Închide meniul

Florin Răducioiu, uluit de reuşita lui Jovan Markovic: „Execuţie a la Totti! Ne aduce aminte şi de Aguero!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 decembrie 2022, 9:05

Florin Răducioiu, uluit de reuşita lui Jovan Markovic: „Execuţie a la Totti! Ne aduce aminte şi de Aguero!

Florin Răducioiu, uluit de reuşita lui Jovan Markovic

Jovan Markovic, în timpul meciului dintre Universitatea Craiova şi Chindia/ Hepta

Florin Răducioiu s-a arătat impresionat de Jovan Markovic, atacantul care a marcat un gol superb în Universitatea Craiova – Chindia 3-0. Fostul internaţional l-a comparat pe atacantul oltenilor cu legenda celor de la AS Roma, Francesco Totti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jovan Markovic a încheiat anul în forţă. Atacantul de 21 de ani a marcat în ultima partidă din 2022, punând capăt unei secete de mai bine de 3 luni. Universitatea Craiova a câştigat la scor de neprezentarea duelul cu Chindia, şi are şanse să încheie anul pe podiumul Ligii 1.

Florin Răducioiu, uluit de reuşita lui Jovan Markovic

Florin Răducioiu a avut doar cuvinte de laudă pentru execuţia lui Jovan Markovic. Atacantul din Bănie a marcat superb, „din scăriţă”, în minutul 31 al partidei cu trupa lui Toni Petrea.

Fostul internaţional român a declarat că reuşita jucătorului din Bănie aduce aminte, de asemenea, de reuşitele lui Kun Aguero, argentinianul care a scris istorie la Manchester City.

„Este o execuție à la Totti. Eu nu dădeam așa, dădeam tare peste bară. E un gol foarte frumos. Nu aduce aminte puțin de Aguero? Parcă seamănă cu Aguero. Rapid pe spații.

Reclamă

Trebuie să îl pui în situații să dea goluri. Felicitări, un gol superb, m-a încântat”, a declarat Florin Răducioiu, pentru primasport.ro.

Universitatea Craiova a urcat pe locul al treilea, după victoria din ultima etapă din 2022. Oltenii au acumulat 38 de puncte, înregistrând a doua victorie după plecarea lui Mirel Rădoi de pe banca tehnică a echipei. Celelalte două goluri din prtida cu Chindia au fost reuşite de Alexandru Creţu şi Bogdan Mitrea.

Jovan Markovic a rupt tăcerea despre scandalul cu Mirel Rădoi

Jovan Markovic a rupt tăcerea despre scandalul cu Mirel Rădoi. Atacantul de 21 de ani a revenit în primul “11” al Universității Craiova, odată cu plecarea lui Rădoi de pe banca formației din Bănie.

Reclamă 4 / 0/3

Jovan Markovic a vorbit în premieră despre incidentul cu Mirel Rădoi. Fostul tehnician al Universității Craiova l-a exclus din lot pe atacantul născut la Belgrad timp de două meciuri, după remiza rușinoasă cu Ocna Mureș, 1-1, din Cupa României.

Markovic a precizat că nu s-a certat cu Rădoi și i-a respectat decizia.

“A fost un meci destul de ok, cu o execuție foarte frumoasă din partea mea. Așa am gândit-o și mi-a ieșit. Am fost foarte încrezător, dacă am încercat așa. Eu cu Mister (n.r. – Mirel Rădoi) nu m-am certat sau ceva, a fost decizia lui Mister, am respectat-o și atâta tot. Nu e existat altă discuție. Nu am probleme de genul.

E un campionat foarte greu, cred că în ultimele etape se va decide lupta la titlu. În 2023 îmi propun să dau cât mai multe goluri și să îmi ajut echipa. Suntem în stare de așa ceva (n.r. să câștige titlul), sperăm să o facem anul ăsta sau anul viitor.

Noi trebuie să dăm câte 10 goluri pe meci ca să fie mulțumiți (n.r. – suporterii), dar noi le mulțumim că au venit la stadion și ne vedem de jocul nostru”, a spus Jovan Markovic, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și