Închide meniul

Florin Răducioiu, strigăt de revoltă după Chindia – Rapid 2-1: „Nu mi se pare în regulă! Ce vrei, să minţim?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 octombrie 2022, 8:49

Florin Răducioiu, strigăt de revoltă după Chindia – Rapid 2-1: „Nu mi se pare în regulă! Ce vrei, să minţim?!

Florin Răducioiu, strigăt de recoltă după Chindia - Rapid 2-1

Florin Răducioiu a răbufnit | Profimedia

Florin Răducioiu, strigăt de revoltă după Chindia – Rapid 2-1. Fostul mare internaţional român s-a arătat revoltat de faptul că Săpunaru a fost suspendat doar o etapă după scandalul de la finalul meciului cu FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu a spus că nu i se pare normală decizia Comisiei de Disciplină de a-l suspenda doar o etapă pe Săpunaru. Căpitanul Rapidului a putut să joace cu Chindia, după ce şi-a isăpăşit pedeapsa în partida din Cupă, cu Afumaţi.

Florin Răducioiu, strigăt de revoltă după Chindia – Rapid 2-1

Doar o etapă? Nu mi se pare în regulă, ce vrei să minţim? Nu s-au înţeles criteriile pe care s-a judecat. E normal aşa ceva? Dar se crează un precedent. Evident că nu s-a luat decizia cea mai bună… Dar acum asta este. A fost suspendat exact la meciul de Cupă şi doar o etapă?!”, a spus Florin Răducioiu la orangesport.ro.

Răducioiu a analizat şi meciul pe care Rapid l-a pierdut cu Chindia.

Nu ar fi meritat să castige, nici să smulgă acest egal. Au jucat cu mingi lungi care nu au adus un aport, ceva important. Felicitări echipei Chindia, a jucat un meci inteligent. Neguţ şi Popa doi jucători buni, au decis acest succes, creşte oricum puţin nivelul Superligii, pentru mine este surprinzător de plăcut.E un rezultat echitabil. Asta nu înseamnă că Rapid nu merită poziţia din clasament, dar aşa e uşor… Un meci interesant, a câştigat pe merit Chindia!”, a mai spus Florin Răducioiu.

Reclamă

Cristi Săpunaru și-a certat colegii după Chindia – Rapid 2-1

Cristi Săpunaru și-a certat colegii după Chindia – Rapid 2-1. Căpitanul giuleștenilor a acuzat că echipa lui Adrian Mutu a intrat prea relaxată pe teren împotriva ultimei clasate din Liga 1.

„Total din vina noastră, am intrat relaxați, am crezut că o să fie ușor, nu trebuie să facem asta la niciun meci. Eu am încercat să-mi ajut echipa, asta contează. Nu știu eu de golul lui Albu, dacă VAR-ul așa a decis, nu pot eu să vorbesc.

Eu chiar nu am văzut, dacă așa a spus, nu pot eu să mă cert. Când joci de maniera în care am jucat noi e foarte greu. Singurii vinovați suntem noi, jucătorii. Meciurile cu echipele mai slab cotate trebuie să fie câștigate.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mai vreau să discut acest subiect (n.r. – scandalul de la Craiova). Dacă nu sunt alte subiecte pe piață și eu vând atât de bine, vă rog, discutați. Poate o să fie ceva interesant în Cupa României, nu știu regulamentul”, a spus Cristi Săpunaru, conform digisport.ro.

Lucian Rusandu a anulat un gol al Rapidului

Albu a înscris în minutul 19, la un corner, cu un șut din interiorul careului, după ce fundașii Chindiei n-au reușit să degajeze balonul. Arbitrii din camera VAR i-au semnalizat însă centralului Lucian Rusandu să verifice faza la marginea terenului.

După minute bune în care jucătorii rapidiști au stat cu sufletul la gură, Rusandu a anulat reușita. A semnalizat ofsaid la Antonio Sefer, jucător aflat departe de balon în timpul desfășurării fazei.

Rusandu a considerat că Sefer, aflat în poziție de ofsaid, a influențat decisiv faza, fie că s-a aflat pe traiectoria balonului, fie că l-a încurcat pe Vorobjovas să intervină.

Tot în timpul primei reprize a meciului de la Ploiești, a fost anulat și golul de 2-0 al Chindiei, înscris de Popadiuc, după verificarea VAR. Reușita a fost invalidată pentru un ofsaid la Șerban.

Recomandări
  • Florin Răducioiu, strigăt de revoltă după Chindia – Rapid 2-1
  • Săpunaru, scandal monstru după meciul cu FC U Craiova 1948

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și