Închide meniul

FCSB se răzbună pe Rapid! Decizia luată de conducerea „roş-albaştrilor” îi pune în mare dificultate pe giuleşteni

Bogdan Stănescu Publicat: 27 octombrie 2023, 16:10

Reclamă
FCSB se răzbună pe Rapid! Decizia luată de conducerea „roş-albaştrilor îi pune în mare dificultate pe giuleşteni

FCSB se răzbună pe Rapid! Decizia luată de conducerea "roş-albaştrilor"

Cristian Săpunaru, duelându-se cu Andrea Compagno într-un meci FCSB - Rapid / Profimedia Images

FCSB se răzbună pe Rapid! Conducerea „roş-albaştrilor” a decis ca fanii giuleşteni să primească minimum de bilete la derby-ul care se va disputa pe Naţional Arena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, ca reacţie la ce s-a întâmplat în meciul tur, fanii rapidişti vor primi numai 5% din biletele comercializate la FCSB – Rapid. Circa 2.400 de fani rapidişti vor fi, astfel, în tribune la derby-ul de duminică, 5 noiembrie.

FCSB se răzbună pe Rapid! Decizia luată de conducerea „roş-albaştrilor” îi pune în mare dificultate pe giuleşteni

Decizia FCSB-ului vine după ce, în tur, nu s-a respectat înţelegerea prin care fanii echipei patronate de Gigi Becali urmau să primească o peluză întreagă la derby.

În loc de 2.800 de fani, cât era înţelegerea, doar 600 de suporteri „roş-albaştri” au fost în tribune la Rapid – FCSB, meci încheiat cu victoria giuleştenilor cu 2-0.

Cel mai probabil stadionul va fi plin la meciul FCSB – Rapid, care se va disputa duminică, 5 noiembrie, de la 20:30. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro. Pentru acest meci s-au vândut deja 15.000 de bilete.

Reclamă

Cât costă biletele la FCSB – Rapid

Gigi Becali i-a „ordonat” lui Elias Charalambous să schimbe echipa de start a FCSB-ului: „Nu va mai începe fără el!”

Gigi Becali nu se dezminte şi i-a „ordonat” lui Elias Charalambous să schimbe echipa de start a FCSB-ului. Patronul roş-albaştrilor a anunţat că Alexandru Băluţă nu mai are voie să lipsească din primul 11, aşa cum s-a întâmplat în remiza cu FC Voluntari, scor 0-0.

Dorin Rotariu a fost titular în premieră împotriva ilfovenilor, dar a fost schimbat la pauză cu Băluţă. Chiar dacă nu a marcat, mijlocaşul ofensiv de 30 de ani l-a convins pe patron.

În schimb, Rotariu ar urma să îl lase pe bancă pe Andrea Compagno şi să joace atacant central.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt extraordinar de mulţumit de Băluţă. Nu va mai începe echipa fără el. Dă viteză jocului! Fără Băluţă pe teren nu începe meciul. Aşa aş vrea (n.r. Băluţă atacant), dar problema e că e mai eficient în dreapta.

Rotariu nu face faza defensivă şi eram cam bulevard în dreapta. O să-l băgăm pe Rotariu atacant şi o să joace el în dreapta”, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

FCSB forţează revenirea lui Coman în derby-ul cu Rapid

Roş-albaştrii au o problemă importantă de lot. Florinel Coman a suferit o ruptură musculară şi a plecat să se trateze la vraciul Marijana, din Serbia. Se forţează revenirea lui pe teren chiar la derby-ul cu Petrolul, de sâmbătă. Sunt şanse mici să fie titular.

Cum ar putea arăta primul 11 la FCSB cu Petrolul: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic – Olaru, Șut, Ovidiu Popescu – Băluță, Rotariu, Octavian Popescu

Petrolul – FCSB este sâmbătă, de la ora 20:30, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Teste antidoping la Petrolul Ploieşti, înaintea meciului cu FCSB

Au fost efectuate teste antidoping la Petrolul Ploieşti, înaintea meciului cu FCSB. Jucătorii „lupilor galbeni” au avut parte de o surpriză înaintea antrenamentului de joi, atunci când nouă jucători au fost chemaţi la un control antidoping.

Chiar dacă programul ploieştenilor a fost dat peste cap, antrenorul Florin Pîrvu a declarat că nu are o problemă cu acest lucru, jucătorii săi neavând nimic de ascuns. Antrenorul celor de la Petrolul Ploieşti a şi glumit, spunând că jucătorii săi sunt „dopați cu antrenamente foarte bune și un spirit foarte bun”:

Reclamă

Sunt nouă jucători din lot care au participat la doping. Au fost luați aleatoriu. Nu avem nimic cu acest lucru, e absolut normal, dar, știți, inaintea unui meci cu Steaua s-a intamplat… Foarte bine, n-avem niciun fel de problemă, încă o data spun lucrul acesta, dar ne-a disturbat puțin, așa.

Aveam planificat să începem antrenamentul la o anumită oră, s-a întârziat. Știți și dumneavostră ce se întâmplă în aceste teste doping.

Ceea ce vreau să se înțeleagă e că suntem o echipă foarte în regulă la acest capitol, avem un staff medical foarte bun, totul se monitorizează, suntem foarte bine. Și dacă suntem dopați, suntem dopați cu antrenamente foarte bune și un spirit foarte bun”, a declarat Florin Pîrvu, la conferinţa de presă premergătoare partidei dintre Petrolul Ploieşti şi FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și