Închide meniul

Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo

Alex Ioniță Publicat: 6 mai 2024, 19:25

Reclamă
Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo

Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt - Poli Iași 0-1!

Florin Prunea/ Hepta

Florin Prunea a venit cu un verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Fostul mare portar a vorbit despre situația din zona roșie a campionatului, după partida de la Sibiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu victoria în fața sibienilor lui Marius Măldărășanu, Poli Iași a făcut un pas important în salvarea de la retrogradare. Totuși, acest succes vine ca o veste proastă pentru Dinamo, care este cu un picior în Liga a 2-a.

Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1!

După meci, mai multe persoane au lansat speculații cu privire la corectitudinea partidei. Chiar Marius Măldărășanu a vorbit despre acest lucru și a răbufnit la adresa persoanelor care consideră ăc Hermannstadt a pierdut intenționat această partidă.

Florin Prunea este însă de părere că meciul a fost unul corect și că sibienii lui Marius Măldărășanu au avut o prestație modestă.

Totodată, acesta a vorbit și despre situația lui Dinamo și a menționat faptul că șansele de salvare au scăzut pentru „câinii” lui Zeljko Kopic.

Reclamă

„Nu a fost nimic necurat. Am văzut meciul. Hermannstadt a jucat slab. Iași a luat trei puncte uriașe. A scos și Silvică (n.r. Lung) vreo două sau trei ocazii. Din păcate, șansele lui Dinamo scad mult. Se joacă totul în ultima etapă”, a spus Florin Prunea, la prosport.ro.

Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1

Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1. Antrenorul echipei din Sibiu a vorbit despre prestația echipei sale, dar și despre speculațiile cu privire la un „blat”, după duelul din play-out.

Poli Iași a obținut 3 puncte importante în play-out și își menține șansele de salvare, înainte de ultima etapă a acestui sezon de Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Având în vedere că ieșenii aveau nevoie de o victorie pentru a se salva, dar și din cauza faptului că sibienii au avut o prestație slabă, Marius Măldărășanu a fost întrebat despre un posibil „blat” între cele două formații.

Acesta a răbufnit și a spus că fiecare om poate gândi ce dorește, însă a ținut să menționeze faptul că nu îl interesează nicio speculație cu privire la acest subiect.

”E normal să fim supărați. Cel mai supărat sunt pentru prestația din a doua repriză. E cea mai slabă repriză de când sunt aici, de trei ani. A fost execrabilă. De aia am mutat la pauză. Am considerat să introducem și al doilea atacant, dar a fost prea puțin. Nu aveam voie să pierdem acasă. Publicul ne-a taxat și e normal.

Este treaba fiecăruia să judece. Știm cum suntem ca oameni. Asta este dureros. Am avut un sezon bun pe teren propriu. Am sperat la play-off. Ne-am salvat de la retrogradare. Dacă eram cu cuțitul la os, poate jucam. Toată lumea poate să comenteze ce vrea. Am fost foarte slabi. Restul nu mă interesează. Nu mă interesează nicio speculație! Punct.

Astfel de meciuri te fac să te gândești departe. Suntem la cald, nu vreau să iau decizii aiurea. Te gândești la fel și fel de situații, de idei. Am contract, sunt aici. Vom vedea ce se întâmplă.”, a declarat Marius Măldărășanu, la digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:10 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și