Închide meniul

„Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului

Alex Ioniță Publicat: 19 aprilie 2024, 13:40

Reclamă
„Fără subiectivism! Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului

Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2

Cristi Balaj, într-o conferinţă de presă / Hepta

Cristi Balaj a venit cu un verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1. Fostul oficial al celor de la CFR Cluj a vorbit despre șansele „feroviarilor”, pentru ocuparea locului secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, CFR Cluj este pe locul al 2-lea, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova. Cele două formații sunt la 13 puncte de liderul FCSB, astfel că au șanse minime de a se lupta pentru câștigarea campionatului.

Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1

Fostul președinte de la CFR Cluj este de părere că echipa lui Neluțu Varga are toate șansele de a deveni noua vicecampioană a României.

Cristi Balaj și-a argumentat opinia și a spus că echipa lui Neluțu Varga are jucători buni în lot, dar a menționat și faptul că revenirea lui Dan Petrescu reprezintă un avantaj pentru clujeni.

“Eu cred că CFR-ul are cele mai mari șanse să ia locul 2. Nu există subiectivism, cunosc lotul de jucători și revenirea lui Dan Petrescu este un avantaj. Iar el e mai liniștit față de perioada în care a plecat”, a spus Cristi Balaj, la fanatik.ro.

Reclamă

De asemenea, fostul arbitru a vorbit și despre duelul dintre Farul Constanța și CFR Cluj. Partida se joacă vineri, de la ora 20:30 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro:

“Va fi un meci echilibrat. Florin Andrei a arbitrat bine în ultima partidă și, probabil, de aceea a fost delegat. Este un meci important pentru ambele echipe. Cupele europene sunt un obiectiv pentru ambele cluburi. E un avantaj pentru CFR care stă mai bine în clasament. 

La CFR nu există nicio legătură între partida care urmează și situația în care au pierdut. Ei pot să scoată un rezultat pozitiv oricând. Farul este o echipă bună, cu un antrenor, Hagi, a cărei strategii o putem revedea și este similară cu aceea când a câștigat campionatul. Poate să se întâmple orice în acest meci”, a mai spus Balaj.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj

Potrivit informațiilor oferite de spotmedia.ro, primul jucător la care Dan Petrescu va renunța, din sezonul viitor, este Petar Mamic. Fundașul stânga a ajuns în Gruia în perioada de mercato din iarnă, de la Zalgiris Vilnius, din postura de jucător liber de contract.

Chiar dacă nu se află de mult timp în Gruia, fundașul stânga de 28 de ani nu intră în planurile lui Dan Petrescu. De la sosirea la CFR Cluj aceasta nu a impresionat, iar oamenii din conducere i-ar fi acceptat rapid propunerea lui Petrescu și au hotărât să îl lase să plece pe croat, în perioada de mercato din vară.

De asemenea, sursa menționată anterior anunță faptul că oficialii de la CFR Cluj au dorit să se despartă de Mamic încă din perioada de mercato de iarnă, la scurt timp de la sosirea sa în Gruia. Totuși, la momentul respectiv, cele două părți nu s-au înțeles.

În cariera sa, Petar Mamic a mai fost legitimat la: Dinamo Zagreb, NK Lokomotiva, Frosinone, Inter Zapersic, Rijeka, ML Varazdin, Rakow, Podeskidzie, Dragovoljac, Zalgiris și CFR Cluj.

Fundașul a reușit să câștige 1 titlu în Croația (cu Dinamo Zagreb), 1 titlu în Lituania (cu Zalgiris), 1 Cupă a Poloniei (cu Rakow), o Cupă a Lituaniei (cu Zalgiris), 3 Cupe ale Croației (2 cu Rijeka și 1 cu Dinamo Zagreb) și o Supercupă a Lituaniei (cu Zalgiris). În momentul de față este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și