Închide meniul

Fiul lui Gică Popescu a rezistat doar cinci luni la FC Voluntari. Unde va juca Nicolas Popescu în 2023

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2023, 17:26 / Actualizat: 9 ianuarie 2023, 21:29

Fiul lui Gică Popescu a rezistat doar cinci luni la FC Voluntari. Unde va juca Nicolas Popescu în 2023

Fiul lui Gică Popescu a rezistat doar şase luni la FC Voluntari

Nicolas Popescu pleacă de la Voluntari / Facebook FC Voluntari

Fiul lui Gică Popescu, Nicolas Popescu, a rezistat doar cinci luni la FC Voluntari. Mijlocaşul nu s-a impus în tricoul ilfovenilor şi s-a despărţit de echipa antrenată de Liviu Ciobotariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolas semnase un contract pentru 4 ani cu Voluntari, dar se va întoarce la Farul lui Gică Hagi. Mutarea a fost oficializată la o zi după ce fiul „Baciului” a împlinit 20 de ani.

Fiul lui Gică Popescu a rezistat doar cinci luni la FC Voluntari

Mulţumim, Nicolas Popescu! FC Voluntari şi Farul Constanţa au ajuns la un acord în privinţa transferului jucătorului Nicolas Popescu. Mijlocaşul, în vârstă de 20 de ani, a sosit la echipa noastră în luna august a anului 2022 şi a evoluat în 4 partide pentru FC Voluntari.

Clubul nostru îi mulţumeşte pentru efortul depus în tricoul FC Voluntari şi îi doreşte mult succes la noua sa echipă„, au transmis cei de la FC Voluntari pe pagina de Facebook.

Reclamă

Nicolas Popescu a jucat, în total, 45 de minute în tricoul ilfovenilor. A avut, în total, trei apariţii în acest sezon din Liga 1. În ediţia trecută de campionat, fiul preşedintelui de la Farul a jucat în 7 meciuri.

Nicolas Popescu visează să joace cu Ianis Hagi la naţionala României

Fiul lui Gică Popescu visează să joace cu Ianis Hagi la naţionala de seniori a României. Nicolas Popescu a dezvăluit ce pasiuni mai are, în afară de fotbal.

Mijlocaşul defensiv şi-a umplut toată casa cu încălţăminte sport. El se gândeşte să-şi lanseze şi propriul model. Şi-ar cheltui toţi banii pe încălţăminte sport.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi plac foarte mult adidaşii şi sunt puţin nebun după ei. Sunt fan Jordan, încerc să colecţionez cât mai mult. Încerc să-mi construiesc dressing-ul meu propriu”, a dezvăluit Nicolas Popescu la Antena Sport

Fiul fostului căpitan al Barcelonei este pasionat şi de maşini.

Nu mă interesează să fie puternică… mă interesează să arate bine şi să mă ţină în siguranţă”, a mai spus fiul „Baciului”.

Nicolas a jucat până acum la reprezentativele U15, U16, U19 şi U20. Vorbeşte zilnic cu vărul Ianis Hagi. Mijlocaşul lui Rangers a suferit o operat la începutul anului trecut şi este pe ultima sută de metri cu recuperarea.

Îl consider ca un frate, nu ca un prieten. Sunt sigur că se va întoarce mai puternic”, a declarat Nicolas Popescu.

Transferul oficializat de Gică Hagi, după ce l-a dat afară pe Gabi Torje

A început „curăţenia” la Farul. Transferul oficializat de Gică Hagi la o zi după ce a renunţat la Gabi Torje este unul remarcabil. Brazilianul Mateus Barbosa Santos vine la Constanţa pentru a se lupta la câştigarea titlului.

Echipa „Regelui” Hagi încheie anul 2022 pe primul loc în Liga 1. Are un punct avans faţă de campioana en-titre CFR Cluj. Fostul jucător al lui FC Botoşani a semnat oficial cu Farul.

Reclamă

Farul Constanța și extrema dreaptă Mateus Barbosa Santos au ajuns la un acord pentru următorii 2 ani și jumătate.

În vârstă de 23 de ani (19.01.1999), brazilianul Mateus și-a făcut junioratul la FC Porto și a mai evoluat în carieră pentru Gremio, Paulista, Ituano, San Bento (toate din Brazilia), iar din iulie 2021 a jucat pentru FC Botoșani.

În 39 de partide în campionatul României a înscris 2 goluri și a oferit 3 pase de gol. Bun venit, Mateus, și mult succes în tricoul alb-albastru!„, a fost anunţul oficial făcut de club pe site-ul oficial.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și