Închide meniul

Florin Răducioiu l-a luat la țintă pe Leo Strizu, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „E plictisitor! Trebuie să intre în rol!”

Viviana Moraru Publicat: 20 februarie 2023, 11:36

Reclamă
Florin Răducioiu l-a luat la țintă pe Leo Strizu, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: E plictisitor! Trebuie să intre în rol!”

Leo Strizu ştie ce i-a lipsit lui FCSB să câştige derby-ul cu Universitatea Craiova

Leo Strizu, la conferința de presă / Captură Youtube

Florin Răducioiu l-a luat la țintă pe Leo Strizu, după ce FCSB a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1. Fostul internațional susține că tehnicianul cu licență PRO al roș-albaștrilor nu are discursuri demne de un antrenor, deoarece nu este obișnuit cu aparițiile publice. Totodată, Răducioiu este de părere că Strizu nu oferă răspunsuri la întrebările esențiale legate de modul în care s-a desfășurat partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost egalată in extremis de Universitatea Craiova. Roș-albaștrii au ratat șansa de a se apropia de primele locuri din Liga 1, după ce Iulian Cristea a „reușit” un autogol în prelungirile partidei de pe Arena Națională, încheiată cu scorul de 1-1.

Florin Răducioiu l-a luat la țintă pe Leo Strizu, după FCSB – Universitatea Craiova

Florin Răducioiu este de părere că Leo Strizu evită subiectele care „ard” după meciurile FSCB-ului. Fostul internațional consideră că antrenorul din acte al echipei bucureștene nu explică fazele de meci, și anume nu a explicat cum a primit gol echipa sa, chiar pe final de meci.

Mai mult decât atât, Răducioiu susține că Strizu se blochează în fața reporterilor, și acest fapt nu este demn de echipa mare pe care o reprezintă.

„E plictisitor, nu am ce să… brutal… . El nu e obişnuit să apară, nu vreau să îl critic, dar trebuie să intre mai mult în subiect, să vorbească de meci. E blocat, e antrenorul echipei, trebuie să spună de ce s-a luat gol, ce a fost. Adevăratul ”Mister” trebuie să intre în rol, să spună lucrurilor pe nume.

Reclamă

E în faţa reporterilor, trebuie să fie el! E antrenorul unei echipe foarte bune”, a declarat Florin Răducioiu, pentru primasport.ro.

Leo Strizu a comparat-o pe FCSB cu Manchester City și Liverpool

Leo Strizu a comparat-o pe FCSB cu Manchester City și Liverpool, după remiza cu Universitatea Craiova. Roș-albaștrii au ratat victoria în minutul 90+1. Antrenorul din acte al roș-albaștrilor nu este supărat. Ba chiar și-a felicitat jucătorii. Strizu a spus că toate echipele mari pierd puncte importante în unele meciuri.

”În primul rând, vreau să felicit băieţii, chiar dacă nu am făcut un joc foarte bun dar, tot aceşti băieţi mi-au adus bucurii si victorii, şi este normal ca astăzi să fie felicitaţi. Echipa a vrut, dar fotbalul este un joc. Nu suntem singuri. Poate că astăzi nu am fost chiar asa concreţi ca în alte partide. De vrut, s-a vrut dar atât s-a putut. Chiar dacă, jocul a început foarte bine, au fost momente în timpul jocului în care nu am avut acel elan şi acea limpezime ca-n alte meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Orice jucător atunci când intră, trebuie să dea absolut tot. Liverpool, Manchester City, chiar nu pierd puncte acasă? Ne-am creat posibilităţi, dar nu le-am fructificat. Mai primești și câte o palmă din asta. Ne mobilizăm în continuare.

Tavi Popescu este un jucător bun, poate chiar foarte bun. Azi poate i-au lipsit realizările. A partcipiat în prima repriză la acţiuni foarte bune. Cu cât se apropie sfârşitul campionatului, trebuie să întelegem că, trebuie să dam cât mai mult, în meicul care uremază.

Sunt convins că poate să revină pe poziţia lui obişnuită. Avem nevoie de jucători cu caracter foarte puternic. Indiferent pe ce post joci, trebuie să dai totul. Edjouma este în formă foarte bună, de la meci la meci el creşte. Se pregăteşte foarte bine. Este un jucător profesionist, exact ceea ce avem nevoie în cadrul echipei.

Mie mi-a plăcut de Miculescu. Se vede că nu are jocuri în picioare. Este un copil care uşor, uşor va ajunge să fie ceea ce ne dorim”, a spus Leo Strizu, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi Vezi toate știrile
Citește și