Închide meniul

Farul – CFR Cluj, LIVE TEXT, 18:45! Duel „de foc” între echipele lui Gică Hagi și Dan Petrescu! Echipele probabile

Publicat: 1 septembrie 2024, 13:58

Reclamă
Farul – CFR Cluj, LIVE TEXT, 18:45! Duel de foc” între echipele lui Gică Hagi și Dan Petrescu! Echipele probabile

Farul - CFR Cluj, LIVE TEXT

Rivaldinho, în Farul - CFR Cluj/ Profimedia

Farul – CFR Cluj, duelul din etapa a opta a Ligii 1, va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 18:45. Se anunță un duel „de foc” între echipele lui Gică Hagi și Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul celor de la CFR Cluj nu va sta pe bancă la duelul cu Farul. Dan Petrescu este suspendat, pentru eliminarea suferită în meciul cu Unirea Slobozia.

Farul – CFR Cluj, LIVE TEXT, 18:45

CFR Cluj a făcut deplasarea la Constanța cu moralul la pământ, după eliminarea din Conference League. Clujenii au ratat calificarea în grupa principală, după ce eu fost umiliți de Pafos, în returul din play-off. Ciprioții s-au impus cu un categoric 3-0.

În campionat, CFR Cluj a obținut două victorii consecutive. În ultimele două etape, clujenii le-au învins pe Unirea Slobozia, cu 3-0, și pe Botoșani, cu același scor. Echipa lui Dan Petrescu ocupă locul șase, după tot atâtea meciuri jucate.

De cealaltă parte, Farul a obținut o remiză în etapa precedentă. Formația lui Gică Hagi a încheiat la egalitate duelul cu UTA lui Mircea Rednic, scor 1-1.

Reclamă
Reclamă

În sezonul trecut, CFR Cluj a câștigat două din cele patru dueluri cu Farul. Constănțenii s-au impus și ei într-un meci, din turul play-off-ului, iar partida din returul sezonului regulat s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Echipele probabile:

Farul: Buzbuchi – M. Popescu, Bălașa, Marins, Cr. Ganea – Nedelcu, Grameni, Vână – Iancu, Rivaldinho, Grigoryan
Rezerve: Ducan, Buta, Sîrbu, Dănuleasă, Dican, Radalsavescu, N. Popescu, A. Stoian, Doicaru, Alibec
Antrenor: Gheorghe Hagi

Reclamă

CFR Cluj: M. Popa – F. Iacob, Bolgado, Rocha, Abeid – D. Djokovic, A. Fica, A. Păun – M. Kamara, Nkololo, L. Munteanu
Rezerve: Hindrich, Camora, V. Mogoș, V. Kun, Kresic, R. Filip, Artean, Tachtsidis, Deac, Korenica, Bîrligea, Michael
Antrenor: Dan Petrescu

Gică Hagi, mesaj categoric înaintea confruntării cu Dan Petrescu

Gică Hagi a transmis un mesaj categoric, înaintea confruntării dintre Farul şi CFR Cluj. „Regele” consideră că în duelurile cu echipele antrenate de Dan Petrescu, echipa sa trebuie să presteze un joc excelent pe fază ofensivă.

Este un meci acasă împotriva unui adversar foarte bun. Gândurile noastre sunt pentru a munci, a lupta, a face fotbalul nostru pentru a lua cele 3 puncte. Știu că va fi foarte greu, mai ales că adversarul e supărat după tot ce s-a întâmplat la ultimul meci.

Nu cred că va conta absența lui Dan Petrescu de pe bancă, are un staff foarte bun și știe să comunice cu ei. De multe ori nu a stat pe bancă și lucrurile au mers foarte bine. E clar că el dacă stă pe bancă mai aduce anumite lucruri ale lui, dar…

E clar că antrenându-ne împreună lucrurile merg mai bine, s-a și văzut, dar drumul e lung, campionatul abia a început. Trebuie să creștem și să ne omogenizăm cu fiecare perioadă. Denis Alibec a venit mai târziu, dar e din ce în ce mai bine. În momentul de față nu știu dacă o să înceapă sau o să intre, dar arată mai bine antrenându-se cu noi în fiecare zi”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:03

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY! Lando Norris, în pole position

15:37

Când revine pe teren Dennis Politic! Anunțul făcut de căpitanul lui Dinamo: „E frustrant!”

15:15

Atromitos – PAOK LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Campioana Greciei luptă pentru a treia victorie a sezonului

14:51

„Așteptarea s-a încheiat!” Primele imagini cu Mircea Lucescu selecționer! Mesajul superb postat de echipa națională

14:32

LIVE SCORENewcastle – Tottenham se joacă ACUM! Radu Drăgușin, titular! Manchester United – Liverpool (18:00)

14:04

Pep Guardiola, după debutul de sezon fabulos făcut de Erling Haaland, la Manchester City: „Nu poate fi oprit nici cu o armă”

1 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 4 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 5 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice 6 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica
Citește și