Închide meniul

Florin Prunea, dezvăluiri incredibile despre sistemul VAR din România: „Eu acum m-am convins, am fost de față”

Alex Masgras Publicat: 23 noiembrie 2023, 20:34

Reclamă
Florin Prunea, dezvăluiri incredibile despre sistemul VAR din România: „Eu acum m-am convins, am fost de față

Florin Prunea, dezvăluiri incredibile despre sistemul VAR din România

Sistemul VAR / Hepta

Florin Prunea a făcut dezvăluiri incredibile despre sistemul VAR din România. Fostul portar al Generaţiei de Aur a fost la meciul dintre Serbia şi Bulgaria din preliminariile EURO 2024, acolo unde UEFA a cerut ca sistemul VAR din România să fie folosit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prunea a dezvăluit că sistemul a funcţionat fără probleme şi a întrebat de ce există o diferenţă aşa mare faţă de modul în care este folosit la meciurile din campionatul intern.

Florin Prunea, dezvăluiri incredibile despre sistemul VAR din România

Fostul portat a ajuns la concluzia că este vorba strict de o problem de instruire a arbitrilor, nedorind să se gândească la alte variante în ceea ce priveşte problemele de folosire a sistemului VAR la meciurile din Liga 1:

„Am fost acum câteva zile la Serbia – Bulgaria. Și VAR-ul din România a fost acolo. UEFA a vorbit cu băieții de aici și a cerut ca sistemul să meargă acolo.

Știi în câte secunde s-au luat toate deciziile, s-au tras toate liniile? Incredibil. Și am întrebat și eu, ‘băi, care e problema? De ce când veniți la Serbia – Bulgaria se întâmplă ce se întâmplă, nu sunt niciun fel de probleme și le trageți atât de repede?’.

Reclamă

‘Păi nu le tragem noi, Florine. Arbitrii le trag, care sunt acolo. Fără niciun fel de probleme’.

Până acum, toți spuneau că în România avem cel mai ieftin sistem. Nu e adevărat, eu acum m-am convins, am fost de față. Nu e adevărat. Problema este ori de instruire, ori de … nu vreau să mă gândesc la altceva”, a declarat Florin Prunea, la digisport.ro.

Florin Prunea, atac devastator la Răzvan Burleanu

Prunea a izbucnit după ce nu a primit invitaţie pentru meciul România – Elveţia, câştigat de „tricolori” cu 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

„Oamenii care plâng acum că nu au fost invitați sunt oameni care nu și-au dorit niciodată să fie alături de echipa națională. Nu au solicitat niciodată să fie prezenți. Dacă-și doresc, mai au timp să o facă„, a afirmat Răzvan Burleanu la revenirea în ţară.

Reacţia lui Florin Prunea nu a întârziat să apară. Fostul internaţional l-a criticat în termeni duri pe preşedintele Federaţiei.

”Eu nu m-am plâns și nu sunt un om care mă plâng că nu primesc invitație la echipa națională. Nu e o problemă pentru mine, dacă primesc sau nu primesc. Unu la mână. A doua la mână.

S-au umflat puțin mușchii pe el acum, după victoria asta. Și a mai prins puțin culoare în obraji. I-a trecut glonțul pe la ureche. Și foarte bine, că era o presiune. Dispărea din fotbal, dacă nu se califica.

Trebuie să le facă statuie lui Edi și băieților că l-au scăpat. El, de la un salariu de 400 de euro, a venit la unul de 36.000 de euro/lună. Ce însemna să se întoarcă înapoi la 500 de euro. A luat puțin culoare așa.

Eu l-am prins pe Ceaușescu. Exact, parcă s-a întors Ceaușescu. Exact copia fidelă. Copia fidelă a lui Ceaușescu. Chiar nu mă simt atins de chestia asta. Cei care plâng. Cine a plâns?

Eu nici nu puteam să fiu prezent la meci. Că pe unii i-a sunat și pe alții nu, e strict problema lor. Eu nu sunt în ăia care mă plâng. Nu am de ce să plâng. Că nu am primit invitație. Nu e prima dată. Și chiar am avut treabă. Eu, de exemplu, acum am fost delegat de UEFA la Serbia – Bulgaria”, a declarat Florin Prunea pentru iamsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și