Închide meniul

„FCSB are doi jucători în formă şi restul sunt mediocri!” Adrian Mititelu nu îl vede Gigi Becali campion: „Cea mai mare prostie”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 februarie 2024, 21:29

Reclamă
„FCSB are doi jucători în formă şi restul sunt mediocri! Adrian Mititelu nu îl vede Gigi Becali campion: „Cea mai mare prostie

Adrian Mititelu nu îl vede Gigi Becali campion

Adrian Mititelu şi Gigi Becali / colaj AS.ro / Hepta

Adrian Mititelu nu îl vede Gigi Becali campion deja în Liga 1. Chiar dacă patronul FCSB-ului este convins că le va fi imposibil rivalelor să îl oprească din drumul spre titlul aşteptat de 9 ani, Mititelu i-a transmis un avertisment latifundiarului din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are 51 de puncte după 24 de etape, cu 9 mai mult decât CFR Cluj şi Rapid. Finanţatorul lui FCU Craiova îi cere lui Becali să fie extrem de atent la urmăritoare şi a făcut praf lotul lui Charalambous.

Adrian Mititelu nu îl vede Gigi Becali campion

Atât timp cât voi fi credincios Dumnezeului meu, de nu vom bate Barcelona, Real Madrid, City şi PSG şi pe toate„, spunea Gigi Becali. Visul patronului roş-albaştrilor este spulberat de Adrian Mititelu.

Nu știu. Cred că FCSB, CFR sau Farul. Sau chiar Rapid. FCSB se îmbată cu apă rece. Cea mai mare prostie pe care o face Becali. FCSB e ca și prinsă din urmă. O să vedeți CFR și Rapid. Nu sunt campioni.

Eu i-am văzut cu UTA. La 1-0 pentru FCSB, UTA a avut două ocazii. I-am văzut cu CSU (n. red – Universitatea Craiova). Dacă le dădea Mitriță gol, nu mai băteau niciodată. Are doi jucători în formă. Restul sunt mediocri„, a declarat Adrian Mititelu la digisport.ro.

Reclamă

Darius Olaru şi Florinel Coman sunt jucătorii remarcaţi de Adrian Mititelu. Căpitanul liderului este golgheter în Liga 1, cu 14 reuşite. „Mbappe” Coman a contribuit la 18 goluri are roş-albaştrilor: 10 goluri şi 8 pase decisive.

Chiar FCU Craiova i-a administrat FCSB-ului ultima înfrângere. Pe 7 decembrie, oltenii o învingeau cu 2-0 pe echipa lui Becali, în Cupa României. Bauza şi Van Durmen înscriau golurile victoriei.

Răspunsul lui Mihai Rotaru la întrebarea dacă va câştiga FCSB titlul

Patronul Universităţii Craiova a recunoscut că va fi foarte greu pentru o adversară a FCSB-ului să câştige campionatul sezonul acesta. Iată răspunsul lui Mihai Rotaru la întrebarea dacă va câştiga FCSB titlul.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru a precizat că obiectivul jucătorilor săi este să se claseze pe podium la finalul campionatului. Rotaru nu concepe ca echipa lui să rateze play-off-ul.

Cei de la FCSB au un avantaj consistent și asta apasă. Dacă intră într-o pasă proastă, putem discuta (n.r.: despre ratarea titlului de către FCSB). Dacă vor merge în același ritm, va fi greu pentru restul.

Noi am reușit asta cu CFR Cluj (n.r: să reducă din avansul liderului în play-off). Dacă se disputa meciul cu Astra (n.r.: în 2020), vorbeam altfel acum.

Nu am luat niciodată în calcul să ne temem de intrarea în play-off. Noi luptăm să terminăm pe podium. Noi nu am vorbit de campionat nici înainte, când stăteam mai bine”, a spus Mihai Rotaru.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și