Închide meniul

Florin Andone, noua țintă incredibilă a lui Dinamo! „Câinii” încearcă să dea o lovitură colosală pe piața transferurilor

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 decembrie 2023, 16:15

Florin Andone, noua țintă incredibilă a lui Dinamo! Câinii” încearcă să dea o lovitură colosală pe piața transferurilor

Florin Andone, noua țintă incredibilă a lui Dinamo

Florin Andone / Profimedia

Florin Andone este noua țintă incredibilă a lui Dinamo. Atacantul convocat în trecut la echipa națională a României ar putea ajunge în această perioadă de transferuri în lotul echipei din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 30 de ani, legitimat în prezent la Eldense, în La Liga 2, ar putea juca în premieră în Liga 1. Acesta a fost aproape de o mutare la Rapid, în această vară, însă mutarea a picat pe ultima sută de metri, chiar dacă Andone și-a dorit să se transfere în Giulești.

Florin Andone, noua țintă incredibilă a lui Dinamo! „Câinii” fac tot posibilul pentru a se salva de la retrogradare

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Florin Andone se află pe lista de transferuri a celor de la Dinamo, pentru perioada de mercato din iarnă.

Acesta dorește să fie în lotul lui Edi Iordănescu, pentru EURO 2024, și astfel ia în calcul această mutare, chiar dacă trupa din Ștefan cel Mare se luptă pentru a se salva de la retrogradare.

Tot sursa citată anterior anunță faptul că mutarea la Rapid, din această vară, a picat din cauza soției lui Florin Andone. Aceasta nu a dorit, la momentul respectiv, să se mute din Spania, pentru a veni în România.

Reclamă

Totuși, acest lucru s-a schimbat acum, având în vedere că o posibilă participare la EURO 2024 este o miză uriașă pentru jucătorul cotat la 800.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Atacantul ar dori să se înțeleagă cu oficialii formației spaniole, la care este legitimat în prezent, pentru a fi lăsat liber de contract, pentru a putea să semneze cu echipa dn Liga 1.

În cariera sa, Florin Andone a mai jucat pentru: Castellon, Villarreal B, Baleares, Cordoba, Deportivo La Coruna, Brighton, Galatasaray, Cadiz și UD Las Palmas. A atins cea mai mare cotă de piață în luna mai a anului 2018. La momentul respectiv valora suma de 6 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuţ Nedelcearu nu ar refuza o revenire la Dinamo

Ionuţ Nedelcearu e pregătit de o revenire la Dinamo, după perioada de coşmar prin care trece la Palermo, în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Nedelcearu a jucat doar 17 minute în această stagiune, pe 26 septembrie, într-un duel cu Venezia, pierdut de sicilieni cu 1-3. Dinamo ar fi interesată de un împrumut al fundaşului cotat la 1.5 milioane de euro.

„Trec printr-o perioadă grea, o situație cu care nu m-am mai confruntat niciodată după ce am plecat din România. Vreau să joc, muncesc în continuare ca să fiu pregătit să intru în orice moment la nevoie, dar e foarte dificil din punct de vedere mental.

Am avut o discuție cu conducerea și la începutul sezonului, când au mai venit doi fundași centrali. Dar ce contează acum e doar că nu sunt folosit, iar asta m-a costat deja pierderea naționalei. Nu am mai fost la ultimele acțiuni și normal că există o frustrare fiindcă am ratat partea finală, decisivă, a campaniei. Dar n-am ce să fac, era firesc să nu mai fiu chemat dacă n-am mai evoluat la club.

(n.r. – e Dinamo o variantă?) Nu pot spune nici da, nici nu. Palermo mai are de disputat două meciuri până la finalul anului și apoi vom vedea ce e de făcut. Sigur, Dinamo rămâne echipa mea de suflet, va fi oricând o opțiune, dar deocamdată nu e momentul deciziilor. Sincer, nu mă gândesc încă la nicio ofertă”, a spus Nedelcearu, citat de sursa menționată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și