Închide meniul

FCSB i-a găsit înlocuitorul perfect lui Darius Olaru! Mihai Stoica: ”Are toate calităţile!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2022, 12:40

FCSB i-a găsit înlocuitorul perfect lui Darius Olaru! Mihai Stoica: ”Are toate calităţile!”

FCSB i-a găsit înlocuitorul perfect lui Darius Olaru

Jucătorii FCSB, în timpul unui meci / Hepta

FCSB i-a găsit înlocuitorul perfect lui Darius Olaru. Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, a anunțat că Andrei Cordea poate evolua fără probleme și la mijlocul terenului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea a mai evoluat la centru şi la naţionala de juniori, iar Mihai Stoica are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia.

FCSB i-a găsit înlocuitorul perfect lui Darius Olaru

Poate să joace Cordea inter. Pentru cei care nu ştiu, când Cordea juca la echipa naţională de juniori, generaţia 1999, Cordea juca număr 10, al doilea atacant.

Acolo l-am văzut, am vorbit cu cei de la Cluj să îl transferăm, până la urmă a plecat în Italia, la Novara cred. Pare că dă randament în margine, dar eu cred că are toate calităţile pentru a juca inter.

Aleargă mult, are un dribling foarte bun, se apără bine, nu e chiar o mare problemă să joace acolo, cum poate şi Octavian, acoperă şi Oaidă postul ăla”, a anunțat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

1.2 milioane de euro este cota de piață a lui Andrei Cordea, potrivit transfermarkt.com.

Mihai Stoica, complet debusolat după Farul – FCSB 3-1: „Ține de blocajul psihic”

Mihai Stoica s-a arătat complet debusolat după Farul – FCSB 3-1. Managerul general al roș-albaștrilor este de părere că, în clipa de față, jucătorii vicecampioanei trec printr-un blocaj psihic din cauza căruia jocul echipei nu funcționează.

MM a fost întrebat dacă Joyskim Dawa ar trebui să înceapă titular meci de meci, în ciuda erorilor pe care continuă să le facă.

Reclamă 4 / 0/3

„(N.r. – Dawa trebuie să joace orice ar face?) Haideți… Nu pot să critic jucătorii în public. În afară de Coman, le-aș putea găsi tuturor o parte de vină la meciul cu Farul. Când e să se aleagă praful… Prea multe erori individuale. 

Ține de blocajul psihic al jucătorilor. Coman e bine, a dat dovadă de spirit de sacrificiu. Am văzut unii, foști fotbaliști (n.r. – Valeriu Răchită), care spuneau că el și Tavi nu pot fi lideri…

Am avut o ocazie monumentală la scorul de 0-0. În rest, jocul a suferit. Am avut doar o posesie ieșită din comun, mai ales împotriva unei echipe a lui Gică Hagi. Am avut 70%-30% în repriza secundă. Dar nu cântă muzica pentru posesie. La 2-1 părea că putem intra în meci, doar că a venit eroarea de la gol”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport. 

Joyskim Dawa a comis penalty-ul din care Farul a deschis scorul în meciul de la Ovidiu, din etapa a 8-a a Ligii 1. Fundașul camerunez a fost titular în 12 dintre cele 13 meciuri jucate la FCSB, după transferul din această vară.

Recomandări
  • FCSB i-a găsit înlocuitorul perfect lui Darius Olaru
  • Anunțul făcut de Mihai Stoica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și