Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 3-1 | Florin Tănase, cu gândul la naţională: „Sunt convocat deja!” + Căpitanul roș-albaștrilor și Toni Petrea, anunțuri despre viitorul lor. Hai, România! În fiecare zi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 mai 2022, 1:00 / Actualizat: 26 mai 2022, 11:48

FCSB – CFR Cluj 3-1 | Florin Tănase, cu gândul la naţională: „Sunt convocat deja! + Căpitanul roș-albaștrilor și Toni Petrea, anunțuri despre viitorul lor. Hai, România! În fiecare zi

Florin Tănase, analiză dură după FCSB - U Cluj 1-1

Florin Tănase, în timpul unui meci al FCSB-ului / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Florin Tănase e cu gândul la echipa naţională după FCSB – CFR Cluj 3-1. Căpitanul roş-albaştrilor a anunţat că a fost convocat de Edi Iordănescu pentru bătăliile din Nations League. Drumul spre EURO 2024 trece prin Nations League, iar Antena 1 transmite meciurile ”tricolorilor” în următorii 6 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase va rămâne la FCSB şi în următorul sezon. Căpitanul roş-albaştrilor vrea să îşi vadă visul cu ochii şi să câştige titlul cu echipa patronată de Gigi Becali.

Florin Tănase, cu gândul la naţională după FCSB – CFR Cluj 3-1

„Ne bucurăm că am câştigat meciul. Suntem fericiţi, am jucat pentru fani. Mă bucur că ne-am atras mai mulţi suporteri la finalul acesta de campionat. Te gândeşti că stadionul era plin. Ar fi stat lumea şi pe blocuri. Am pierdut titlul în 24 de ore din două goluri marcate din ofsaid. Dacă ei câştigau meciul direct, dar aşa….

Sezonul trecut am jucat aproape tot sezonul număr 9. Am dovedit că suntem maturi. Am câştigat la Craiova. Am şi câştigat şi meciul cu Voluntari. Dacă nu am avut VAR sau dacă domnul asistent nu a vrut să ridice… Relaţia a fost tot timpul bună cu antrenorul. Rămân, sunt cu gândul aici. Vreau să câştigăm titlul. Sunt deja convocat la naţională!”, a declarat Florin Tănase la finalul derby-ului.

Florin Tănase are de gând să rămână la FCSB, însă Toni Petrea nu știe ce va face după finalul acestui sezon. Antrenorul va purta o discuție cu Gigi Becali.

Reclamă

O evoluție bună în acest play-off, cu rezultate bune. Am reușit să ne apropiem foarte bine de primul loc. Nu am reușit să câștigăm penultima etapă, cu FC Voluntari, care ne-ar fi permis să jucăm acest meci cu titlul pe masă. Țin să felicit jucătorii, echipa, pentru modul în care s-au comportat, au evoluat și au crezut până la final că putem câștiga acest campionat.

Meciul din acestă seară, un meci frumos, în care ne doream victoria pentru a termina acest sezon cu fruntea sus. Mulțumesc suporterilor, oamenilor de la Buzău, care au venit și ne-au susținut.

Mulțumesc pentru susținere. Am discutat și eu cu liderul galeriei, zilele trecute, dar trebuie să discut și eu cu patronul echipei. 

Reclamă 4 / 0/3

Anul trecut am avut dezamăgirea de a nu câștiga campionatul, în condițiile în care fusesem de la început. Acum, am preluat echipa pe parcurs. Evoluția și rezultatele pe care le-am obținut m-au făcut să mă gândesc mai bine dacă să continui sau nu.

Cred că introducerea VAR-ului va fi un avantaj important pentru campionatul nostru. Într-adevăr, în acest sezon, au fost destul de multe greșeli de arbitraj. Acum, nu neapărat voite. Trebuie să avem o oarecare înțelegere și pentru arbitrii. Sunt și eu supuși unei presiuni.

(n.r. Aveați puține fire de păr alb când ați venit) Într-adevăr. Acum s-au cam înmulțit. Cu fiecare meci îmi apar fire albe sau dispar unele de tot. Asta este, presiune, stres, o meserie pe care am ales-o și, dacă va fi nevoie, mă voi vopsi.

Mi-a expirat contractul la finalul acestui sezon și trebuie să discut cu conducerea mai multe lucruri. Încă o dată: apreciez susținerea suporterilor și jucătorilor, dar trebuie să discut cu conducerea”, a spus și Toni Petrea.

Octavian Popescu şi Adrian Şut, reacţii după FCSB – CFR Cluj 3-1

Octavian Popescu şi Adrian Şut, marcatorii din derby-ul FCSB – CFR Cluj 3-1, au oferit primele reacţii după ultimul meci al sezonului. Tavi, preferatul lui Gigi Becali, a vorbit despre transferul său de milioane de euro.

Cota lui Popescu este de 3 milioane de euro. 10 goluri şi 5 pase decisive şi-a trecut în cont Tavi, în 38 de meciuri din această campanie.

„Trei puncte degeaba. E bine că am câştigat să plecăm bine în vacanţă. Să le demonstrăm suporterilor pentru că sunt alături de noi. Am venit cu şut şi am tras. Îi aştept şi la anul pe cei de la CFR Cluj. Dacă nu erau greşeli de arbitraj.. Îmi propun să marchez dublu faţă de anul acesta.

Reclamă

Eu nu mă gândesc la plecare. Da! (n.r. sunt dispus să plec dacă vine o ofertă) Vreau să iau titlul cu Steaua. Sper să fiu convocat. Da, sigur, vreau o vacanţă mai scurtă. Sper să facem o figură frumoasă dacă o să fim acolo”, a declarat Octavian Popescu la finalul derby-ului.

Despre succesul cu ardelenii a vorbit şi Adrian Şut, omul meciului cu o „dublă” de senzaţie.

„O victorie amară pentru moral. Suntem dezamăgiţi că ne-am încurcat etapa trecută. Le mulţumim că suntem alături de noi. Vreau să le mulţumesc. Nu contează cu cine jucăm, ci să fim profesionişti. FCSB e cea mai bună echipă din România. Am avut un început de sezon cu paşi greşiţi. O să vină şi momentul nostru!”, a spus şi Adrian Şut.

FCSB – CFR Cluj 3-1

FCSB – CFR Cluj 3-1. Roş-albaştrii au câştigat derby-ul fără miză de la Buzău. Octavian Popescu şi Adrian Şut, cu o „dublă” de senzaţie, au răpus campioana României cu execuţii superbe.

În prima repriză, Octavian Popescu a deschis scorul în derby cu un şut de senzaţie. Kristian Dimitrov a restabilit egalitatea, în minutul 45, cu o reluare de cap. Ciprian Deac a fost omul cu centrarea. Adrian Şut a fost omul reprizei secunde. A înscris un gol superb, cu un șut violent din afara careului, iar apoi a reuşit „dubla”, cu o nouă reuşită de senzaţie.

Chiar dacă a câştigat, pentru FCSB este o victorie de moral. CFR Cluj a câştigat titlul etapa trecută.

Totul s-a decis în etapa a noua, atunci când FCSB s-a împiedicat în duelul cu Voluntari, de pe Arena Naţională, iar echipa lui Dan Petrescu a profitat şi a bătut-o pe Universitatea Craiova, cu 2-1. Diferenţa dintre FCSB şi CFR este acum de 4 puncte.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări
  • Florin Tănase, cu gândul la naţională după FCSB – CFR Cluj 3-1
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și