timpul meciului şi după joc!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 februarie 2024, 13:22

Explicaţiile FRF după ce Poli Iaşi a avut un gol anulat cu FCU Craiova! Scandal uriaş în timpul meciului şi după joc!

Explicaţiile FRF după ce Poli Iaşi a avut un gol anulat cu FCU Craiova!

Sursa foto: frf.ro

FRF a emis un comunicat după meciul cu scandal FCU Craiova – Poli Iaşi 1-1. Iată explicaţiile FRF după ce Poli Iaşi a avut un gol anulat cu FCU Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Grozavu a făcut scandal în pauza meciului, atunci când a încercat să intre în cabina arbitrilor. El a avut un discurs dur la adresa arbitrului Horaţiu Feşnic şi după meci. Feşnic l-a eliminat pe Grozavu la pauză.

Explicaţiile FRF după ce Poli Iaşi a avut un gol anulat cu FCU Craiova

„Ca urmare a comentariilor apărute în spațiul public referitoare la golul anulat în partida FCU 1948 Craiova – Politehnica Iasi, în minutul 56, dorim să facem următoarele precizări:

Analiza echipei din camera VAR a fost corectă, toți pașii necesari pentru analizarea unei situații de ofsaid fiind parcurși în mod corect.

Confuzia a fost generată de faptul că imaginea folosită pentru publicul spectator nu a fost din unghiul utilizat pentru analiza acestei situații”, a transmis FRF pe site-ul oficial.

Reclamă

Leo Grozavu a „luat foc” după ce a fost eliminat în meciul cu FCU Craiova

Leo Grozavu a dezvăluit ce discuţie a purtat cu Horaţiu Feşnic. Antrenorul celor de la Poli Iaşi a fost nemulţumit de faptul că arbitrul nu a dictat fault la o fază din timpul primei reprize, moment în care centralul l-a eliminat.

Grozavu a avut o reacţie extrem de dură şi a declarat că Feşnic şi-a bătut joc de el, deoarece nu i-a oferit un răspuns concret, cu privire la nemulţumirea sa. Acesta a mai transmis că arbitrajul video a luat multe decizii în defavoarea echipei sale, în acest sezon.

„Vă relatez exact cum s-au întâmplat lucrurile. La ieșirea de pe teren, i-am solicitat domnului Feșnic să-mi spună de ce n-a dat fault la o fază. Atât. Fără să jignesc. Primul răspuns: ‘Prima oară se zice bună ziua’. În afară de faptul că între mine și domnul Feșnic e o diferență de vârstă și, dacă voia să-mi dea bună ziua, putea să-mi dea el bună ziua, nu să mă provoace… În al doilea rând, i-am zis ‘Nu mă lua pe mine așa’ și a scos direct cartonașul roșu.

Reclamă 4 / 0/3

Acest domn Feșnic nu e Dumnezeu. Trebuie să înțeleagă că trebuie să vorbească respectuos, că eu nu l-am jignit, nu l-am înjurat. Eu respect oamenii, respect arbitrii. Nu mi-am permis niciodată să înjur arbitrii. Nu spun că nu protestez, asta se întâmplă peste tot.

„Horaţiu Feşnic îşi bate efectiv joc de mine”

Dacă pentru ce am făcut, el asta consideră… Înseamnă că-și bate efectiv joc de mine, ca om. Am și eu dreptul la muncă, am dreptul să pun o întrebare. Dacă avea să-mi spună ceva, putea să-mi răspundă respectuos că a fost fault și se închidea discuția.

Domnul Feșnic, eu știu să dau bună ziua, știu ce înseamnă respectul. Dacă dumneata mă iei peste mine peste picior, care ai cu mult mai puțini ani decât mine, deci… Frustrarea pe care o are dumnealui din trecut să nu și-o manifeste pe terenul de fotbal, că nu are sens.

„VAR ne-a fentat de o grămadă de ori”

Arbitrii își permit să facă orice. Deja acest VAR ne-a fentat de o grămadă de ori. Am spus acum ceva timp că este un campionat viciat de deciziile arbitrilor. Este un campionat viciat.

Domnul Feșnic m-a eliminat de nu știu câte ori. Chiar nu-mi dau seama de ce. În seara asta, m-a provocat.

Alo, domnul Feșnic! Suntem într-un stadion, nu trebuie să vin eu personal la dumneata. Eu îți întind mâna și tu poți să-mi spui bună ziua. Cu ce te-am jignit? Pentru ce am luat cartonaș roșu? De ce să stau eu suspendat? E cuvântul meu contra cuvântului domnul Feșnic, dar am și martori.

Am văzut că a apărut că l-am tras de mână. E neadevărat”, a declarat Leo Grozavu, conform digisport.ro.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și