Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova se va juca în Ghencea! Anunţul lui Gigi Becali: „Acolo va fi!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 august 2023, 23:02

FCSB – Universitatea Craiova se va juca în Ghencea! Anunţul lui Gigi Becali: „Acolo va fi!

Gigi Becali, "ordin" pentru Edi Iordănescu înainte de România - Kosovo

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Profimedia

Derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova se va juca pe stadionul din Ghencea. Anunţul a fost făcut de Gigi Becali. Roş-albaştrii vor reveni astfel pe arena de casă a celor de la CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a bifat două meciuri pe noul stadion din Ghencea. Roş-albaştrii s-au duelat cu CFR Cluj, mai întâi, iar ulterior au disputat şi duelul tur cu Nordsjaelland, din preliminariile Conference League.

FCSB – Universitatea Craiova se va juca în Ghencea

Gigi Becali a dezvăluit că se teme de Universitatea Craiova şi CFR Cluj, în acest sezon de Liga 1. Patronul de la FCSB a declarat că echipa sa se va lupta atât cu oltenii, cât şi cu clujenii lui Mandorlini, pentru cucerirea titlului.

De asemenea, în acest context, Becali a dezvăluit că derby-ul cu Universitatea Craiova se va disputa pe stadionul din Ghencea, în etapa a opta din Liga 1.

(n.r. care ar fi cele mai periculoase adversare în acest sezon) Cred că Craiova și CFR. Craiova, care are echipă mai valoroasă, și CFR, care încă nu pot să îmi dau seama. Au făcut o impresie bună, dar după aia mi-am stricat-o, e bine că mi-am stricat-o. Dar Craiova e o echipă care are jucători valoroși, dar să vedem dacă o să fie puși în valoare, asta e important. (n.r. dacă se va juca meciul cu Universitatea în Ghencea) Păi o să fie pe Ghencea, da”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Reclamă

Până la duelul cu Universitatea Craiova, FCSB se va duela cu Poli Iaşi, pe Arena Naţională, duminică, de la ora 21.30. Meciul va fi în format live text, pe AS.ro. Ulterior, în următoarea rundă, roş-albaştrii se vor deplasa la Arad, pentru duelul cu UTA, urmând ca în etapa a opta să primească vizita celor de la Universitatea Craiova.

Gigi Becali, gata să vândă doi titulari de la FCSB

Gigi Becali e gata să vândă doi titulari de la FCSB, după ce echipa a fost eliminată din preliminariile Conference League. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că după meciul cu Nordsjaelland a primit două oferte, una din Belgia şi una din Rusia, pentru Adrian Şut, respectiv Andrea Compagno.

Gigi Becali a dezvăluit că oferta primită pe numele lui Andrea Compagno este de 1,5 milioane de euro, şi s-a declarat dispus să-l vândă pe golgheterul echipei pe această sumă. O echipă din Rusia este interesată de serviciile atacantului italian.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, Becali a mai dezvăluit că de Adrian Şut s-a interesat Genk, echipă din prima ligă din Belgia. Patronul de la FCSB a mărturisit că e gata să-l vândă pe mijlocaş dacă în schimbul său va primi suma de 3 milioane de euro.

„Au avut azi oferte Compagno și Șut. Refuz eu vreodată banii? Eu am cerut 3 milioane pentru Șut. Au întrebat dacă îl dau cu două, am zis că nu. Despre Compagno au întrebat dacă îl dau cu 1,5 milioane. Da, îl dau cu 1,5 milioane. E ofertă din Rusia.

Se pune problema să plece Șut dacă dau 3 milioane. Dacă pleacă, imediat (n.r – transferă alți jucători). Am eu ceva, dar nu sunt încă sigur. După ce pleacă, mă concentrez. Din România, da.

Am primit telefonul. Unul din Rusia, unul din Belgia. Am zis 3 milioane pentru Șut și 1,5 pentru Compagno. Pentru Șut e Genk sau nu mai știu. Am cerut prețul minim: 3 milioane”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și