Închide meniul

Gică Hagi l-a lăudat pe Dan Petrescu după CFR – Farul 1-0: „Aveți un mare antrenor. E un drum câștigător”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2022, 12:19

Gică Hagi l-a lăudat pe Dan Petrescu după CFR – Farul 1-0: „Aveți un mare antrenor. E un drum câștigător

Gică Hagi i-a pus gând rău lui Dan Petrescu

Dan Petrescu şi Gică Hagi, în timpul unui meci/ Hepta

Gică Hagi l-a lăudat pe Dan Petrescu după CFR – Farul 1-0. Meciul crucial pentru titlul din Liga 1 a fost decis după un gol marcat de Birligea, din pasa lui Omrani, doi jucători întroduşi pe teren âîn repriza a doua. „Bursucul” a demonstrat încă o dată cât de inspirat este la schimbări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu, totdeauna trebuie să câștigi. Nu, nu cred că am facut noi spectacol! Important e să câștigi, aveți un mare antrenor (n.r. Dan Petrescu), un mare jucător, v-a adus la succese, manierele de a interpreta fotbalul sunt foarte multe.

Gică Hagi l-a lăudat pe Dan Petrescu după CFR – Farul 1-0

Profesori putem fi toți ca să comentăm. Mai greu e să faci o echipă să câștige, fiecare are maniera lui. Aveți o echipă frumoasa, puternică, experimentată, pragmatică, aspiră mereu la a câștiga.

Și conducerea susține la nivelul cel mai înalt echipa, felicitări pentru tot ce fac, aveți un antrenor care v-a făcut să nu vă lipsească nimic. E un drum câștigător”, a spus Hagi, la conferinţa de presă de după CFR – Farul 1-0.

Dan Petrescu şi-a recunoscut greşeala

De cealaltă parte, Dan Petrescu a recunoscut că a greşit atunci când vine vorba de sistemul de joc pe care l-a folosit în duelul cu Farul. „Bursucul” s-a decis în ultimul moment şi acest lucru putea să îl coste, dacă ţinem cont de evoluţia dobrogenilor, din prima repriză.

Reclamă

„În prima repriză mult mai bună Farul, au avut ocazii mai mari, am avut şi noi două, dar jocul lor a fost mult mai bun. La pauză am făcut nişte schimbări de sistem şi de jucători… s-a îmbunătăţit jocul. Nu cred că a avut Farul vreo ocazie în repriza a doua. Nici noi n-am avut prea multe, dar la una dintre ocazii am marcat un gol foarte important pentru ce va veni. Mă bucură doar victoria, e clar!

Cei care au intrat pe teren au făcut diferenţa, mă refer la toţi jucătorii care au intrat pe parcursul meciului. Noi trebuie să câştigăm la Argeş şi dacă ne prezentăm ca în prima repriză, şansele sunt mici. Trebuie să pregătim meciul bine, dar prima repriză e toată vina mea, nu a jucătorilor.

Am pregătit meciul cu trei fundaşi şi în ultimul moment m-am schimbat. Le-am spus jucătorilor în vestiar, la pauză, că nu e vina lor: ‘Chiar dacă jucăm cum jucăm, nu e vina voastră’. Oricum antrenorul e de vină de fiecare dată. Dar la meciul acesta am făcut o greşeală că nu am început cu echipa cu care am jucat în repriza a doua„, a declarat Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 8-a
Farul – FC Voluntari
FC Argeş – CFR Cluj
Universitatea Craiova – FCSB

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Recomandări
  • Gică Hagi l-a lăudat pe Dan Petrescu după CFR – Farul 1-0
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și