Închide meniul

Florin Răducioiu cere un jucător de la Hagi la echipa naţională la EURO 2024: „Trebuie convocat! A dovedit!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 ianuarie 2024, 8:37

Florin Răducioiu cere un jucător de la Hagi la echipa naţională la EURO 2024: „Trebuie convocat! A dovedit!

Florin Răducioiu cere un jucător de la Hagi la echipa naţională la EURO 2024

Florin Răducioiu, în vacanță / Instagram

Florin Răducioiu cere un jucător de la Hagi la echipa naţională la EURO 2024. Este vorba de Louis Munteanu, cel care a marcat golul victoriei celor de la Farul în derby-ul cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evoluţia lui Louis Munteanu din derby-ul cu Universitatea Craiova l-a făcut pe Florin Răducioiu să îl ceară în lotul României pentru EURO 2024.

Florin Răducioiu cere un jucător de la Hagi la echipa naţională la EURO 2024

De ce să nu fie la European Louis Munteanu? Dacă va continua așa, indiscutabil trebuie convocat la echipa națională! Nu fac lobby sau publicitate, dar a dovedit. Putem să o spunem pentru că am dat și noi două goluri la echipa națională (n.r. – face semn către Viorel Moldovan, prezent în studio)”, a spus Florin Răducioiu la primasport.ro.

Louis Munteanu, exigent după ce a ratat o mulţime de ocazii cu Universitatea Craiova

Munteanu se bucură pentru cele 3 puncte, care duc echipa sa pe loc de play-off, dar încearcă să înţeleagă cum a putut rata de mai multe ori singur cu portarul Popescu.

„Un meci bun făcut din partea noastră, 3 puncte mari pentru noi, aveam nevoie. Am ratat foarte mult, sunt supărat pe mine. Din execuţii trăiam, am trăit toată viaţa din execuţii, nu ştiu ce s-a întâmplat în seara asta. (n.r.: despre golul victoriei pe care l-a marcat) Am lovit prost mingea, mă bucur că am marcat în cele din urmă.

Reclamă

3 puncte mari, mai avem 8 finale, trebuie să jucăm la fel cum am făcut-o în seara asta şi vom câştiga meci de meci. (n.r.: despre EURO) Doamne ajută să fiu acolo”, a declarat Louis Munteanu pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – Farul 1-2

Reacţia lui Rivaldinho după ce a marcat un gol în victoria Farului cu Universitatea Craiova! Ce a spus despre Gică Hagi

Reacţia lui Rivaldinho după ce a marcat un gol în victoria Farului cu Universitatea Craiova a venit la interviurile de după meci. Atacantul brazilian din lotul campioanei, fiul marelui Rivaldo, a vorbit după partida cu oltenii patronați de Mihai Rotaru.

La finalul partidei, Rivaldinho s-a declarat fericit pentru faptul că Farul a obținut 3 puncte în deplasarea de la Craiova. De asemenea, acesta a vorbit și despre Gică Hagi și a spus că echipa ar câștiga toate meciurile dacă ar asculta mereu de „Rege”.

Reclamă 4 / 0/3

„Știm că trebuie să atacăm mai bine, trebuie să facem tranziția bine. Dacă facem tot ce spune mister putem câștiga orice meci. Eu pot să spun că pauza a fost benefică pentru noi, am lucrat foarte mult. Cred că s-a văzut asta azi pe teren. Am avut o dorință mult mai mare, am făcut un meci mare. Nu este ușor să vii și să câștigi la Craiova. Suntem foarte fericiți că am făcut asta.

Mi-am propus să ajut Farul să câștige fiecare meci. Dorința mea este să câștigăm toate meciurile”, a spus Rivaldinho, potrivit primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională Vezi toate știrile
Citește și