Închide meniul

FCSB, umilită de Rakow în prima repriză! Trei goluri încasate de roș-albaștri în 26 de minute. Apărarea lui Mihai Pintilii s-a făcut de râs

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 ianuarie 2023, 17:04

FCSB, umilită de Rakow în prima repriză! Trei goluri încasate de roș-albaștri în 26 de minute. Apărarea lui Mihai Pintilii s-a făcut de râs

Rakow, impresionată de un jucător al FCSB-ului

Jucătorii de la FCSB, în amicalul cu Rakow / Rakow TV

FCSB a fost umilită de Rakow în ultimul amical al iernii din stagiul de pregătire din Antalya. Roș-albaștrii au încasat trei goluri în doar 26 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rakow a marcat prima dată în minutul 16, cu un șut deviat din afara careului, la care Ștefan Târnovanu n-a mai putut interveni.

FCSB, umilită de Rakow în amical

Al doilea gol al polonezilor a venit în minutul 21, după o verticalizare care a făcut șah-mat apărarea roș-albaștrilor, iar Târnovanu a fost depășit în situație de 1 vs. 1.

Polonezii au marcat și al treilea gol doar cinci minute mai târziu, după ce fundașii lui FCSB și-au lăsat adversarul liber, în interiorul careului.

Reclamă

FCSB a venit la amicalul cu Rakow cu o echipă complet schimbată față de duelul cu Pogon, pierdut 0-2. Mihai Pintilii nu a inclus în lot pe niciunul dintre jucătorii care au evoluat în partida precedentă. Nici Deian Sorescu nu a jucat împotriva fostei sale echipe.

Decizia lui Mihai Pintilii nu reprezintă o surpriză uriașă, ținând cont că Mihai Stoia anunțase încă de dinaintea cantonamentului din Antalya că FCSB va disputa două meciuri în decursul a 24 de ore.

Echipa de start a FCSB-ului în meciul cu Rakow:

Reclamă 4 / 0/3

Târnovanu – Crețu, Dawa, Haruț, Radunovic – Șut, Oaidă, Olaru – Cordea, Omrani, Oct. Popescu

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB

Fostul dinamovist este un jucător polivalent, care poate fi folosit și pe faza ofensivă, ca mijlocaș dreapta. Totuși, Dumitru Dragomir este convins că Sorescu va da randament maxim la FCSB doar în linia defensivă.

Fostul șef de la Ligă i-a transmis un mesaj indirect lui Gigi Becali, în care l-a sfătuit să nu-i schimbe postul pentru a evita „să-l bramburească ca pe Tavi Popescu”.

„Foarte bun, o să vedeți (n.r. – despre Deian Sorescu) – dar numai pe postul de fundaș dreapta! Dacă iar îl bramburesc ca pe Octavian Popescu, de care se alesese praful… Să-l lase numai fundaș dreapta, are capacitate de efort, face banda bine, are și rol de mijlocaș!

Dacă vor să-l bramburească, cum s-a întâmplat la echipa națională, unde a fost pus extremă stânga…”, a spus Dumitru Dragomir, pentru sport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și