Închide meniul

FCSB a scăpat de cel mai mare război. Fanii s-au împăcat cu Gigi Becali: ”Între noi și el nu mai există niciun conflict”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 aprilie 2022, 8:22

FCSB a scăpat de cel mai mare război. Fanii s-au împăcat cu Gigi Becali: ”Între noi și el nu mai există niciun conflict”

FCSB a scăpat de cel mai mare război. Fanii s-au împăcat cu Gigi Becali

Hepta

FCSB are numai de câștigat după ce Gigi Becali a anunțat că vrea să joace pe Ghencea duelul cu CFR Cluj, care, cel mai probabil, va decide campioana acestui sezon. Gheorghe Mustață, liderul galeriei echipei din Berceni, anunță că fanii au uitat de războiul dus cu patronul roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Faptul că el a reacționat acum și vrea în Ghencea… Din punctul nostru de vedere, s-a îngropat toată securea războiului. Între noi și el nu mai există niciun conflict, nu mai există absolut nimic, datorită faptului că în sfârșit a înțeles că noi acolo ne dorim să jucăm. Și faptul că el insistă și vrea să ne satisfacă dorința, din punctul nostru de vedere, tot conflictul s-a încheiat.

FCSB vrea să joace în Ghencea. Mustață: Cine își asumă să nu dea aprobare

Cine își asumă să nu dea aprobare, există instituții ale statului și le vom sesiza. Acolo (n.r. la CSA Steaua) am înțeles că patronul clubului este (n.r. George) Ogăraru. Așa am înțeles. Că el e patron la CSA. Așa mi-au zis oamenii de pe acolo, că el e patron, că el dă afară, că el a distrus școala de copii.

Poate, cine știe, vrea să o angajeze pe soție înapoi la stadion. Să nu o mai lase la (nr. stadionul) Arcul de Triumf, să o angajeze la noi, la Steaua. Poate, cine știe, a pus stăpânire și pe lucrul acesta”, a spus Gheorghe Mustață, citat de prosport.ro.

Gigi Becali riscă să primească o nouă lovitură de la Armată

Gigi Becali caută o soluţie pentru ca derby-ul FCSB – CFR Cluj să se dispute pe Stadionul Steaua. Patronul vicecampioanei României a anunţat că vrea să facă solicitare la MApN pentru ca echipa lui să fie primită în Ghencea. „Militarii” au însă un as în mânecă, de care au mai profitat şi în trecut.

Reclamă

Mai exact, echipa de rugby CSA Steaua are meci cu CSM Galaţi pe 21 mai, ziua în care ar trebui să se dispute FCSB – CFR Cluj. Confruntarea e programată să aibă loc pe Municipalul din Galaţi, dar s-ar putea muta în Ghencea. Ar fi o soluţie la care au mai apelat bucureştenii şi în trecut.

În septembrie 2021, FCSB şi-a dorit să joace partida cu Academica Clinceni pe Stadionul Steaua, dar a fost refuzată. Chiar dacă echipa de rugby a „militarilor” avea deplasare cu Universitatea Craiova, CSA le-a propus ardelenilor să mute meciul la Bucureşti. Aceştia şi-au dat accepul, la fel şi Federaţia. A fost „manevra” prin care echipa lui Gigi Becali a fost refuzată. I s-a transmis că nu este disponibilă data din calendar.

Şefii lui CSA pot primi „undă verde” în posibila încercare de a repeta tactica folosită atunci. Din informaţiile Antena Sport, mulţi dintre rugbiştii de la CSM Galaţi locuiesc în Bucureşti. Se duc în Galaţi doar pentru duelurile din Liga Naţională. Deplasarea o fac vinerea, atunci când fac şi un antrenament. Sâmbăta îşi dispută meciurile, după care revin în Capitală. În condiţiile date, dacă CSA Steaua le propune să joace în Ghencea, sunt şanse mari ca aceştia să accepte.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și