Închide meniul

Florin Niţă este aproape de revenirea în Liga 1! Portarul de 36 de ani negociază cu U Cluj

Alex Masgras Publicat: 15 iulie 2023, 23:04

Reclamă
Florin Niţă este aproape de revenirea în Liga 1! Portarul de 36 de ani negociază cu U Cluj

Florin Niţă este aproape de revenirea în Liga 1

Florin Niţă, în tricoul celor de la Pardubice / Profimedia

Florin Niţă este aproape de revenirea în Liga 1! Portarul de 36 de ani negociază cu U Cluj, după ce s-a despărţit în această vară de Sparta Praga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a avut în această vară o campanie impresionantă de transferuri. „Şepcile roşii” l-au instalat pe Toni Petrea pe banca tehnică, iar echipa s-a întărit cu jucători precum Bogdan Vătăjelu, Bogdan Mitrea Daniel Popa sau Mihai Bordeianu, jucători cu experienţă în Liga 1.

Florin Niţă este aproape de revenirea în Liga 1! Portarul de 36 de ani negociază cu U Cluj

Acum, U Cluj este foarte aproape de a aduce un alt jucător experimentat. Potrivit iamsport.ro, „şepcile roşii” negociază cu fostul portar de la FCSB.

Toni Petrea şi Florin Niţă ar lucra pentru a doua oară împreună, după perioada în care Laurenţiu Reghecampf era antrenor principal la FCSB, iar Petrea era secundul său la formaţia roş-albastră.

De asemenea, potrivit sursei mai sus menţionate, Niţă speră ca revenirea în Liga 1 să îl reintroducă în circuitul echipei naţionale.

Reclamă

Florin Niţă este liber de contract, după ce s-a despărţit de Sparta Praga. Portarul a ajuns în Cehia în 2018, atunci când s-a transferat de la FCSB pentru 1,3 milioane de euro. În această perioadă, el 110 meciuri pentru Sparta Praga şi a închis poarta de 41 de ori.

În prima jumătate a acestui an, Niţă a fost împrumutat la Pardubice, echipă pentru care a jucat de 17 ori. În România, Niţă a evoluat doar pentru Concordia Chiajna şi FCSB. Înainte de a fi împrumutat la Pardubice, Niţă a negociat şi cu conducerea lui CFR Cluj. În acest moment, portarul de 36 de ani este cotat la 300.000 de euro.

Adrian Bumbescu a lansat un atac fără precedent la Florin Niţă

Adrian Bumbescu a lansat un atac fără precedent la Florin Niţă. Legenda Stelei a răbufnit şi a dat de pământ cu portarul naţionalei României. Consilierul pe probleme tehnice de la CSA Steaua s-a înfuriat şi a oferit declaraţii dure despre fostul goalkeeper de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Bumbescu anunţă că relaţia dintre el şi Florin Niţă s-a „răcit”. Portarul care a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de cehii de la Pardubice nu îi mai răspunde la telefon.

„Am avut grupe bune, chiar pe Florin Niţă, portarul echipei naţionale. L-am avut de la 7 ani, era extremă dreaptă până să-l fac portar. Am avut un meci pe la Piteşti, mi s-au accidentat amândoi portarii şi l-am băgat pe el. A apărat foarte bine, era extremă dreaptă…

Aveam nişte poze cu el, era slab, uscat, aşa, dar avea o viteză ca extremă dreaptă. A apărat bine, după l-am băgat la un turneu final la Timişoara, unde a apărat extraordinar, am luat trofeul pe ţară şi a rămas portar.

Păcat că nu mai răspunde la telefon, un nesimţit! Sigur că l-am sunat, i-am şi transmis că e uşor să-ţi uiţi antrenorul care te-a crescut. Îi aduceam mâncare la stadion, era un amărât. Vai de capul lui. În fine, e altă problemă. Sigur, sunt destui care-şi uită antrenorul„, a declarat Adrian Bumbescu la sptfm.ro.

Florin Niţă era nelipsit din lotul lui Edi Iordănescu, chiar dacă a avut o perioadă mai grea la echipa de club. Ar fi fost convocat şi în „dubla” cu Kosovo şi Elveţia, dar s-a accidentat şi a fost lăsat acasă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și