Închide meniul

Farul – Universitatea Craiova 0-3 | Sorin Cârțu, reacție savuroasă după ce Laurențiu Reghecampf a fost eliminat: „Eu când făceam de-astea nu prea mă scuzam!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 aprilie 2022, 23:23

Farul – Universitatea Craiova 0-3 | Sorin Cârțu, reacție savuroasă după ce Laurențiu Reghecampf a fost eliminat: „Eu când făceam de-astea nu prea mă scuzam!

Farul - Universitatea Craiova 0-3 | Sorin Cârțu, reacție savuroasă după ce Laurențiu Reghecampf a fost eliminat

Mediafax Foto via Hepta

Farul – Universitatea Craiova 0-3 | Sorin Cârțu a avut o reacție savuroasă la finalul meciului de la Ovidiu. Președintele oltenilor a fost întrebat ce sancțiuni va lua împotriva lui Laurențiu Reghecampf, care a fost eliminat pentru proteste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf a văzut cartonașul roșu în repriza a doua a meciului dintre Farul și Universitatea Craiova.

Antrenorul oltenilor a fost trimis în tribună pentru proteste, iar la final și-a cerut scuze pentru comportamentul său. Sorin Cârțu a apreciat declarația lui Reghecampf și s-a dat pe el însuși ca antiexemplu.

Farul – Universitatea Craiova 0-3 | Sorin Cârțu, reacție savuroasă după eliminarea lui Laurențiu Reghecampf: „Eu nu prea mă scuzam”

„Vedem (n.r. – ce măsuri va lua conducerea clubului pentru Laurențiu Reghecampf). Pot să spun că a avut o reacție de domn și de antrenor care e responsabil pentru ce face.

Cum a dat declarația (n.r. – după meci), că într-adevăr a greșit… nu știu dacă vezi așa ceva la altcineva. Și pe mine m-a lăsat mască. Și eu vin din antrenorat, iar când făceam lucruri de-astea nu prea mă scuzam (râde).”, a spus Sorin Cîrțu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Reacția lui Reghecampf, după ce a fost trimis în tribună pentru proteste

„A fost o fază de amatori din partea mea. I-am reproșat faza de dinainte, îmi cer scuze pe această cale. Cătălin Popa e un arbitru cu experiență, e o fază e amatori din partea mea, o să mă pedepsesc singur„, a spus Reghecampf, după meci.

„Sunt foarte fericit. Veneam după două meciuri câștigate cu FCSB și CFR, am încercat să-i motivez pe jucători, trebuia să intrăm cu aceeași ambiție și devotament. Scorul trebuia să fie mult mai mare. Suntem pregătiți. Markovici traversează o perioadă foarte bună. Am hotărât să-l lăsam pe Elvir să reintre și el. Acum, avem 16-17 jucători pregătiți, pentru noi urmează o perioadă grea.

 Pigliacelli are o plagă deschisă. Avem problema cu Mateiu, sper să-și revină. Avem câțiva jucători care ar trebuia să se odihnească, dar trebuie să câștigăm meciul. Lucrăm foarte mult la ceea ce înseamnă mentalitate. Orice joc se câștigă prin muncă. În contactele 1-1 trebuie să fim mai puternici. Nu mă interesează ce rezultat va fi mâine”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

Farul – Universitatea Craiova 0-3 | De ce a fost eliminat Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a fost trimis în tribună în minutul 49 al meciului dintre Farul și Universitatea Craiova. Tehnicianul oltenilor a văzut două cartonașe galbene într-un interval de câteva secunde. Arbitrul central Cătălin Popa l-a eliminat pentru proteste.

Chiar dacă echipa sa conducea cu 3-0, Reghecampf a fost extrem de nervos după o fază petrecută chiar în fața sa. În minutul 49, Dragoș Nedelcu l-a faultat pe Andrei Ivan, cu o intrare dură prin alunecare. Centralul Cătălin Popa i-a acordat mijlocașului cartonașul galben, dar Reghecampf și-ar fi dorit direct roșu. Decizia l-a nemulțumit teribil pe tehnicianul Craiovei, care l-a tras la răspundere pe arbitru.

Cătălin Popa i-a acordat inițial galben, dar Laurențiu Reghecampf a continuat să-i ceară socoteală. Câteva secunde mai târziu, centralul i-a arătat și al doilea galben și l-a trimis în tribună. Antrenorul oltenilor a răbufnit, continuând să-l certe pe Cătălin Popa în timp ce părăsea terenul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-0. „Câinii” au deschis cu noroc scorul 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și