Închide meniul

Florin Prunea tună şi fulgeră: „Japcă pe față! Nimeni nu vrea Dinamo în Liga 1, vor să-i rupă capul!”

Dragoș Vasile Publicat: 7 mai 2022, 18:29

Florin Prunea tună şi fulgeră: „Japcă pe față! Nimeni nu vrea Dinamo în Liga 1, vor să-i rupă capul!

Florin Prunea a sărit în apărarea lui Dinamo, care tremură pentru retrogradare

Florin Prunea, în timpul unui meci / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Florin Prunea tună şi fulgeră după FC Botoşani – Dinamo 2-3
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Florin Prunea tună şi fulgeră după FC Botoşani – Dinamo 2-3. Fostul oficial din Ştefan cel Mare a dat de pământ cu brigada condusă de Alexandru Moroiță. Acesta este de părere că se doreşte retrogradarea „câinilor” cu orice preţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ieri seara, echipa lui Dusan Uhrin a obţinut o victorie uriaşă la Botoşani, în etapa a 8-a a play-out-ului Ligii 1. „Câinii” au obţinut al treilea succes la rând şi trec prin cel mai bun moment al sezonului.

Florin Prunea tună şi fulgeră după FC Botoşani – Dinamo 2-3

„Victoria a fost neașteptată pentru foarte multă lume înaintea jocului. Dar, după jocul și atitudinea lui Dinamo, a fost o victorie meritată nu numai împotriva Botoșaniului, ci și a unei brigăzi de arbitri cum rar mi-a fost dat să văd. Astea se cheamă brigăzi de arbitraj cu dedicație! Astea nu sunt întâmplătoare. Este inadmisibil să ai henț pe 16 metri, ofasaid de trei metri și să nu ridici fanionul! A fost împingere grosolană în fața asistentului și nu s-a dat nimic. Asta se cheamă, cum spun fotbaliștii: «Japcă pe față».

Reclamă

Dacă mai arbitrază băiatul ăsta în Liga 1, părerea mea e că sunt alte interese. Ce s-a întâmplat la meciul de aseară este inimaginabil. I-am zis și lui Dusan (n.r. Dusan Uhrin) să nu se mai lase adormiți de astea că toată lumea vrea Dinamo în Liga 1. Nu, nimeni nu vrea Dinamo în Liga 1. Anul acesta au fost excutați la multe meciuri. În momentul în care șacalii simt miros de sânge, ăluia mai slab îi dau în cap toți. Domne, ce a fost aseară a fost de noaptea minții. Când trimiți pe unii să execute, se întâmplă ce s-a întâmplat aseară. Să ai o brigadă de maniera asta este inacceptabil. Nu se poate. Faze prea evidente!

Pentru că Dinamo în toți anii aceștia a hotărât câștigarea campionatului, fie că a fost vorba de CFR, fie că a fost vorba de Steaua (n.r. FCSB), chiar dacă n-a câștigat campionatul. Îi văd pe toți cu vrăjeala asta: «Domne, vrem Dinamo în Liga 1». Astea sunt filme pentru copii mici. De asta, să nu se lase adormiți de bazaconiile astea. Nimeni nu vrea Dinamo în Liga 1. Toți vor să-i rupă capul, dacă pot”, a tunat Florin Prunea, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

FC Botoşani – Dinamo 2-3. Dusan Uhrin, anunţ după cele trei victorii la rând

Dusan Uhrin aşteaptă meciurile de baraj, la finalul cărora jucătorii săi pot obţine salvarea de la retrogradare. Antrenorul lui Dinamo anunţă că rămâne la echipă dacă îndeplineşte principalul obiectiv.

„Am avut atitudine foarte bună, am făcut doar acea greşeală cu Pierret. Pierret a crezut că poate intra, că îl lasă arbitrul. Sunt fericit că jucătorii mei au luptat, până la urmă am avut mai multe ocazii decât Botoşani. Nu vreau să comentez mai mult ce s-a întâmplat când arbitrul a acordat cartonaşul roşu.

Avem câţiva jucători accidentaţi, câţiva cu cartonaş roşu, trebuie să mai schimbăm. Dacă ne mai sunt eliminaţi jucători, vom avea probleme. Nu mă interesează cu cine vom juca la baraj, va fi greu.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să schimbăm primul 11 cu UTA, altfel va fi dificil. Eu am contract cu Dinamo, rămân dacă voi salva echipa de la retrogradare„, a declarat Dusan Uhrin după FC Botoşani – Dinamo 2-3.

Dinamo, victorie în 10 oameni cu moldovenii lui Marius Croitoru

„Câinii” au obținut cea mai mare victorie a sezonului. În 10 oameni, echipa lui Dusan Uhrin s-a impus pe terenul unei candidate la barajul pentru Conference League. Formația din Ștefan cel Mare își face pregătirea pentru barajul de retrogradare/promovare.

Dinamo a deschis scorul încă din minutul 7, prin Balthazar Pierret, care a apărut excelent în careul lui FC Botoșani la o centrare din flancul drept a lui Grădinaru și a reluat balonul, cu latul, în plasa porții lui Pap.

Jaja a egalat pentru FC Botoșani în minutul 31. Brazilianul a profitat de o gafă în centrul defensivei adverse şi a înscris al 5-lea gol stagional! Mai marcase de două ori, în acest sezon, împotriva lui Dinamo.

„Câinii” au intrat totuși în avantaj la cabine. Același Pierret a făcut „dubla”, în minutul 44, cu o lovitură de cap, după o ieșire greșită a lui Eduard Pap. Câteva momente mai târziu, Pierret a fost eliminat.

Pierret s-a accidentat şi a fost trimis la marginea terenului pentru a primi îngrijiri medicale. Jocul s-a reluat, dar fotbalistul „câinilor” a revenit pe teren fără a primi acordul arbitrului. Andrei Moroiţă a întrerupt meciul şi i-a acordat lui Balthazar al doilea cartonaş galben şi, implicit, roşu. Francezul mai fusese avertizat în minutul 18.

În oameni, Dinamo s-a văzut egalată în minutul 54, după reușita lui Mihai Roman. Chiar și așa, echipa lui Uhrin a găsit puterea să mai marcheze o dată. A făcut-o prin Geani Crețu, pe contraatac, după pasa lui Cosmin Matei.

Reclamă

După fluierul final, s-a iscat o încăierare generală pe teren. Din tabăra lui Dinamo, Grădinaru a fost eliminat, după ce i-ar fi adresat injurii arbitrului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”