Închide meniul

Ionuţ Nedelcearu nu ar refuza o revenire la Dinamo! „E tot timpul o opţiune”

Dan Roșu Publicat: 19 decembrie 2023, 10:27

Reclamă
Ionuţ Nedelcearu nu ar refuza o revenire la Dinamo! „E tot timpul o opţiune

Brescia - Palermo LIVE VIDEO, ora 15:00, în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu este titular la Palermo

Ionuţ Nedelcearu, în tricoul lui Palermo - Profimedia Images

Ionuţ Nedelcearu e pregătit de o revenire la Dinamo, după perioada de coşmar prin care trece la Palermo, în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nedelcearu a jucat doar 17 minute în această stagiune, pe 26 septembrie, într-un duel cu Venezia, pierdut de sicilieni cu 1-3. Dinamo ar fi interesată de un împrumut al fundaşului cotat la 1.5 milioane de euro.

Varianta este una de luat în seamă de jucătorul de 27 de ani, care îşi doreşte enorm să prindă lotul cu care Edi Iordănescu va ataca EURO 2024. Nedelcearu şi-a făcut junioratul la Dinamo, club pentru care a jucat apoi în perioada 2014-2018.

Ionuţ Nedelcearu nu ar refuza o revenire la Dinamo

„Trec printr-o perioadă grea, o situație cu care nu m-am mai confruntat niciodată după ce am plecat din România. Vreau să joc, muncesc în continuare ca să fiu pregătit să intru în orice moment la nevoie, dar e foarte dificil din punct de vedere mental.

Am avut o discuție cu conducerea și la începutul sezonului, când au mai venit doi fundași centrali. Dar ce contează acum e doar că nu sunt folosit, iar asta m-a costat deja pierderea naționalei. Nu am mai fost la ultimele acțiuni și normal că există o frustrare fiindcă am ratat partea finală, decisivă, a campaniei. Dar n-am ce să fac, era firesc să nu mai fiu chemat dacă n-am mai evoluat la club.

Reclamă

(n.r. – e Dinamo o variantă?) Nu pot spune nici da, nici nu. Palermo mai are de disputat două meciuri până la finalul anului și apoi vom vedea ce e de făcut. Sigur, Dinamo rămâne echipa mea de suflet, va fi oricând o opțiune, dar deocamdată nu e momentul deciziilor. Sincer, nu mă gândesc încă la nicio ofertă”, a spus Nedelcearu, citat de fanatik.ro.

După primele 17 etape disputate în Serie B, Palermo este pe locul 7, cu 28 de puncte, la şapte lungimi de liderul Parma, la care evoluează alţi doi români, Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și