Închide meniul

Florin Răducioiu, semnal de alarmă pentru conducătorii de club din Liga 1: „Aveți grijă ce cumpărați”

Alex Ioniță Publicat: 23 decembrie 2023, 8:15

Reclamă
Florin Răducioiu, semnal de alarmă pentru conducătorii de club din Liga 1: Aveți grijă ce cumpărați”

Florin Răducioiu, semnal de alarmă pentru conducătorii de club din Liga 1

Florin Răducioiu, într-o conferinţă de presă / Hepta

Florin Răducioiu a tras un semnal de alarmă pentru conducătorii de club din Liga 1. Fostul mare atacant al echipei naționale a vorbit despre situația jucătorilor din prima ligă, având în vedere problemele care au apărut la FC Botoșani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția acestuia vine în contextul în care anumiți jucători din lotul echipei patronate de Valeriu Iftime au acuzat accidentări „ciudate”, după ce echipa a fost învinsă de Dinamo, în etapa cu numărul 20 a sezonului. Dezvăluirile din interiorul clubului au fost făcute de Eduard Florescu, care a adus prima victorie a moldovenilor din acest sezon, în meciul cu Oțelul Galați.

Florin Răducioiu, semnal de alarmă pentru conducătorii de club din Liga 1. Mesajul fostului internațional

După ultima etapă din Liga 1, din acest an, Florin Răducioiu i-a avertizat pe șefii de club din primul eșalon. Fostul mare atacant a spus că, în opinia sa, conducătorii ar trebui să fie mult mai atenți în legătură cu jucătorii pe care îi achiziționează, pentru a nu apărea mai multe situații ca cea de la FC Botoșani.

„Trebuie să fie foarte atenţi directorii sportivi, preşedinţii, proprietarii cluburilor. Fiţi foarte atenţi. Ce jucători luaţi, cât sunt de motivaţi.

De unde vin, din ce ţări. Încercaţi să aflaţi cât mai multe despre ei. Acum e clar că mulţi nu ştiu unde este Botoşaniul, dar nu este simplu în această perioadă a anului să iei jucători.

Reclamă

Eu am trecut prin asta cu Dinamo. Trebuie să ştii să alegi”, a spus Florin Răducioiu, potrivit primasport.ro.

Potrivit dezvăluirilor făcute de Florescu, jucătorii care nu au mai dorit să joace în meciul cu Oțelul Galați, din cauza unor „accidentări”, au fost: Junior Pius, Virgile Pinson, Romario Benzar și Kablan N’Goma.

În momentul de față, echipa patronată de Valeriu Iftime ocupă ultimul loc în Liga 1, cu doar 12 puncte obținute din cele 21 de partide jucate. Diferența față de locul al 14-lea, care duce la barajul de promovare/menținere în prima ligă este de 11 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Omul care a adus prima victorie a lui FC Botoşani din acest sezon s-a năpustit asupra colegilor săi

”E ca și cum am fi câștigat campionatul, așa mă simt. Ne bucurăm, a venit Moș Crăciun mai devreme, îl așteptam de mult timp. I-am scris și lui Moș Niculae și tot așa, n-a venit. Acum a venit Moș Crăciun mai repede. Suntem fericiți că lăsăm o impresie bună.

Suntem fericiți că am câștigat aici cu o echipă foarte bună. A venit vacanța, ne bucurăm, ne încărcăm bateriile… Bine, au fost descărcate de când a început campionatul.

Nu știu dacă multă lume a observat un mic aspect. După meciul cu Dinamo, s-au cam rărit, au rămas doar caracterele. Au lipsit câțiva.

Îmi cer scuze dacă-i jignesc, dar nu mă interesează, de fapt. Sunt niște lași. Au venit după meciul cu Dinamo niște accidentări, așa… Peste noapte, așa. O fi venit cineva noaptea, când dormeau, și le-a dat câte una în genunchi”, a declarat Eduard Florescu pentru digisport.ro după ce a înscris o dublă în meciul Oţelul – FC Botoşani 0-2.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și