Închide meniul

Florin Talpan, dezvăluiri tari despre jucătorii de la CSA Steaua: „Fumează pe la colțuri!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 3 martie 2023, 10:16

Florin Talpan, dezvăluiri tari despre jucătorii de la CSA Steaua: Fumează pe la colțuri!”

Florin Talpan, în război cu oficialii CSA Steaua

Florin Talpan, într-un interviu / as.ro

Florin Talpan a făcut dezvăluiri tari despre jucătorii de la CSA Steaua! Joi, s-a judecat al doilea termen al recursului privind conflictul dintre FCSB și CSA Steaua pentru palmares. Însă, Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat verdictul pentru data de 16 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, CSA Steaua se află pe primul loc din Liga 2, cu 34 de puncte obținute după 17 meciuri jucate.

Florin Talpan, dezvăluiri tari despre jucătorii de la CSA Steaua

Florin Talpan a vorbit în termeni duri despre jucătorii de la CSA Steaua, susținând că, unii dintre aceștia, fumează pe ascuns.

„Cei care au greșit ar trebui să răspundă. Clubul Sportiv al Armatei Steaua care este acum în Liga 2, trebuia să fie în Liga 1!

Cine oare trebuie să răspundă pentru că echipa asta n-a promovat, a cheltuit foarte mulți bani și cum să vă spun: pe mine mă doare sufletul!

Reclamă

Dumneavoastră știți câți antrenori sunt la ora actuală la Steaua datorită muncii mele și acestei echipe?! Vreo 25. Eu mă uit cu mare părere de rău că Gică Hagi promovează la prima echipă jucători de 17, 18, 19 ani, joacă ăia de le dau clasă la toți jucătorii din Liga 1 și noi la academie nu avem un jucător promovat!

Sunt jucători care fumează pe la colțuri! Păi ce jucători profesioniști sunt ăștia?! Nu vă supărați pe mine. Fumează! Într-o pauză de meci.

Cred că pe vremea dumnevoastră nu se permitea așa ceva, Robert Niță. Păi și de ce domnii respectivi fumează? Nu este cea mai importantă problemă, dar uitați că problemele mici fac problemele mari!

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt plătit foarte bine. Nu vreau să revin la aceste probleme, dar sper ca cei din conducerea MApN să vadă că eu îmi fac treaba acolo, că am pus foarte mult suflet, că datorită mie am adus în inimile suporterilor bucuria și ar trebui să mă respecte mai mult.

Nu mă pot subordona unor oameni care sunt incompetenți. Niciodată eu nu mai accept lucrul ăsta. CSA ar merge mult mai bine dacă s-ar subordona direct ministrului Apărării, așa cum s-a întâmplat până în 2002 când am venit eu la CSA Steaua. Nu prin diverși secretari de stat, alte persoane care doresc răul CSA Steaua. Înainte funcția de comandant la CSA Steaua era de general. Una e să fii general, să ai o anumită prestanță”, a declarat Florin Talpan, pentru fanatik.ro.

Florin Talpan, mesaj amenințător pentru FCSB

Totodată, juristul celor de la CSA Steaua a avut un mesaj amenințător pentru FCSB.

„Vom câștiga 100%, nu au nicio șansă în fața mea. I-am zdrobit până acum și îi voi zdrobi și în continuare, pentru că nu merge să ducă ei în continuare instanțele în eroare și să zică «hai că poate ne mai merge să profităm».

Celelalte echipe nu au bani pentru că nu sunt Steaua. Ei se dau că sunt Steaua, ridică prețul jucătorilor, dar va veni momentul în care vom recupera acel prejudiciu. Ei cred că scapă de mâna mea? Niciodată în viața lor și pot să se ducă unde vor.

Eu mor cu ei de gât și prejudiciul adus statului român îl voi recupera. O să fac în așa fel încât o să recuperez prejudiciul de 37 de milioane de euro. Știți foarte bine că instanța a spus că nu este prescris acest drept al nostru, deci trebuie să plătească banii pe 10 ani. O să cerem absolut totul”, a mai spus Florin Talpan.

Reclamă
Recomandări
  • Florin Talpan, dezvăluiri tari despre jucătorii de la CSA Steaua
  • 1 este locul ocupat de CSA Steaua în Liga 2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și