Închide meniul

Florin Tănase are ofertă şi de la arabi! Nicolae Dică: „Nici nu se mai antrenează cu noi!” Chinezii îl pot pierde pe căpitanul FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iulie 2022, 14:30

Florin Tănase are ofertă şi de la arabi! Nicolae Dică: „Nici nu se mai antrenează cu noi! Chinezii îl pot pierde pe căpitanul FCSB

Florin Tănase asaltat de oferte

Florin Tănase e căpitanul FCSB / Hepta

Florin Tănase are ofertă şi de la arabi, după ce a fost dat ca sigur transferul său la chinezii de la Shanghai Port. Căpitanul FCSB încă nu a semnat contractul chinezii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chinezii de la Shanghai Port i-au oferit lui Gigi Becali suma dorită: 3 milioane de euro. Iar Tănase a primit un salariu de peste un milion de euro, aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate.

Florin Tănase are ofertă şi de la arabi

Deşi totul a fost pus la punct, Florin Tănase încă nu a semnat contractul, din cauza unor chestiuni administrative. Între timp, pe fir a intrat o echipă din zona arabă. Digisport.ro a anunţat că aceştia i-au oferit 3.500.000 de euro lui Gigi Becali şi un salariu de 1.200.000 de euro lui Tănase. Ulterior, gsp.ro a scris că Al Jazira este echipa interesată de Florin Tănase, iar suma ar fi aceeaşi ca cea oferită de chinezi. Avantul ar fi că arabii ar plăti toţi banii pe locm, iar chinezii i-ar fi dat în două tranşe.

Nicolae Dică: „Florin Tănase pleacă!”

Un lucru e sigur! Nicolae Dică a anunţat că Florin Tănase va pleca sigur.

Eu ştiu că pleacă. De aceea nici nu se mai antrenează cu noi. Din discuţia pe care am avut-o ultima dată cu el eu ştiu că pleacă. Dacă nu s-a mai antrenat cu noi şi nu a mai jucat unul dintre cele mai importante meciuri cu noi? Eu ştiu că cluburile s-au înţeles, el s-a înţeles„, a spus antrenorul FCSB.

Reclamă

Cotat la 5.5 milioane de euro, Florin Tănase a ajuns la FCSB în 2016, de la Viitorul Constanţa. Gigi Becali i-a plătit lui Gică Hagi 1.5 milioane de euro pentru transferul său.

În perioada petrecută în tricoul roş-albastru, Tănase a evoluat în 227 de meciuri, reuşind să înscrie 83 de goluri şi să ofere 41 de pase decisive. Un singur trofeu a câştigat Florin Tănase la FCSB: Cupa României, în sezonul 2019-2020.

Florin Tănase: „În România nu e voie să vorbeşti!„

Florin Tănase i-a dat replica lui Gigi Becali după derby-ul Rapid – FCSB 2-0. Criticat de patron, căpitanul roş-albaştrilor a fost un car de nervi.

Reclamă 4 / 0/3

„Dezamăgire totală, am făcut un nou meci slab, avem un început dezastruos, trebuie să analizăm şi să revenim. Vreau să le cer scuze suporterilor din partea jucătorilor, că i-am dezamăgit. Am avut câteva ocazii, nu am marcat. Au marcat ei, bravo. Nu ştiu unde e echipa de anul trecut care se bătea la titlu, aici nu mai e. Nu pot eu să spun care sunt cauzele. Am avut ocazii, dar nu am marcat. Problema cea mai mare e ca nu jucăm cum o făceam pe finalul sezonului trecut. Nu mai suntem echipa ofensivă care pasa mult, făcea presing sus. Nu ştiu ce s-a întâmplat.

Trebuia să se facă mai multe schimbări la pauză. Nu vreau să discut despre asta, sunt supărat, mă aşteptam la un alt start de sezon, aveam încredere. Trebuie să îi integrăm şi pe cei care au venit. Îmi arde de transfer după meciul ăsta? În România nu e voie să vorbeşti, să-ţi spui părerea. Fiecare om trebuie să spună ce gândeşte. Eu nu am atacat filosofia clubului deloc. Declaraţiile au fost interpretate.

Ne aşteaptă un meci foarte greu joi, pe care dacă îl vom câştiga, altfel vor decurge lucrurile. Eu încă cred că ne putem califica, am încredere că putem face un meci bun să îi eliminăm”, a declarat Florin Tănase pentru Digi Sport.

Recomandări
  • Florin Tănase are ofertă şi de la arabi
  • Anunţul lui Nicolae Dică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și