Închide meniul

FC U Craiova şi-a demis antrenorul! O nouă bombă în Bănie după ce a picat aducerea lui Marius Croitoru

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 10 octombrie 2023, 16:29

FC U Craiova şi-a demis antrenorul! O nouă bombă în Bănie după ce a picat aducerea lui Marius Croitoru

FC U Craiova şi-a demis antrenorul

Florin Drăgan, la un meci al lui FC U Craiova / Profimedia Images

FC U Craiova şi-a demis antrenorul! Unul dintre tehnicienii care pregăteau echipa, Florin Drăgan, şi-a reziliat contractul cu clubul patronat de Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul în acte al lui FC U Craiova este Paul Răducan, adus după plecarea lui Nicolae Dică.

FC U Craiova şi-a demis antrenorul!

Mulțumim, Florin Drăgan! FCU 1948 Craiova și Florin Drăgan au decis de comun acord rezilierea contractului. Îi mulțumim pentru efortul depus în cadrul clubului nostru și îi dorim mult succes în viitor!”, a scris FC U Craiova pe contul de Facebook.

FC U Craiova a anunţat ieri că aducerea lui Marius Croitoru pe banca echipei patronate de Adrian Mititelu a picat fiindcă antrenorul nu deţine licenţă PRO.

Ştirea că mutarea a picat a apărut în publicaţia deţinută de Adrian Mititelu, Ediţie Specială, la fel ca şi ştirea că Marius Croitoru va veni la FC U Craiova.

Reclamă

Narcis Răducan şi Florin Bratu au comentat ştirea că Marius Croitoru nu mai vine la FC U Craiova: „Nu e într-o situaţie bună”

Narcis Răducan şi Florin Bratu au comentat ştirea că Marius Croitoru nu mai vine la FC U Craiova. Narcis Răducan a spus că nu a fost surprins de această veste, ci de anunţul că antrenorul se va întoarce la echipa lui Mititelu.

De partea cealaltă, Florin Bratu a remarcat că Marius Croitoru nu e într-o etapă bună a carierei sale de antrenor. Croitoru nu deţine licenţa PRO, iar acest lucru îl împiedică să fie antrenor principal la o echipă din Liga 1.

Surpriza a fost revenirea, nu a înțeles nimeni acea decizie (n.red. de a reveni Marius Croitoru la FCU Craiova 1948), apropo de modul în care s-au despărțit, pentru că au fost aruncate cuvinte destul de grele.

Reclamă 4 / 0/3

Erau două motive neconfirmate la care m-am gândit: ori varianta cu suporterii, pentru că Marius Croitoru a fost apreciat, ori că au fost anumite datorii la mijloc și în felul ăsta se mai sting”, a declarat Narcis Răducan pentru digisport.ro.

„Venea şi pentru suporteri”

Croitoru nu este într-o situație foarte bună în momentul acesta, pentru că eu știu ce înseamnă viața de antrenor. La Craiova și la FC Argeș, a avut niște perioade dificile, el a arătat multă calitate la Botoșani, dar apoi a avut dificultăți în a se reintegra și de a arăta consistența de la Botoșani.

În momentul în care stai, îți dorești orice ca să poți reintra în circuit. Probabil asta l-a forțat să revină la Craiova.

Acum nu s-a mai întâmplat, dar cred că el venea și pentru suporteri, dar bineînțeles și pentru perioada aceea”, a spus Florin Bratu pentru sursa citată.

Lovitură de teatru la FC U Craiova! Marius Croitoru nu mai vine la formaţia lui Adrian Mititelu

Lovitură de teatru la FC U Craiova! Marius Croitoru nu va mai semna cu formaţia din Bănie. Anunţul a fost făcut în ziarul lui Adrian Mititelu.

În publicaţia deţinută de Adrian Mititelu se explică de ce mutarea a picat.

Revenirea lui Marius Croitoru la FCU a picat. Deși cele două părți erau ca și înțelese, urmând ca luni contractul dintre Croitoru si gruparea juveților să fie semnat, în cele din urmă totul a picat.

Reclamă

Ediție.ro vă informează că patronul alb-albaștrilor nu a agreat singura posibilitate ca Marius Croitoru să fie trecut în acte la FCU, după ce au fost făcute unele verificări. Cum, conform noului regulament acesta nu putea să fie angajat ca antrenor secund din cauza problemelor pe care le are cu carnetul de antrenor obținut în Moldova și nerecunoscut în România, varianta ca delegat nu a fost acceptată sub nicio formă de către patronul Științei”, au scris jurnaliştii de la editie.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și