Închide meniul

FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova se luptă pentru transferul lui Enriko Papa! Ultimele oferte primite de căpitanul lui FC Botoșani

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 iunie 2022, 17:13

FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova se luptă pentru transferul lui Enriko Papa! Ultimele oferte primite de căpitanul lui FC Botoșani

Enriko Papa, în vizorul lui FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova

Enriko Papa, în timpul unui meci al lui FC Botoșani / Hepta

FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova se luptă pentru Enriko Papa, căpitanul lui FC Botoșani. Mijlocașul albanez își dorește o aventură nouă, după 4 ani petrecuți la formația moldoveană. Prestațiile lui Papa l-au propulsat și în atenția unor cluburi din străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Papa a impresionat în tricoul lui FC Botoșani, echipă la care a ajuns în 2018. Acum, jucătorul de 29 de ani ar putea bifa un nou transfer.

FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova se luptă pentru transferul lui Enriko Papa

Potrivit Prosport, nu mai puțin de 4 echipe din din Liga 1 sunt interesate de Enriko Papa: FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe.

Albanezul a bifat nenumărate prestații excelente în linia mediană a lui FC Botoșani, ajungând în atenția patronilor granzilor din Liga 1 – Gigi Becali, Neluțu Varga și Mihai Rotaru. Papa n-ar fi primul jucător important care pleacă de la gruparea moldoveană în ultima perioadă.

La rândul lor, Malcom Edjouma, Hervin Ongenda și Bogdan Racovițan au făcut pasul către alte echipe, în urma evoluțiilor solide la Botoșani.

Reclamă

Însă Enriko Papa nu este monitorizat doar de cluburile din campionatul intern. Potrivit sport.ro, mijlocașul albanez a ajuns și în atenția echipelor din străinătate. Este vorba despre Al Ittihad (Arabia Saudită), echipa pregătită de Cosmin Olăroiu, Al-Wasl (Emiratele Arabe Unite), Sivasspor (Turcia) și Apoel Nicosia (Cipru).

Valeriu Iftime vrea să-l păstreze pe Enriko Papa la FC Botoșani

În ciuda interesului uriaș manifestat pentru Papa, patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, declara recent că albanezul va rămâne la echipa sa:

„Papa joacă la orice echipă din România și cred că este jucător de echipă națională pentru Albania. Este un caracter extraordinar, este căpitanul de echipă, de la Marius Croitoru nu am mai avut un asemenea căpitan. Pentru el, fac orice efort să rămână fotbalistul nostru în continuare.

Reclamă 4 / 0/3

Am negociat cu el, rămâne la noi. Un copil ca Enriko Papa a venit în România acum 4 ani, vorbește perfect românește, care respectă tot ce avem aici, îi place în România, este extraordinar de frumos să vezi un asemenea copil, și să fie căpitanul echipei noastre”, spunea Valeriu Iftime, la începutul anului.

Gigi Becali trebuie să spargă banca pentru transferul lui Joyskim Dawa, de la FC Botoșani. Valeriu Iftime cere 500.000 de euro în schimbul fotbalistului. FCSB are deja concurență pentru semnătura acestuia.

Gigi Becali trebuie să spargă banca pentru transferul lui Joyskim Dawa

Enriko Papa nu este singurul jucător de la FC Botoșani dorit de Gigi Becali la FCSB. Latifundiarul din Pipera a pus ochii și pe fundașul Joyskim Dawa.

Potrivit prosport.ro, Valeriu Iftime e dispus să renunțe la Joyskim Dawa doar pentru 500.000 de euro. Conform sursei citate, șefii lui FC Botoșani negociază cu echipe din străinătate.

Gigi Becali are concurență pentru transferul lui Dawa. Mai multe formații din Israel și Polonia au pus ochii pe fundașul de 26 de ani și sunt pregătite să facă o ofertă, anunță sursa citată.

650.000 de euro e cota lui Joyskim Dawa, conform transfermarkt.com. Contractul său cu FC Botoșani expiră în 2023.

Dawa a ajuns la echipa lui Valeriu Iftime vara trecută, de la Valmiera, din Letonia, liber de contract, și a adunat 33 de apariții în Liga 1, reușind să-și treacă în cont patru goluri și un assist.

Reclamă

Dawa evoluează pe postul de fundaș central, dar poate juca și în flancul drept al apărării.

 

Recomandări
  • FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova se luptă pentru Enriko Papa
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și