Închide meniul

Fiul lui Dan Şucu a debutat la Rapid. Adi Mutu l-a trimis pe teren în victoria cu Concordia Chiajna

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2023, 15:20

Fiul lui Dan Şucu a debutat la Rapid. Adi Mutu l-a trimis pe teren în victoria cu Concordia Chiajna

Antrenorul care a refuzat-o pe Rapid fără să stea pe gânduri

Dan Şucu, alături de Daniel Niculae în tribună / Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Fiul lui Dan Şucu a debutat la Rapid. Dan Matei Șucu (16 ani) a jucat primele minute în tricoul echipei de seniori a giuleştenilor într-un meci amical. Adi Mutu l-a trimis pe teren în victoria cu Concordia Chiajna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a câştigat cu scorul 4-2 meciul de pregătire care a avut loc cu porţile închise. Jayson Papeau a deschis scorul în minutul 14. A fost primul gol marcat de el în 2023. Mijlocaşul francez a revenit, în urmă cu o lună, după o gravă accidentare.

Fiul lui Dan Şucu a debutat la Rapid

Pentru giuleşteni au mai marcat Iacob, Alex Ioniţă şi atacantul de 17 ani Alexandru Stan. Golurile Condordiei au fost marcate de Mediop şi Raul Rusescu.

Fiul patronului Dan Şucu a fost trimis de Mutu pe teren în repriza secundă. În luna septembrie a anului trecut, Dan Şucu Jr a semnat primul contract profesionist cu clubul din Grant. Este căpitanul de la Rapid U17.

Rapid: Drăghia (cpt.) (66′ B. Ungureanu) – Belu, P. Iacob, F. Ștefan – Al. Ioniță (87′ Al. Stan), Crepulja (65′ D. Șucu jr), Ongenda (75′ Crivac), Papeau – Bamgboye (46′ Emmers), Luckassen (46′ Sefer), Costache (46′ Onea).

Reclamă

Dan Matei Șucu este fiul cel mare al unuia dintre patronii Rapidului, Dan Șucu. Afaceristul mai are și un alt băiat, în vârstă de 14 ani, Petru Andrei Cristian.

Cu o avere de peste 120 de milioane de euro, Dan Șucu deţine 50% din acţiunile Rapidului. În doi ani, Şucu vrea ca Rapidul să aiba un buget de 14 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ca tată, am observat că dacă vreau să îmi duc copiii la sport, în clipa de faţă, în Bucureşti, nu mai am unde. Iar dacă instituţiile statului nu sunt capabile să poată să creeze spaţii pentru sportul de masă atunci, din punctul meu de vedere, oamenii de afaceri trebuie să suplinească.

Mai avem 3-4 ani de investit până când, dacă lucrurile vor merge în conformitate cu ceea ce dorim noi, va exista şi profit.

Noi considerăm că Rapidul va fi cea mai progresistă echipă din punctul meu de vedere, pentru România. În următorii 5 ani, faţa sportului rege în România va fi schimbată major!”, a declarat Dan Şucu, anul trecut, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Adi Mutu a anunţat care este obiectivul Rapidului în anul centenar

Adi Mutu a anunţat care este obiectivul Rapidului în anul centenar. Echipa patronată de Dan Şucu şi Victor Angelescu se mulţumeşte cu o clasare care să îi asigure prezenţa într-o cupă europeană.

Se împlinesc două decenii de la ultimul titlu câştigat de clubul din Grant. După prima etapă din play-off, Rapid ocupă locul 5. Are cu opt puncte mai puţin decât liderul Farul.

(Reporter: Îţi trece prin cap să câştigi titlul?) Nu îmi trece prin cap titlul. Obiectivul nostru este de a ajunge în cupele europene. Încercăm să ajungem cât mai sus în play-off, ne dăm seama de dificultatea acestui play-off şi tocmai de aceea, pentru că este unul strâns, trebuie să fim atenţi şi să strângem puncte din fiecare meci„, a declarat Adi Mutu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Mutu asigură că atât el, cât şi conducerea, sunt mulţumiţi de ceea ce a reuşit echipa în acest sezon. „Suntem în grafic”, a fost mesajul antrenorului Rapidului pentru fani.

Reclamă

Normal că îţi doreşti să obţii mai mult. Am avut şi câteva meciuri care le-am pierdut pe mâna noastră probabil de aici trebuie să învăţăm şi să nu mai repetăm, pe viitor, pentru că în play-off nu e loc de greşeli„, a precizat „Briliantul”.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și