Închide meniul

FC Botoșani – FC U Craiova 1948 0-1. Prima victorie stagională a oltenilor lui Mititelu. Bauza a marcat în minutul 45+14!

Bogdan Stănescu Publicat: 5 august 2023, 20:40

Reclamă
FC Botoșani – FC U Craiova 1948 0-1. Prima victorie stagională a oltenilor lui Mititelu. Bauza a marcat în minutul 45+14!

Adrian Mititelu, savuros când a fost întrebat despre transferul lui Bauza

Juan Bauza, în tricoul lui FC U Craiova 1948

FC Botoșani – FC U Craiova 1948 0-1. Oltenii lui Adrian Mititelu au obţinut prima victorie stagională pe terenul Botoşaniului. Juan Bauza a marcat golul de trei puncte, în minutul 45+14. Meciul din etapa a 4-a a Ligii 1 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Nicolae Dică au suferit pentru primele lor puncte. Gazdele au primit un penalty după o jumătate de oră de joc, dar decizia a fost anulată din camera VAR. Iulian Călin a fost anunţat, după 10 minute de aşteptare, că Roman era în poziţie de ofsaid. Fără gol în actualul sezon, Bauza a „spart gheaţa” şi i-a adus lui FC U Craiova 1948 victoria. Numai Dinamo mai este, în acest moment, fără punct în Liga 1.

FC Botoșani – FC U Craiova 1948 0-1

Min. 90: Final de meci!

Min. 45+14: FC Botoşani – FC  U Craiova 1948 0-1! Bauza a marcat cu un şut din întoarcere, din interiorul careului! Primul său gol stagional.

Min. 45: S-au acordat 13 minute de prelungire!

Reclamă

Min. 40: A fost nevoie de 10 minute pentru a se lua o decizie! Oltenii scapă de griji, după ce faza a fost analizată de arbitrajul video. Roman ar fi plecat din poziţie de ofsaid, înainte de Paramatti să atingă mingea cu mâna în careu! Au fost momente de uluială pe teren, în aşteptarea trasării liniilor.

Min. 30: Penalty acordat de Iulian Călin pentru FC Botoşani. Paramatti ar fi făcut un henţ în careu, dar se aşteaptă confirmarea din camera VAR!

Min. 1: A început meciul

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start:

FC Botoșani: Ducan – Mutombo, Dican, Șeroni, J. Pius – Cioiu, Ed. Florescu, Olinga – Cărăușu, M. Roman II, Pinson

Rezerve: A. Ureche – Patache, Țigășanu, Bg. Creț, G. David, Dragu, Zabou, Drole, S. Camara

Antrenor: Marius Croitoru

FCU Craiova: R. Popa – Compagnucci, Henriques, Paramatti, Van Durmen – Asamoah, V. Achim – Sidibe, Bauza, Bahassa – A. Chițu

Rezerve: Gurău – R. Negru, Padula, Al. Albu, V. Pop, Blidar, M. Ilie, Baeten, Blănuță

Antrenor: Nicolae Dică

STADION: „Municipal” Botoșani

Reclamă

ARBITRU: Călin Iulian (Ştefăneşti – Argeş), A1: Artene Ovidiu (Vaslui), A2: Vodă Alexandru (Alba Iulia – Alba),
Arbitru VAR: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti), Arbitru AVAR: Marchidanu Marius Cristian (Brăila)

Adrian Mititelu a tras un semnal de alarmă, după FC U Craiova 1948 – U Cluj 3-4: „Suntem puţin pe sanie, sper să ne oprim!”

Adrian Mititelu a tras un semnal de alarmă, după FC U Craiova 1948 – U Cluj 3-4. Patronul trupei din Bănie s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultatul obţinut de echipa sa, în duelul cu clujenii. De asemenea, acţionarul din Bănie este îngrijorat de faptul că formaţia sa nu a obţinut niciun punct în primele trei runde din Liga 1.

FC U Craiova şi U Cluj au oferit un meci spectaculos, în etapa a treia din Liga 1. Clujenii s-au impus cu scorul de 4-3 şi au obţinut astfel prima victorie din acest sezon. De cealaltă parte, trupa lui Nicolae Dică nu are niciun punct în clasament.

Adrian Mititelu anunţă noi transferuri la FC U Craiova 1948, după înfrângerile suferite în primele trei runde din Liga 1. Totodată, patronul din Bănie are încredere că echipa sa se poate redresa, sperând să prindă play-off-ul în acest sezon.

„Nici acum nu mi-am revenit. Nu pot să cred că s-a scris astfel scenariul de azi. Uite că s-a întâmplat nenorocirea. Un început de campionat pe care nu l-am anticipat. Nici în cele mai negre scenarii.

„Mi-a tăiat toate aripile şi speranţele”

Mi-a tăiat toate aripile şi toate speranţele. Deşi programul era foarte greu. Nici acum nu accept că am pierdut. Eram convins că batem la două-trei goluri diferenţă. Avem mari probleme în apărare. Nu este prima dată când se întâmplă asta.

Mingile au sărit din devieri, penalty norocos pentru ei. Toate fazele au fost în favoarea lor. Asta nu este o scuză, am arătat foarte rău. Chiar dacă au fost şi momente bune şi fotbaliştii bine cotaţi şi-au arătat valoarea. Dar degeaba îi avem pe Bauza, Bahassa, Chiţu în teren.

Sper să trecem peste asta. Dacă nu câştigăm imediat, intrăm în vrie. Trebuie să ştim să gestionăm momentul. Am aşteptări de la un fundaş central, mai aşteptăm un altul, trebuie să ajungă peste o săptămână. Dar toată echipa e vinovată.

Avem nişte copii talentanţi, luăm în calcul să oferim şansă şi lor. Este un moment în care mi-am pus mari speranţe, am refuzat deja anumite oferte pentru jucători. Suntem puţin pe sanie, sper să ne oprim.

Anul acesta nici nu concep să nu prindem play-off-ul, chiar dacă în acest moment nu avem niciun punct, cred foarte mult în echipa asta”, a declarat Adrian Mititelu.

Nicolae Dică a criticat arbitrajul după Sepsi – FC U Craiova 1948 1-0: „L-a zgâriat puţin şi se dă roşu”

Nicolae Dică a criticat arbitrajul după Sepsi – FC U Craiova 1948 1-0. Sepsi a câştigat partida cu un gol marcat în minutul 89 de către Rondon.

Nicolae Dică s-a arătat mulţumit de atitudinea jucătorilor săi, dar nemulţumit de rezultat.

În prima repriză a fost un joc echilibrat. Am fost organizați bine, apoi a venit acel cartonaș roșu. Și în 10 oameni ne-am organizat, am închis bine jocul, nu și-au creat multe ocazii. 10 contra 10 am avut și noi ocazii, nu am reușit să marcăm, dar voiam mai mult curaj. Să punem probleme, să avem o posesie mai bună, dar probabil eram obosiți.

Atitudinea a fost ok, m-a mulțumit. Trebuie să fii concentrat la fazele fixe, sunt multe jocuri care se decid așa. Nu am văzut faza respectivă, știu că a dat fault pentru noi, apoi am primit cartonaș roșu.

L-a zgâriat puțin și se dă roșu. Am înțeles. Am făcut bine ceea ce am pregătit, m-a mulțumit atitudinea băieților. Sunt pretenții la Craiova, domnul Mititelu a investit foarte mulți bani și trebuie să facem rezultate”, a declarat Nicolae Dică pentru digisport.ro după meci.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și