Închide meniul

Florinel Coman e fericit că FCSB – CFR se joacă în Ghencea: „Am avut emoţii”. Avertismentul pentru colegii lui

Bogdan Stănescu Publicat: 1 august 2023, 20:33

Reclamă
Florinel Coman e fericit că FCSB – CFR se joacă în Ghencea: „Am avut emoţii. Avertismentul pentru colegii lui

Florinel Coman e fericit că FCSB - CFR se joacă în Ghencea

Florinel Coman, în FCSB - Dinamo / Hepta

Florinel Coman e fericit că FCSB – CFR se joacă în Ghencea. El a subliniat că fanii echipei sale de-abia aşteaptă să vină să îşi susţină favorita pe Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – CFR se va juca duminică, de la ora 21:30, pe stadionul din Ghencea. Oficialul roş-albaştrilor, Mihai Stoica, anunţa pe Facebook că s-au vândut peste 10.000 de bilete la derby în numai două ore.

Florinel Coman e fericit că FCSB – CFR se joacă în Ghencea

Am avut emoții și zilele acestea, dar am zis să stăm liniștiți. S-a semnat. Suporterii abia așteaptă să vină să ne susțină în «Templul» fotbalul românesc.

Pentru noi va fi altceva, pentru jucătorii noi de aici. Mă bucur pentru Chiri (n.r. Vlad Chiricheș), odată cu revenirea lui am reușit să mergem în Ghencea.

Nu trebuie să spunem că este meciul câștigat. E clar, jucăm pe Ghencea, toate bune și frumoase, dar jucăm cu CFR-ul. Meciurile cu CFR au fost mereu grele. Trebuie să ne montăm să jucăm bine.

Reclamă

Eu cred că stadionul va fi arhiplin. Așa am făcut anul trecut când am jucat în Conference League, am avut 40.000 de oameni. Pentru suporteri este altceva”, a declarat Florinel Coman pentru digisport.ro.

Bănel Nicoliță, în culmea fericirii, după ce FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea: „În final s-a făcut dreptate”

Bănel Nicoliță, în culmea fericirii, după ce FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea. Fostul jucător al vicecampioanei s-a declarat fericit că echipa patronată de Gigi Becali a primit accesul pentru a reveni pe stadionul „Steaua”, după mai bine de 8 ani.

Vicecampioana României va juca pentru prima dată pe noul stadion din Ghencea. Ultima partidă a FCSB-ului pe stadionul „Steaua” a fost înainte de renovarea arenei. S-a întâmplat pe 22 martie 2015, atunci când formația „roș-albastră” o învingea pe Viitorul cu scorul de 4-1.

Reclamă 4 / 0/3

Bănel Nicoliță s-a declarat fericit după ce FCSB a primit acces pe stadionul „Steaua”. Acesta a declarat că este un lucru normal ca vicecampioana României să joace pe arena din Ghencea. De asemenea, fostul fotbalist a dezvăluit că va fi prezent la meci, alături de fetele sale și că le va povesti acestora despre evoluțiile sale din casa Clubului Sportiv al Armatei.

„Acolo e casa noastră”

Mă bucur că în final s-a făcut dreptate, meritam să jucăm în Ghencea. Vă dați seama ce bucurie imensă va fi pentru suporterii steliști adevărați care vor fi la meciul cu CFR. Suntem nerăbdători să ajungem acolo și să susținem echipa așa cum am făcut mereu.

Eu, ca jucător, cât am jucat pentru Steaua (n.r. FCSB), mi-am dat viața și sunt sigur că suporterii fac asta până în momentul de față. Abia așteptăm să jucăm cu 30.000 de oameni în spate. Acolo e casa noastră și e clar că merităm să jucăm acolo.

E făcut din bani publici. Merg la meci, îmi iau fetele și o să le spun că pe acest teren tatăl lor i-a dat gol lui Galatasaray și a calificat echipa în Champions League. Acolo am trăit cele mai frumoase bucurii, acolo e acasă, acolo am jucat. Mi-am dorit și mereu am sperat că într-o zi vom reveni la noi acasă”, a spus Bănel Nicoliță pentru fanatik.ro.

Oficial | FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea! Anunţul făcut de vicecampioana României

După ce negocierile dintre conducerea FCSB şi conducerea CSA Steaua au picat, pentru meciul cu Dinamo din etapa a doua, cele două părţi au ajuns la o înţelegere şi au semnat contractul pentru ca formaţia patronată de Gigi Becali să poată disputa meciul cu CFR Cluj din etapa a patra a Ligii 1 pe stadionul Ghencea.

Patronul celor de la FCSB a făcut anunţul în urmă cu câteva ore, după care a venit şi anunţul oficial al echipei, care urmează să anunţe detaliile legate de vânzarea biletelor în curând:

FCSB – CFR Cluj, pe Stadionul Steaua!

Reclamă

FCSB anunță că partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (duminică, 21:30) se va disputa pe Stadionul ”Steaua”.

Detaliile legate de vânzarea biletelor vor fi furnizate în curând!”, a anunţat FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și