Închide meniul

Florin Răducioiu a răbufnit la adresa lui Ştefan Târnovanu: „Trebuie să fie bărbat şi să aibă respect faţă de oamenii de la club!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 noiembrie 2022, 8:33

Florin Răducioiu a răbufnit la adresa lui Ştefan Târnovanu: „Trebuie să fie bărbat şi să aibă respect faţă de oamenii de la club!

Florin Răducioiu a primit explicații de la doctorul Bresciei, în legătură cu perfuziile roz

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Florin Răducioiu a răbufnit la adresa lui Ştefan Târnovanu, după ce tânărul portar de la FCSB a spus după victoria cu FC U Craiova 1948 că atmosfera de la echipă este mai bună ca niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declaraţiile portarului de la FCSB au fost taxate dur de Florin Răducioiu, care i-a cerut să aibă mai mult respect faţă de oamenii cu care a lucrat la club. Târnovanu a fost unul dintre cei mai buni jucători în victoria celor de la FCSB de pe terenul celor de la FC U Craiova, scor 2-0.

Florin Răducioiu a răbufnit la adresa lui Ştefan Târnovanu

Mie nu mi-ar pica bine (n.r. – dacă ar fi în locul lui Dică), până la urmă… îmi place foarte mult de acest jucător, e şi tânăr, dar are multe de învăţat. Până la urmă, trebuie să fie bărbat!

Chiar dacă e tânăr, trebuie să aibă respect faţă de oamenii care au lucrat pentru club.Se întâmplă la un nivel şi mai mare astfel de momente, dar nu e frumos să auzi că un antrenor e dat afară şi…. a zis că vestiarul e mai unit ca niciodată”, a spus Florin Răducioiu la primasport.ro.

Ştefan Târnovanu a dezvăluit ce a schimbat Mihai Pintilii

FCSB a învins-o în deplasare pe FC U Craiova 1948, scor 2-0, în etapa a 18-a a Ligii 1. Octavian Popescu şi Joyskim Dawa au marcat în victoria roş-albaştrilor din Bănie. Ştefan Târnovanu a dezvăluit ce a schimbat Mihai Pintilii la FCSB. După succesul cu Rapid, vicecampionii României au învins-o şi pe Craiova lui Adrian Mititelu. Nicolo Napoli nu a reuşit să o încurce pe FCSB, care a avut un start perfect de meci. Octavian Popescu a marcat, cu un şut din afara careului, încă din minutul 4. Şi Joyskim Dawa şi-a trecut numele pe tabelă, în minutul 26.

Reclamă

Cred că ăsta ar fi un punct de plecare, determinarea pe care o avem ne face să fim mai concentraţi şi să câştigăm. Au avut şi ei câteva situaţii, dar per total a fost ok.

Sper să fie o experienţă frumoasă la naţională, din care să am ce învăţa. Încercăm să ne facem treaba cât mai bine când va fi nevoie de noi. Nu ştiu pot să ştiu cine va apăra, decide Mister. Vom vedea ce va decide.

Mie unul mi-a plăcut mult Pintilii, a fost alături de noi şi a ştiut cum să ne motiveze. Băieţii sunt foarte uniţi. Ne-a zis că trebuie să demonstrăm ce am făcut şi anul trecut, că nu putem să uităm fotbalul peste noapte. Este o diferenţă care se vede şi pe tabelă„, a declarat Ştefan Târnovanu la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

A fost a 6-a victorie obţinută de FCSB în ultimele 7 etape. Astfel, trupa lui Pintilii a urcat pe loc de play-off. Ocupă locul 6, cu 26 de puncte. O despart 7 puncte faţă de ocupanta locului 3, Rapid, dar roş-albaştrii au şi două restanţe de disputat.

Recomandări
  • Florin Răducioiu a răbufnit la adresa lui Ştefan Târnovanu
  • Ce l-a deranjat pe fostul internaţional român

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și