Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Gardoş, reacţie fermă despre transferurile de la FCSB: „Jucători de lot!” Ce a spus despre plecarea lui Damjan Djokovic

Viviana Moraru Publicat: 12 ianuarie 2024, 21:41

Reclamă
Florin Gardoş, reacţie fermă despre transferurile de la FCSB: „Jucători de lot! Ce a spus despre plecarea lui Damjan Djokovic

Florin Gardoş, reacţie fermă despre transferurile făcute de FCSB

Florin Gardoş. în timpul unui interviu/ AntenaSport

Florin Gardoş a oferit o reacţie fermă despre transferurile efectuate de FCSB, în această iarnă. Fostul internaţional nu a fost impresionat de mutările făcute de Gigi Becali, oferind declaraţii şi despre şansele la titlu ale roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a oficializat trei transferuri în această iarnă. Luis Phelipe, Baba Alhassan şi Nana Antwi au semnat cu formaţia roş-albastră.

Florin Gardoş, reacţie fermă despre transferurile făcute de FCSB

Florin Gardoş a transmis clar faptul că FCSB nu ar trebui să se simtă campioană deja, deoarece mai sunt multe meciuri de disputat. Acesta a transmis şi că Rapid şi CFR Cluj vor fi două adversare dificile pentru roş-albaştri, date fiind transferurile efectuate de cele două echipe, în această iarnă.

De asemenea, Gardoş a oferit declaraţii şi despre plecarea lui Damjan Djokovic de la FCSB. Acesta nu a înţeles de ce Gigi Becali a renunţat la serviciile mijlocaşului croat, care a semnat cu rivala Rapid. Gardoş a mai declarat că FCSB ar slăbi foarte mult, în lupta la titlu, în cazul în care Darius Olaru şi Florinel Coman vor pleca de la echipă.

„Nu e linişte, în niciun caz nu e câştigat campionatul. Play-off-ul va fi decisiv. Rapid se mişcă, a cumpărat jucători, şi CFR Cluj a cumpărat jucători. Încă nu e gata luna ianuarie şi Olaru poate să plece.

Reclamă

(N.r. Ar slăbi FCSB-ul dacă vor pleca Darius Olaru şi Florinel Coman) Categoric! Dar nu cred că i-ar lăsa patronul să plece pe amândoi. Dacă va pleca Olaru primul, şi cineva plăteşte clauza lui Florinel, şansele la titlu scad dramatic.

Florin Gardoş nu înţelege plecarea lui Damjan Djokovic de la FCSB

Sunt jucători pe care nu prea îi cunosc, mă refer în special la fundaşul dreapta. Sunt jucători utili, de lot, depinde de patron, dacă e mulţumit de primele evoluţii ale lor. Mă gândesc la Luis Phelipe, pe ce post va juca, cel mai probabil va fi folosit număr nouă, deşi nu e postul lui de bază. Pe Florinel sigur nu poţi să-l scoţi din echipă.

(N.r. Te-a surprins plecarea lui Djokovic) Categoric, da. Djokovic era un jucător foarte util, chiar dacă nu era titular meci de meci, aveai opţiunea asta de a-l folosi. Jucător cu experienţă, în momentele în care joci cu un anumit jucător, şi acel jucător lipseşte, şi trebuie să vii cu cineva de pe bancă, e mult mai bine să ai un jucător experimentat pe bancă, decât invers. Are o anumită maturitate, chiar dacă nu are ritm de joc, poate din experienţă să rezolve anumite probleme. Dar asta a fost. În vară, patronul era mult mai entuziasmat de Djokovic, acum pare că nu”, a transmis Florin Gardoş, într-un interviu pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a anunţat oficial transferul lui Nana Antwi

FCSB a anunţat oficial transferul lui Nana Antwi. Jucătorul de 23 de ani a bătut palma cu Gigi Becali şi a fost prezentat oficial pe pagina de Facebook a clubului, după ce liderul din Liga 1 îi mai adusese pe Luis Phelipe, de la Poli Iaşi, şi Baba Alhassan, de la Hermannstadt.

Becali plăteşte 50.000 de euro pentru fundaşul cotat la 275.000 de euro de la Urartu. Acesta a semnat pe patru ani şi va avea un salariu lunar de 10.000 de euro.

FCSB anunță transferul lui Nana Antwi, de la FC Urartu. Fundașul ghanez în vârstă de 23 de ani a evoluat, în cele două sezoane și jumătate petrecute la echipa din Armenia, în 86 de partide, a înscris de două ori și a oferit 8 pase decisive.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, se arată pe pagina de Facebook a liderului din Liga 1.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și