Închide meniul

Florin Răducioiu l-a criticat pe Nicolae Dică, după Universitatea Craiova – FCSB 2-1. ”E o echipă dezorientată, la fel ca antrenorul ei”

Dan Roșu Publicat: 19 septembrie 2022, 9:30

Florin Răducioiu l-a criticat pe Nicolae Dică, după Universitatea Craiova – FCSB 2-1. ”E o echipă dezorientată, la fel ca antrenorul ei”

Florin Răducioiu l-a criticat pe Nicolae Dică, după Universitatea Craiova - FCSB 2-1

Nicolae Dică, în timpul meciului Universitatea Craiova - FCSB 2-1 / Hepta

  • Universitatea Craiova – FCSB 2-1
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Florin Răducioiu l-a criticat pe Nicolae Dică, după Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Fostul mare atacant susține că ”FCSB e o echipă dezorientată, la fel ca antrenorul ei”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mie, personal, nu mi-a plăcut foarte mult meciul. Dar trebuie să spun că a câștigat echipa care a jucat mai bine, care a creat mai mult și care și-a dorit mai mult victoria. De ce nu mi-a plăcut? A fost o perioadă destul de lungă, plictisitoare în timpul meciului. A fost un meci care nu m-a impresionat prea mult.

Florin Răducioiu l-a criticat pe Nicolae Dică, după Universitatea Craiova – FCSB 2-1

Dică a pierdut entuziasmul inițial. A calificat echipa în cupele europene, într-adevăr, dar trebuie să te gândești la prezent, care e negru în acest moment. Echipa lui nu mi se pare că domină. N-am văzut-o pe FCSB măcar s-o domine pe Craiova. Au mari probleme în apărare, primesc două goluri pe meci, în medie. Foarte multe!

Reclamă

Dică trebuie să se gândească la compartimentul defensiv, sunt mari probleme acolo. Cei doi apărători centrali nu dau încredere. E o echipă dezorientată, la fel ca antrenorul ei”, a spus Răducioiu, la Prima Sport.

Nicolae Dică, după Universitatea Craiova – FCSB 2-1

FCSB trece prin cel mai greu moment din ultimii ani și „tremură” serios în lupta pentru calificarea în play-off. Jucătorii lui Nicolae Dică au o singură victorie după ce s-au disputat 11 etape din această ediție a Ligii 1.

Reclamă

FCSB a fost învinsă și de Universitatea Craiova, scor 1-2, și a rămas pe locul 14 în clasament. Are numai 8 puncte, capitol la care numai Chindia Târgoviște (3) și CS Mioveni (6) o duc mai rău. Mirel Rădoi a fost ultimul care i-a stricat planurile lui Gigi Becali, dar Dică consideră că a avut și ghinion.

„A fost un joc echilibrat la început, apoi a venit acel 11 metri pe contraatacul lor. Am scos acel penalty și am egalat. Am început bine și a doua repriză, dar a venit acel autogol. Sunt în zodia ghinionului, în lunile ghinionului, numai mie putea să mie se întâmple. Doar un autogol nu am mai avut până acum. Eu în general nu vorbesc de un anume jucător, atunci când fac analiza îi expun fiecărui jucător unde a greșit. Este rușinos locul în clasament, asta le-am spus și în vestiar.

Nu este normal să câștigi doar un joc în nouă etape. Și dacă nu era antrenor trebuiau să câștige. Am spus mai devreme, cu Chindia am primit două goluri din trei degajări, astăzi autogol, cu Voluntari penalty în minutul 95. Ce pot să fac eu? Trebuie să ne îmbunătățim. Principalul vinovat este antrenorul, pe teren intră jucătorii, nu eu, mi-e greu să înțeleg cum putem să arătăm în Europa într-un fel, și în campionat în alt fel. Olaru, ca efort, a jucat 90 de minute cu Anderlecht, astăzi a făcut un efort foarte bune. Cu Ianis Stoica am jucat titular câteva meciuri, cu Tavi nu am început titular? L-am folosit și în stânga și în centru.

Reclamă 4 / 0/3

Selecționerul a chemat patru jucători de la noi pentru că suntem în Europa și am făcut performanță. Frică nu îmi este. Atât timp cât am încrederea patronului, voi încerca să scot echipa din situația asta. Am încredere că vom reușit să urcăm în clasament, dacă rămân eu. Am o lună și jumătate de gând am venit la echipă și au venit 12 jucători noi, din toate colțurile lumii, nu mă plâng, am încredere că putem scoate echipa de aici”, a spus Nicolae Dică, conform digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”