Închide meniul
EXCLUSIV

Florin Tănase a vorbit despre revenirea la FCSB: „Am o convenţie cu nea Gigi”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 17 martie 2024, 16:33

Florin Tănase a vorbit despre revenirea la FCSB: „Am o convenţie cu nea Gigi

Florin Tănase a vorbit despre revenirea la FCSB: "Am o convenţie cu nea Gigi"

Florin Tănase / AntenaSport

Florin Tănase a vorbit despre revenirea la FCSB. Cu doar câteva luni înainte de a-şi încheia contractul la arabi, atacantul naţionalei nu a exclus varianta de a se întoarce la echipa lui Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase a subliniat însă că prioritatea lui este să obţină un nou contract afară.

Florin Tănase a vorbit despre revenirea la FCSB: „Am o convenţie cu nea Gigi”

(n.r: S-a tot vorbit în ultima vreme despre o revenire a ta la FCSB, chiar patronul FCSB-ului a spus că te-a dorit şi că încearcă să te aducă. Tu cum vezi situaţia în acest moment?) Da, mai am 2-3 luni de contract acolo, iar din vară vom vedea ce se va întâmpla, ce oferte voi avea. Eu am vorbit cu nea Gigi mai mereu, avem o convenţie, rămâne de văzut ce se va întâmpla.

(n.r: Prioritar este pentru afară?) Da, da!”, a declarat Florin Tănase în exclusivitate pentru AntenaSport.

Ionuţ Luţu a făcut show total cu o portocală! „Micul Hagi” l-a uluit pe Florin Tănase: „Ca în tinereţe!”

Ionuţ Luţu a făcut show total cu o portocală. Fostul jucător al Stelei, care este omul de încredere al lui Gigi Becali, a dat recital şi a amintit de perioada sa de glorie. A avut un moment de „magie.

Reclamă

Fostul mijlocaş, care era poreclit „Micul Hagi”, l-a uluit pe Florin Tănase. Imaginile au fost postate, pe Tik Tok, de soţia atacantului în vârstă de 29 de ani, Medeea Tănase.

Aghiotantul lui Gigi Becali a făcut mai multe duble cu o portocală, iar filmarea a devenit imediat virală. „Nu ai cum! Ca în tinereţe”, a exclamat Florin Tănase.

Cel mai tehnic jucător român născut vreodată„, „Mare talent… păcat că nu a fost încununat de o carieră pe măsură„, „Talentul nu îl ia nimeni„, „Meserie Luţule, asta nu se uită niciodată” sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuţ Luţu a fost poreclit „Micul Hagi” pentru calităţile pe care le avea. În 1998 a plecat de la Universitatea Craiova la Galatasaray, acolo unde mai erau trei români: Gică Hagi, Gică Popescu şi Adrian Ilie. A făcut însă mai mult show în afara terenului.

Luţu nu a confirmat la Galatasaray şi s-a întors la Craiova. A ajuns apoi la Steaua, în 1999. În prezent, Ionuţ Luţu este omul de încredere al lui Gigi Becali. Mai mult decât atât, îi este şi şofer patronului de la FCSB.

Florin Tănase, convocat la naţionala României pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia

Florin Tănase se află printre jucătorii convocaţi de selecţionerul Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia.

Iată lotul României pentru cele două meciuri amicale. România va juca împotriva Irlandei de Nord vineri, 22 martie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională. Marţi, pe 26 martie, de la ora 21:30 (ora României), se va disputa Columbia – România, la Madrid. Meciul Columbia – România va fi transmis exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

PORTARI
Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 9/0), Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (FC Rapid 1923, 0/0);

FUNDAȘI
Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 15/1), Cristian MANEA (CFR Cluj, 24/2), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 4/0), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 25/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 13/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 19/1), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 25/2), Bogdan RACOVIȚAN (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 34/2), Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 14/0);

MIJLOCAȘI
Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 66/14), Marius MARIN (Pisa | Italia, 15/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 35/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 52/3), Olimpiu MORUȚAN (Ankaragucu | Turcia, 14/1), Darius OLARU (FCSB, 15/0), Adrian ȘUT (FCSB, 0/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 20/6), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 17/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 31/4), Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 8/2), Florinel COMAN (FCSB, 12/1);

Reclamă

ATACANȚI
George PUȘCAȘ (Bari | Italia, 40/11), Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 36/5), Florin TĂNASE (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 17/2).

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și