Închide meniul

Gică Hagi, două lovituri pe piața transferurilor! Doi foști jucători de la FCSB, așteptați la Farul Constanța

Alex Ioniță Publicat: 9 iunie 2024, 20:52

Reclamă
Gică Hagi, două lovituri pe piața transferurilor! Doi foști jucători de la FCSB, așteptați la Farul Constanța

Gică Hagi, două lovituri pe piața transferurilor!

Gică Hagi, în timpul unui meci / Profimedia

Gică Hagi a reușit două lovituri pe piața transferurilor! „Regele” a început deja campania de mercato și s-a înțeles cu doi jucători, care sunt așteptați la Farul Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi s-a mișcat rapid pentru a acoperi pozițiile lăsate vacante de plecările lui Constantin Budescu și Rolando Deaconu. Astfel, la fosta campioană a României vor veni doi mijlocași ofensivi.

Gică Hagi, două lovituri pe piața transferurilor!

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Gică Hagi s-a înțeles deja cu Gabi Iancu și George Merloi. Primul jucător menționat a fost crescut chiar la academia Hagi, în timp ce al 2-lea este un produs al academiei celor de la FCSB.

Iancu, ajuns acum la 30 de ani, s-a despărțit în mod surprinzător de FC Hermannstadt, chiar dacă mai avea un an de contract cu echipa lui Marius Măldărășanu. Astfel, jucătorul trecut și pe la FCSB va ajunge pe gratis la Farul Constanța.

De cealaltă parte, Merloi se află încă sub contract cu FC Voluntari, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a. Chiar dacă „Regele” trebuie să plătească o sumă pentru transfer, sursa citată anterior anunță faptul că relațiile dintre cele două părți sunt excelente și că este doar o chestiune de timp până la realizarea mutării.

Reclamă
Reclamă 4

Hagi încearcă o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor

Hagi încearcă o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Managerul celor de la Farul vrea să îl aducă înapoi pe Alexi Pitu.

Farul l-a vândut pe Alexi Pitu anul trecut la Bordeaux, pentru 2 milioane de euro. Hagi vrea să îl ia acum pentru a face o nouă echipă care să se bată la titlu.

Alexi Pitu a dat un gol şi a oferit două pase de gol în cele 25 de partide jucate pentru Bordeaux. Clubul din Hexagon are probleme financiare şi ia în calcul să îl vândă pe Pitu cu suma de un milion de euro, scrie sursa citată anterior. Hagi pare că a abandonat pista Louis Munteanu, jucător ce a jucat sub formă de împrumut de la Fiorentina. Farul s-a despărţit în această vară de David Kiki, plecat la FCSB, Tudor Băluţă dar şi de Constantin Budescu.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16 25 iun.

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și