Închide meniul

Florin Prunea, atac devastator la Răzvan Burleanu: „Să le facă statuie lui Edi şi băieţilor. E copia fidelă a lui Ceauşescu!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 noiembrie 2023, 18:09

Reclamă
Florin Prunea, atac devastator la Răzvan Burleanu: „Să le facă statuie lui Edi şi băieţilor. E copia fidelă a lui Ceauşescu!

Florin Prunea, atac devastator la Răzvan Burleanu

Florin Prunea, în timpul unui interviu / SportPictures / Stefan Constantin / SPORT PICTURES

Florin Prunea a lansat un atac devastator la Răzvan Burleanu, după calificarea României la EURO 2024. Fostul portar al Generaţiei de Aur l-a făcut praf pe preşedintele FRF. E convins că, în cazul în care tricolorii nu obţineau „biletele” pentru turneul final de anul viitor, Burleanu nu ar mai fi fost şeful fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prunea a izbucnit după ce nu a primit invitaţie pentru meciul România – Elveţia, care va fi marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. În aceeaşi situaţie sunt şi Ionuţ Lupescu şi Gică Mihali.

Florin Prunea, atac devastator la Răzvan Burleanu înainte de România – Elveţia

Oamenii care plâng acum că nu au fost invitați sunt oameni care nu și-au dorit niciodată să fie alături de echipa națională. Nu au solicitat niciodată să fie prezenți. Dacă-și doresc, mai au timp să o facă„, a afirmat Răzvan Burleanu la revenirea în ţară.

Reacţia lui Florin Prunea nu a întârziat să apară. Fostul internaţional l-a criticat în termeni duri pe preşedintele Federaţiei.

Eu nu m-am plâns și nu sunt un om care mă plâng că nu primesc invitație la echipa națională. Nu e o problemă pentru mine, dacă primesc sau nu primesc. Unu la mână. A doua la mână.

Reclamă

S-au umflat puțin mușchii pe el acum, după victoria asta. Și a mai prins puțin culoare în obraji. I-a trecut glonțul pe la ureche. Și foarte bine, că era o presiune. Dispărea din fotbal, dacă nu se califica.

Trebuie să le facă statuie lui Edi și băieților că l-au scăpat. El, de la un salariu de 400 de euro, a venit la unul de 36.000 de euro/lună. Ce însemna să se întoarcă înapoi la 500 de euro. A luat puțin culoare așa.

Eu l-am prins pe Ceaușescu. Exact, parcă s-a întors Ceaușescu. Exact copia fidelă. Copia fidelă a lui Ceaușescu. Chiar nu mă simt atins de chestia asta. Cei care plâng. Cine a plâns?

Reclamă 4 / 0/3

Eu nici nu puteam să fiu prezent la meci. Că pe unii i-a sunat și pe alții nu, e strict problema lor. Eu nu sunt în ăia care mă plâng. Nu am de ce să plâng. Că nu am primit invitație. Nu e prima dată. Și chiar am avut treabă. Eu, de exemplu, acum am fost delegat de UEFA la Serbia – Bulgaria”, a declarat Florin Prunea pentru iamsport.ro.

Mihai Stoica, val de ironii când a auzit discursul lui Răzvan Burleanu

Delegaţia României a revenit duminică în ţară, după succesul din Ungaria, cu Israel. La Aeroportul Otopeni a vorbit şi Răzvan Burleanu, preşedintele FRF. În discursul său, Burleanu s-a lăudat pentru decizia de a îl păstra pe Edi Iordănescu pe banca naţionalei.

Motivul răbufnirii oficialului de la FCSB a fost legat de momentul în care Burleanu a vorbit despre sacrificiile făcute de cei din federaţie în ultimii şapte ani, despre regula U21 şi despre calificările la ultimele trei Campionate Europene de tineret.

Trebuie să se laude și Burleanu. Decizia de a-l păstra pe Edi e una inspirată. Toți trebuie să își scoată pălăria. Dar să spui că ai 3 calificări la U21, când una e pentru că ai stadioane în țară, e cam mult. Te-ai făcut de râs cu U21 la ultimul turneu final. Și să nu vorbim de sacrificii.

Dacă eram reporter, spuneam <<stop>>! Care sunt cei şapte ani de sacrificii? Ai mers cu maşina pe modul economic ca să consumi mai puţin carburant, n-ai pornit aerul condiţionat? Să nu vorbim despre sacrificii, că e viaţă frumoasă să lucrezi în fotbal. E dream job, eu nu simt că am făcut sacrificii cât am lucrat în fotbal. Mă aşteptam să spună şi despre programul de mentoring. Nu ştiu ce e, dar folosesc termenul.

Eu zic că am avut o generaţie ’98-’99 foarte bună, generaţia asta juca indiferent de regula U21. Ianis Hagi, Dennis Man datorită regulii au ajuns fotbalişti? Fals. Despre Horaţiu Moldovan, ’98, nu se ştia despre el, când era regulă? Şi Andrei Raţiu. Vii cu exemple, nu aşa. La vorbărie suntem buni. Generaţia ’97, bună, 98 foarte bună, 2002-2003, unde se anunţă binişor, dar încă sunt mici. Pur şi simplu astea au fost generaţiile, nu e planificare”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și