Închide meniul

„Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1!

Alex Ioniță Publicat: 6 mai 2024, 17:49

Reclamă
Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1!

Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt - Poli Iași 0-1

Marius Măldărășanu / Profimedia

Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1. Antrenorul echipei din Sibiu a vorbit despre prestația echipei sale, dar și despre speculațiile cu privire la un „blat”, după duelul din play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poli Iași a obținut 3 puncte importante în play-out și își menține șansele de salvare, înainte de ultima etapă a acestui sezon de Liga 1.

Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1

Având în vedere că ieșenii aveau nevoie de o victorie pentru a se salva, dar și din cauza faptului că sibienii au avut o prestație slabă, Marius Măldărășanu a fost întrebat despre un posibil „blat” între cele două formații.

Acesta a răbufnit și a spus că fiecare om poate gândi ce dorește, însă a ținut să menționeze faptul că nu îl interesează nicio speculație cu privire la acest subiect.

”E normal să fim supărați. Cel mai supărat sunt pentru prestația din a doua repriză. E cea mai slabă repriză de când sunt aici, de trei ani. A fost execrabilă. De aia am mutat la pauză. Am considerat să introducem și al doilea atacant, dar a fost prea puțin. Nu aveam voie să pierdem acasă. Publicul ne-a taxat și e normal.

Reclamă

Este treaba fiecăruia să judece. Știm cum suntem ca oameni. Asta este dureros. Am avut un sezon bun pe teren propriu. Am sperat la play-off. Ne-am salvat de la retrogradare. Dacă eram cu cuțitul la os, poate jucam. Toată lumea poate să comenteze ce vrea. Am fost foarte slabi. Restul nu mă interesează. Nu mă interesează nicio speculație! Punct.

Astfel de meciuri te fac să te gândești departe. Suntem la cald, nu vreau să iau decizii aiurea. Te gândești la fel și fel de situații, de idei. Am contract, sunt aici. Vom vedea ce se întâmplă.”, a declarat Marius Măldărășanu, la digisport.ro.

„Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu

Marius Măldărăşanu a fost întrebat direct dacă se simte pregătit să o antreneze pe Rapid. Acesta a transmis clar că nu vrea să discute despre acest subiect, deoarece mai are un an de contract cu Hermannstadt. În acest sezon, s-a zvonit de mai multe ori că tehnicianul sibienilor ar fi în vizorul lui Dan Şucu.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am de ce să vorbesc, să răspund la această întrebare, Rapid are antrenor, eu sunt aici, mai am un an de contract, sunt doar speculații, nu sunt genul de antrenor care să facă așa ceva, n-are rost să discutăm”, a declarat Marius Măldărăşanu, citat de gsp.ro.

De asemenea, Marius Măldărăşanu a oferit declaraţii şi despre înfrângerea suferită de Hermannstadt, cu Oţelul, declarându-se dezamăgit de rezultatul înregistrat de echipa sa.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 Vezi toate știrile
Citește și