Închide meniul

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Andrei Prepeliță dă de pământ cu jucătorii săi: „Total depășiți! Mi-au arătat limitele”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 aprilie 2022, 20:29

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Andrei Prepeliță dă de pământ cu jucătorii săi: „Total depășiți! Mi-au arătat limitele

Andrei Prepeliţă a fost dat afară de la FC Argeş

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Piteștenii au fost „demolați” de oltenii lui Laurențiu Reghecampf. La finalul meciului din Trivale, Andrei Prepeliță a fost extrem de supărat pe jucătorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeș a fost umilită de Universitatea Craiova pe teren propriu, în etapa a 6-a din play-off. La final, Andrei Prepeliță și-a „urecheat” elevii pentru greșelile copilărești din apărare.

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Andrei Prepeliță a explicat de ce a efectuat 5 schimbări dintr-un „foc”

Antrenorul piteștenilor a dezvăluit că a văzut limitele jucătorilor săi, motiv pentru care în minutul 65 a apelat la o decizie nemaiîntâlnită în Liga 1. Prepeliță a efectuat toate cele 5 schimbări în același timp.

„Nu sunt foarte multe de spus. Am făcut greșeli cum n-am făcut tot campionatul. Suntem altă echipă de când am intrat în play-off. Deși am discutat foarte mult pe acest subiect, că trebuie să arătăm că merităm să fim aici.

A fost o primă repriză echilibrată. La primul gol am făcut o greșeală copilărească, din lipsă de comunicare. E mingea noastră, o băgăm în centru… nu înțeleg precipitarea asta când nu ai nicio presiune. Le-am zis că trebuie să ne bucurăm de fotbal, să jucăm, cu spectatori în tribune. Ce poate fi mai frumos de atât?

Reclamă

Am încercat să schimbăm puțin… jucători care erau total depășiți. Înțeleg că tehnic nu te ridici la nivelul care trebuie. Dar tactic și fizic, trebuie să te aperi, să ai o calitate. Meciurile astea îmi arată niște limite ale jucătorilor. La antrenamente sunt ok. Dacă vedeți antrenamentul dinaintea meciului…. nici 10% nu arată la meci.

Jucăm în continuare, sperăm ca acest duș rece să ne trezească. Vom face o analiză la rece, la sânge, așa cum am făcut după fiecare meci.”, a spus Andrei Prepeliță, pentru digisport.ro.

Andrei Prepeliță a stabilit un record de schimbări

Exasperat de greșelile comise de jucătorii săi, Prepeliță a schimbat jumătate de echipă „dintr-un foc”, în minutul 65, la scorul de 3-0 pentru Universitatea Craiova. Antrenorul piteștenilor a făcut cinci schimbări în același timp, record pentru Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Ișfan a intrat în locul lui Dumitru, Raynov i-a luat locul lui Șerban, Fatai a intrat în locul lui Tănase, Viana l-a înlocuit pe Viana, iar Mușat a intrat în locul lui Tofan.

S-a mai întâmplat să fie făcute cinci schimbări în același timp în meciul pentru Supercupa României 2020 dintre FCSB și CFR Cluj, când Toni Petrea a epuizat toate cele cinci modificări la pauză.

FC Argeș – Universitatea Craiova 0-4 | Alexandru Crețu și-a făcut „cadou” o dublă. Ce a spus despre lupta la titlu

Alexandru Crețu a fost omului meciului din Trivale, reușind să marcheze o dublă. Mijlocașul oltenilor a împlinit chiar ieri 30 de ani și spune că și-a făcut un cadou lui și familiei sale.

Întrebat despre lupta la titlu, Crețu rămâne modest și spune că nu se gândește la acest obiectiv, deși Universitatea Craiova s-a apropiat la un singur punct de FCSB, aflată pe locul al doilea.

„Pot să zic că mi-am făcut un cadou în această seară și dedic golurile familiei mele. Am pregătit un meci greu. N-a fost greu, dar nici ușor. Cei de la FC Argeș au demonstrat că merită să joace în play-off.

Nu m-am gândit la asta (n.r. – întrecerea în goluri cu Andrei Ivan). Golurile sunt un bonus pentru mine, mă bucur că am luat cele 3 puncte. Am muncit tot timpul, m-am regăsit, am avut nevoie de timp să mă acomodez. Mă bucur că oamenii de aici mi-au dat încredere.

Momentan nu ne gândim la titlu. Arătăm bine, într-adevăr, dar luăm meci cu meci. Vin meciuri grele, cu Voluntari, FCSB… avem și o semifinală de Cupă și trebuie să întoarcem rezultatul (n.r. – din tur, 1-2).”, a declarat Alexandru Crețu, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și