Închide meniul

Florin Răducioiu, semnal de alarmă pentru Gigi Becali şi FCSB, după 4 victorii din 4: „Fotbalul nu te iartă”

Dan Roșu Publicat: 30 iulie 2023, 10:43 / Actualizat: 30 iulie 2023, 13:43

Reclamă
Florin Răducioiu, semnal de alarmă pentru Gigi Becali şi FCSB, după 4 victorii din 4: „Fotbalul nu te iartă

Florin Răducioiu, semnal de alarmă pentru Gigi Becali şi FCSB

Andrei Cordea, în Oţelul - FCSB 0-2 / Hepta

Florin Răducioiu trage un semnal de alarmă pentru Gigi Becali şi FCSB, chiar dacă roş-albaştrii vin după 4 victorii în cele 4 meciuri disputate în toate competiţiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducioiu susţine că ofensiva ar trebui să rezolve mai repede meciurile, pentru a nu mai avea emoţii pe final, aşa cum s-a întâmplat în meciul de la Sofia, sau la cel de la Galaţi.

Florin Răducioiu, semnal de alarmă pentru Gigi Becali şi FCSB

„Din nou se repetă situația din meciurile cu CSKA și cu Dinamo. Se continuă cu acest șablon. FCSB încă nu are capacitatea de a închide, de a termina meciul. Are ocazii, dar jucătorii trebuie să fie mai eficienți. Trebuie să termine meciurile. Altfel, riscă. Adversarul poate să-ți dea un gol din lovitură liberă, din corner.

Fotbalul nu te iartă. FCSB a demonstrat din nou că are jucători de valoare. A câștigat cu mici emoții. Dar e favorită la titlu. Din nou nu ia gol. Din punct de vedere defensiv nu a riscat nimic. Dar trebuie să fie mai eficientă și concentrată în fața porții. Așa va câștiga mai ușor.

FCSB a demonstrat că e o echipă de mare nivel, a demonstrat că are personalitate și că știe să câștige. A demonstrat și că are pe bancă jucători care pot schimba soarta meciului, așa cum a și fost cu Andrea Compagno”, a spus Răducioiu, citat de primasport.ro.

Reclamă

Oţelul – FCSB, locul 1 în clasamentul numărului de spectatori în acest sezon din Liga 1

Partida de la Galaţi, câştigată de formaţia roş-albastră cu 2-0, s-a disputat cu casa închisă.

Potrivit lpf.ro, 12.897 de spectatori au asistat la partida dintre Oţelul Galaţi şi FCSB din etapa a treia a Ligii 1.

Stadionul celor de la Oţelul Galaţi a fost neîncăpător sâmbătă seară, atunci când echipa antrenată de Dorinel Munteanu a primit vizita vicecampioanei României, FCSB. Echipa lui Elias Charalambous s-a impus cu 2-0 graţie golurilor marcate de Octavian Popescu şi Andrea Compagno.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii gălăţeni au luat cu asalt stadionul, iar partida s-a disputat cu casa închisă. Potrivit unui clasament al Ligii Profesioniste de Fotbal, meciul dintre Oţelul Galaţi şi FCSB este partida cu cei mai mulţi spectatori din acest debut de sezon al Ligii 1. La meci au asistat 12.897 de spectatori.

Pe locul al doilea se află un alt meci al celor de la Oţelul Galaţi, de pe Ion Oblemenco. La remiza celor de la Universitatea Craiova cu echipa lui Dorinel Munteanu au asista 11.826 de spectatori. Podimul este completat de meciul din prima etapă dintre Rapid şi Sepsi din Giuleşti, cu 11.800 de spectatori.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și